litre olarak sormustum zate.valla bence 7 den fazla yakar gibime geliyor.110 beygirdir.arabada yulu olacak.birde arkada motor olacak.internette uzun yol 7 yazmislar ama ne kadar dogrudur bilmem.yakıt konusunda kaç para yakar dersen onu kimse bilemez ama 100 kmde uzun yolda 5 buçuk ile 6buçuk litre arası yakmasi mübahtır..
beklerim hepinizi.aslinda arabalar belcika da nisbeten daha pahali.hollanda da daha ucuz ve daha temizler.bende hollanda dan aldim.Haydi arkadaşlar forum olarak Belçikaya taşınıyoruz..![]()
arabayı satacaksınız madem;
ben direk 5000 euro veriyorum...
maksat yabancıya gitmesin:queen:
verdigin bilgiler icin tesekkur ederim.Yuklu sekilde 9 civari yakacagini tahmin ediyorum bende.Giderken gorucez artik ne kadar yakacagini.1994 yılından itibaren oto dergileri koleksiyonum var. buna dayanarak şehir içinde sakin kullanımda 10.5(belçika trafiği az diye) uzun yolda ise römorksuz ve istihap haddini aşmadan 7.8-8.5 arası yakması gerekir.
yüklü ve römorrkluda 110 km ortlama hızda 9.0 ve belki biraz fazlası..
istanbul trafiği için 12.5 litreler normal bu araç için
Yazdıklarım fabrika değerlerindeki bakımlı motor için
Gule gule kullan.
Biraz pahali almissin ama gayet temiz duruyor.
Gule gule kullan.
litre olarak sormustum zate.valla bence 7 den fazla yakar gibime geliyor.110 beygirdir.arabada yulu olacak.birde arkada motor olacak.internette uzun yol 7 yazmislar ama ne kadar dogrudur bilmem.
Sagolasin Samet abicim.98 model ama gercekten cok temiz.Ilk sahibi ve sahibi Holandali imis.icinde sigara bile icmemis belli.Tertemiz.Adam uzerindeki sony cd calari kendi cd lerini falan hic birsey almamis.Yedek lastik yerinden bile cikmamis.Bilgin..Türkiyeye geldiğinde haber ver de bu konudaki herkes toplanıp bi güzel dövelim seni..önce ben başlıyacağım...hıncımızı alalım yahu!!!l:
mükemmel bişey bu..sedanını 2 litrelik motoru olanını kullanmıştım...korkma...o kadarrrr....
ayrıca modelini bilmiyorum ama burada böylelerine sıfır ayarında deniliyor..güle güle kullan...
Ilkay cim.dedigim gibi internette 500 euroya da var ama vaktim yok.hergun calisiyorum.hazir gitmisken alayim dedim.3-4 gunde bir isten cikip araba aramaya gidememya.Ayrica almayi dusundugum 306 gibi resimlerde tertemiz duruyor,gittigin zaman tampon vuruk,boya kabarmis,lastikler olmus vs.Bunu bari ne kadar temiz oldugunu gordum.Uzuc araba ariyordum ama 200-300 euro kar yapicam diye dandik birsey almak istememde.Gule gule kullan.
Bir forumda 90 km sabit hizla akit tuketimi 6.5 litre yaziyordu.Yola cikinca gorecegiz bakalim.valla 90 100ü geçmezsen yine o kadar yükle 7buçuğu geçmez diye düşünüyorum sonuçta büyük hacimli motor uzun yolda daha düşük devirde daha yüksek sürate çıkmanı sağlar ve 90 100 km hızın üzerine kadar tüm subaplari açmayan model değil mi o pejo?
Sagolasin Samet abicim.98 model ama gercekten cok temiz.Ilk sahibi ve sahibi Holandali imis.icinde sigara bile icmemis belli.Tertemiz.Adam uzerindeki sony cd calari kendi cd lerini falan hic birsey almamis.Yedek lastik yerinden bile cikmamis.
---------- Post added at 23:05 ---------- Previous post was at 23:03 ----------
Ilkay cim.dedigim gibi internette 500 euroya da var ama vaktim yok.hergun calisiyorum.hazir gitmisken alayim dedim.3-4 gunde bir isten cikip araba aramaya gidememya.Ayrica almayi dusundugum 306 gibi resimlerde tertemiz duruyor,gittigin zaman tampon vuruk,boya kabarmis,lastikler olmus vs.Bunu bari ne kadar temiz oldugunu gordum.Uzuc araba ariyordum ama 200-300 euro kar yapicam diye dandik birsey almak istememde.
---------- Post added at 23:07 ---------- Previous post was at 23:05 ----------
Bir forumda 90 km sabit hizla akit tuketimi 6.5 litre yaziyordu.Yola cikinca gorecegiz bakalim.
Bu arada bunun vergisi de 100 euro civari olacak heralde.Hocam oldu mu şimdi, niye uyandırıyorsun milleti uykusundan, buralara o fiyatları yazarak.Ondan sonra şükretmeyi bilmiyorsunuz da, yok gavurlara özeniyorsunuz da, yok eleştiriden başka birşey elinizden gelmiyor da, yazarlar da yazarlar.
Bu arada hayırlı olsun. burada o arabayı bedava alsanız yıllık vergisi, zorunlu trafik sigortası ve kasko araba fiyatına gelir, hatta transit geçer![]()