kanka adam ı iyice sindirdik artık bize artizlik yapamaz:queen:kanka artık bizi sallamıyor... motorun nasıl diyorum iyi diyor.. memnunmusun diyorum ..heralde diyor...
:cherry::cherry:
kanka adam ı iyice sindirdik artık bize artizlik yapamaz:queen:
yakında onu ybr bir numara diye bağırtırızl:
kanka adama bayramda el öpmeye gidelim elimiz boş gitmeyelim 1 lt 10 60 yağ götürelim cbf o kadar kalın yağı yakamıyormuşzaten bence rüyalarına girmeye başlamıştır.... törtıl ,törtıl olalı böyle ızdırap görmemiştir...l: devam kanka .. belki ehliyeti bilem yırttırırız :queen:
kanka adama bayramda el öpmeye gidelim elimiz boş gitmeyelim 1 lt 10 60 yağ götürelim cbf o kadar kalın yağı yakamıyormuş![]()
Moruk motorun kafada suzuki yazıyor..her uzatana sarılma görmemiş gibi elinde patlar yoksa:queen:evet kanka ahmet abi artık bizle uğraşmak tan bitkin düştüğü anı resimler anlatıyor lanet olsun bu motoru aldığım güne deyip tarlasındaki bataklığa sürüyor motorunu ahanda böyle:queen:
[url]http://e1205.hizliresim.com/x/2/55sf0.jpg[/url]
[url]http://e1205.hizliresim.com/x/2/55sgb.jpg[/url]
Zarganaya gittim karasuyanerde bu konu sahibi yoksa hondasından vaz mı geçti....:queen:
senin şişmana gittim bu gün içine dert olmuş bana motor satamadığı için,habire oda giydiriyor her gördüğündeservistedir.... :queen::queen:
yatak sarmadı ama motoru yatağa attım, yorgana sarıldıkne servis mi daha 1 haftalık motorun serviste ne işi varki yoksa fazla yağ yakıp yatak mı sardı:queen:
kanka artık bizi sallamıyor... motorun nasıl diyorum iyi diyor.. memnunmusun diyorum ..heralde diyor...
:cherry::cherry:
kanka adam ı iyice sindirdik artık bize artizlik yapamaz:queen:
yakında onu ybr bir numara diye bağırtırızl:
Ne diyon kaşıntı yaptıran tırtılzaten bence rüyalarına girmeye başlamıştır.... törtıl ,törtıl olalı böyle ızdırap görmemiştir...l: devam kanka .. belki ehliyeti bilem yırttırırız :queen:
10-60 alda arka taraflarına sür çıkarırken burgulu geliyomuş seninki,koray ole dediydikanka adama bayramda el öpmeye gidelim elimiz boş gitmeyelim 1 lt 10 60 yağ götürelim cbf o kadar kalın yağı yakamıyormuş![]()
kobra bogun bana geldi laaa,garibim yaaa yorgun argın,eee kalın geliyo işte...![]()
l:
hain törtıl sattı bizi... kobraya uydu gitti bozuk motörü aldı...kobra da motoru değiştiriyor, büyük alacak... törtıl bize kaldı.. eti senin kemiği benim...
törtıla 10/40 diyelim len :queen:
sana ben wd40 yağ yolluyorum,çene vidalarına iyi gelirkanka o numara ona ince gelir bence ona 15 50 diyeliml:
veya 20 50 rotella da diyebiliriz....l:
oo rotella törtıl gelmiş :queen:
vay ahmet abi nerdesin sen ya bizde senden konuşuyordukl:
aga biz kaygan mermerle üzerinde raks etmekten anlamayız:farao:Son dansınızı yapın uşaklar,size sürprizim var![]()
aga biz kaygan mermerle üzerinde raks etmekten anlamayız:farao:
gel çayır çimende çiftetelli oynayalım kasap çekelim horon depelim yani:thumleft:
sen dikkat et te yağın bitmesin bizimle uğraşırken yatak sarmasın cbf...:queen:
aga sele işini ne yaptın servise gittin mi?![]()
demek ki biraz hoyrat kullanmak gerekiyor bu motoru bu sefer de yerinden çıkartmak için servise gitmen gerekecek ulen cbf amma sorunlu motor neresini tutsan elinde kalıyor:queen:Hoplaya zıplaya oturdu namıssız sele daha çıkmıyor.
Allahım yaaa gene başladı bizim densiz...senin eline en sonunda verecem hondanın eksozunu saksafon niyetinedemek ki biraz hoyrat kullanmak gerekiyor bu motoru bu sefer de yerinden çıkartmak için servise gitmen gerekecek ulen cbf amma sorunlu motor neresini tutsan elinde kalıyor:queen:
abi gene ne yaptım ya ulen bu ülke de doğru söyleyeni 9 köyden kovuyorlar harbidenAllahım yaaa gene başladı bizim densiz...senin eline en sonunda verecem hondanın eksozunu saksafon niyetine![]()