Egsoz paslanması için acaba egsoza carbon fiber kaplatsak sorun çözülür mü
elbette gosterge deponun icindeki butun benzini gosterirarkadaşlar acaba benzin gösergesine yedek depoda dahil oluyormubirde yedek depo dolması için vanayı netarafa çevirmeliyiz?
bence benim görüsüm jantlarda yseil cirtlak durur gibi geliyo..
tavsiyem beyaz fosforlu serit tak hem ışık vurdugun da parlıyo motor..bu sekilde..
http://b1205.hizliresim.com/x/6/5fhd9.jpg
ayrıca alacagın jant setritini ucuzlarndan alama..keiti diye bi marka var hem yapıştırması çok kolay
hemde gayet güzel yapısıyo
diger ucuzlar hemen açma yapıyo..
ben ucuzunu alım dandik yapıştırdım 1 saat iöinde açtı hemen..
yeşil led e gelince tabi senin kararın ama ben takmam sahsen..
sade şekli daha güzel olur ..
Saol sanada günaydın
Anlayamazsın ama bazı yöntemler var anlamak için fakat uzun iş. Git kendin al yağı ver ona değişsin.
Eray kardeşim, ben yaptım bu dediğimi mat bi sprey boya var koçtaştan satın almıştım. Adını unuttum o sprey ile ilk günkü gibi oluyor.
kaan ben de umite katiliyorum ya fosforlu kirmizi ya da beyaz yapgüzel dizayn tabi. bende şeridi açık yeşil yapmayı düşünüyorum abi jantlara.
Ve deponun altından motoru ve karbüratörü aydınlatcak şekilde yeşil led takmayı düşünüyorum. Ne dersin ?
slm mh ci arkadaşlar
bugün siz 0km alacak olsanız kawa versys 650 mi yoksa er-6 f mi alırsınız kawa forumuna yazdım yazdım bi cevap yok
Bencede gerek yok eger amortisorde ariza olursa o zaman degistir bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:58 ----------
kaan ben de umite katiliyorum ya fosforlu kirmizi ya da beyaz yap
beyaz yaparsan da altina isiklandirma yerine depo altindaki yerlere camurluga ve on kafa granajin uzerindeki siyah plastik cekilmis yere nikalaj kaplattir bence daha ii olur motorun cekiciligi artar