ben sana dedim yazma oraya halden anlamaz bunlar diye

abuk subuk yazıyorlar aldırma
haberlerini bekliyorum inş kusursuz olur , bende 30 gündür ısı sensörü bekliyorum 2. eldede bulamadım her markada olur bu parça sıkıntısı diyenler bi el atsınlar olaya

ön dişlinin pulunu bulamadı caner yavuz koca ankarada , illallah dedirtti inş sen parça sıkıntısı yaşamazsın bildiğim kadarıyla şu anda piyasada krank yok benim ısı sensörüyle gelecek olan 2 krankı garibanlar halen bekliyor
motorum sonunda düzene kavuştu bu evre 30-40 gün sürdü neredeyse vallahi satışada çıkardım ama bi mühdet binerim sonra satarım büyük ihtimalle olurya satılırsa 2012 felan bakarım belki ama acaip soğudum motordan japondan şaşmayacaksın diyenlerin sesleri hergün kulağımda çınlamıyor değil.. herkese kazasız sürüşler
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:42 ----------
Arkadaşlar bu devir saatini hiç söken var mı? aydınlatması ampül müdür ? led tarzı mıdır ?
3m beyaz şerit led döşesek 3v power ledlerden ampülü söküp yerine led takacağım ama boş yere sökmek istemiyorum tabi ampül var ise yeri mekanı uygunmu şerit led e
önceki motorlarıma hep yapmıştım