hocam suan bundA çin malına dijital gösterge takarlarsa o gösterde en ufak yagmurda bozulur gider..Ya motor her yönüyle hoşuma gitti. Birde şu göstergeler dijital olaydı. Tadınden yenmeyecekti. Klasik mi kaldı hocamale:
Yakıt, hız, görüntü bana uydu. Geriye kalan tek şey, şu benim kara mambayı satmak :mrgreen:
klasik olması daha iyidir bence..
ben çin malı motorda dijital göstergeli motor almam mesela bozulur die düsünüyorum..
---------- Post added at 14:14 ---------- Previous post was at 14:10 ----------
era benim topcase 2 kask alıyo yanyana kasın üstüne motu dizligide koyuyom ...görüosun benim motora nekadar bütük geliyo..mesut kardeşim sağolasın alan arkadaşımıza motoru sana da çantan hayırlı uğurlu olur inşallah
ben drift değil de büyük abisi olan MR 250 DESTRO almayı düşünüyorum hayırlısı olursa inşallah
bi de bende topcase tamayı düşünüyorum ama şimdi bende ve nişanlımda toplam 2 kask olacak onların sığacağı topcase çok büyük durur diye düşünüyorum yanılıyo muyum?
bence 40 lt veya 36 lt al..
diger ikinci kaskı yanında tasırsın veya motorsa kitlersin
büyük kask görüntüyü gerçekten bozuyo.hele senin alacagın motor biraz daha spor duruyo tamamen bozacaktır bence tek kasklık daha iyi..
bende degişmeyi düşünüyorum
birazdan senin motorla çıkacaz yola eray arkadasa ögretecem