yasin sen ne yaptın motoru satıyordun bir ara yoksa r125 ile devam kararı mı aldın ?kocaeli mt herkez motor üstünde anlaşılan gezi etkinlik birşeyler var mı![]()
yasin sen ne yaptın motoru satıyordun bir ara yoksa r125 ile devam kararı mı aldın ?kocaeli mt herkez motor üstünde anlaşılan gezi etkinlik birşeyler var mı![]()
ben geçen gün motordan düştüm ama hiç etkilenmedim satmakdan da daha önceden vaz geçmişdim motorumu kişiselleştirmeye karar verdim çizilen garanajlar içinde kaplama düşünüyorum ama sırıtmaması için bütün motoru kaplatıcam mat beyaz yada beyaz inci rengi secicem. sen ne düşünüyosun motor olarak bence duke 200 gider tabi fiyatı sana uyarsa hem sportif bir motor hemde kıvrakyasin sen ne yaptın motoru satıyordun bir ara yoksa r125 ile devam kararı mı aldın ?
yasin geçmiş olsun ne düşmesi sende bişey yoktur inşallahben geçen gün motordan düştüm ama hiç etkilenmedim satmakdan da daha önceden vaz geçmişdim motorumu kişiselleştirmeye karar verdim çizilen garanajlar içinde kaplama düşünüyorum ama sırıtmaması için bütün motoru kaplatıcam mat beyaz yada beyaz inci rengi secicem. sen ne düşünüyosun motor olarak bence duke 200 gider tabi fiyatı sana uyarsa hem sportif bir motor hemde kıvrak
geçmiş olsun senin iyi olmana sevindim inş.grenajlarında da hasar çok değildir bence rengini koru yani beyaz kalsın.benim sıfır motor alma imkanım şuan yok gibi görünüyor o yüzden duke işi zor 2.el bakıcam artık hyo-ninja-cbr ilanlarından birini gözüme kestirip alacağım yeter bu kadar motorsuzluk 1 aydır ne zaman bir motorlu görsem arkasından bakakalıyorum içim gidiyor evlat acısı gibi geliyor bana :queen:ben geçen gün motordan düştüm ama hiç etkilenmedim satmakdan da daha önceden vaz geçmişdim motorumu kişiselleştirmeye karar verdim çizilen garanajlar içinde kaplama düşünüyorum ama sırıtmaması için bütün motoru kaplatıcam mat beyaz yada beyaz inci rengi secicem. sen ne düşünüyosun motor olarak bence duke 200 gider tabi fiyatı sana uyarsa hem sportif bir motor hemde kıvrak
tabi ki beyaz ninja :queen: ahh ah nerde eski koray nerde şimdiki koray biz seni eski halinle sevdik koray'ım :queen:Gwçmiş olsun yasin inş. kötü bir durum yoktur. İsmail al bi ninja250 de test edelim karar verelim cbr mı ninjamı:mrgreen: ninjanın beyazına hastayım bende aga.... hastasıyız :queen: panpiş korayda yok ortalıklarda törtıl nerelerde geziyo gene Allah bilir.
aklımdasın nihat ya görüyorum gezmek için adam aradığını ama elim kolum bağlı motorsuzluktan en kısa zaman da alacağım inş.takılırız :cat:Kop gel günahlarından koray:queen: kanka motor alda bi gezelim yaw sıkıldım valla bu akşam bi dolaştım izmit gölcük yaptım ama tek sarmıyor ya...
sağolsun iyidir aramız işçiliği bence tek ama biraz ağırdan alıyo ama beklemeye değer o kadar önemli değil önemli olan sonucumurat ustayla iyi anlaşıyosunuz sanırım temiz işçilik var :mrgreen:
yasin az kaldı be kardeş rahat ol beraber deniycez öğrenecez ne yapıyo ne yapmıyoemrah abi senin makina ne zaman ayaklanıyo ayaklandıda bizim haberimiz mi yok![]()
yapma ya zx10r diyosun hani tokatlayım diyicem ama banada kalın gelir o :queen: biz yapmayız öyle onu yapanın motor hacmi büyük ama beyin hacmi 50cc bile değildir inaninşallah bakalım abi bana fazla gelir o bugün zx 10r tokatladı beni hala kendime gelemedim terbiyesiz herif sırf tokatlamak için durdu benim geçmemi bekledisonrası ise gök gürültüsü. abi sen öle şeyler yapma
korkutma insancıkları
![]()