hadi hayirlisi ii gezmeler diyecegim ama bitmistir sanirimgünaydın herkese.
bugün kız arkadasımla gezmeye gidiyos..
drifte ilk defa bincek![]()
Hayirli olsun diyelim ozaman ehliyet isini hallet biran once ondan sonra yllar acik kimse tutamaz seniGünaydın arkadaşlar bende uzun zamandır düşünüp durduğum marka ve model kıyaslamami bugün bitirmiş bulunmaktayım. Bu kıyaslamayi hem ekonomiklik yönünden hemde sağlamlık yönünden değerlendirirken şu markaları inceledim kymco ck125, sym xs125, arora 200 tiger, ve modial mh125 drift. Sonuç olarak benim kişisel kıyaslamamda bana en çok hitap eden drift oldu umarım doğru seçim yapmışımdir. Neyse şimdi ehliyet için sağlık ocağından ücret ödemeden fotoğrafımla gidip sağlık raporumu aldım. O harfler ne kadar büyük yazılmış öyle bir çırpıda okudum hepsini doktor göstermeye yetişemediNeyse sıra geldi harcı yatırmaya bakalım artık.
bitti bittihadi hayirlisi ii gezmeler diyecegim ama bitmistir sanirim
gayet detayli bi aciklama olmus kardes
nisanlim da ilk binerken naz yapti sonra da alisti daha gezmeye vakit bulamadik ama bu cimartesi bi ispartaya gidelim diyoz bakalim artikbitti bittiiyi gezdik ama ..her zamanki gbi ilk binmek istemedi ama
oda sevdi motoru..alisti![]()
O ikisi yarışırken de 3 bin liralık bir köylü tipi 250'lik cg motor sollarından el sallayarak geçer baka kalırsın :cherry: Herşey güç değildir göz var nizam var. 600'lük racing tipinde 125'lik motor yapmanın porsche'ye 3 litre dizel motor takmaktan farkı yok. Her motosiklet kullanım amacı sınırları içinde güzelEray, hayırlı satışlar dilerim umarım istediğin fiyata satarsın biliyorsun ki yzf r125i tokatlayan bu makineye 2000 tl vermezler, yamaha olduğu için yzfye 9000 tl verirler. Umarım anlatabilmişimdir.
Forumda kaç senedir bas bas bağırıyorlar motosiklete magnatec yağ konmaz diye, hiç duymadınız mı. Ben bağırmıyorum ama lütfen bana kızmayın :queen:castrol magnetic 10 40 araba yagimi bilmiyomkii..
yav bii motorcu koydu o yagı servisten baska bi motorcu...
burdab o motorcunun elinden öper saygılarımı sunarımm..
ne demek istedigimi siz anlayın artık..
koyduktan sonra duydum valla bende..Forumda kaç senedir bas bas bağırıyorlar motosiklete magnatec yağ konmaz diye, hiç duymadınız mı. Ben bağırmıyorum ama lütfen bana kızmayın :queen:
kardeşim yağını her zaman git kendin al kapalı olduğuna emin olursun böylelikle bi de yanında koysun yağı. iridyum buji iyidir ama biraz pahalıdır ben 40 TL ya sordum.6000 bakımında herzaman gittigim servis yag koyarken castrol kabında yag koyuyodu
dedimki ustaya abi her servis castrol koymuyo saolun dedim.
adam dedi koydugum yag castrol degil dedi aynii kalitede bir yag dedi..
yani adam beni kandirabilirdide orda bana açıklama yaptı castrol koymasada
dürüstlügünden dolayı tesekkür ettim.
ayrıca o magnetik koyan adamda istanbul gül tepede bi motorcu ismini hatırlamıyoru profiloya giderken..
---------- Post added at 13:06 ---------- Previous post was at 12:59 ----------
8000 bakımı yaklasıyor..
yapmayı düsündüklerim
subap ayarı (ben karar vermedim ama usta 300 km sonra ister dedi bende 8000 de yapalım dedim)
yag degişimi.
buji ngk 600 de takılmıştı gerek olmaz sanırım.
agzozun çıkış yerinde paslanma var ERAY arkadasımızda görmüstü orayı..genelde herkes boya diyor ama .orası pastan incelmemişmidir sizce ???ilerde delinme olmazmı
ben garantiden degişmeyi düsünüom ama bakalım..
karbüratör temizligi ve hava aayrı..
baska suan aklıma gelen bisi yok
---------- Post added at 13:08 ---------- Previous post was at 13:06 ----------
buji ngk 6000 km takılmıstı 600 yazmısım..
Günaydınlar...
usta bana da repsol yağ koyuyoruz motorlara seninkine de koyucam dedi ben de güvendim motoru bıraktım iki saat sonra aldım motoru yağa da 25 tl verdim. motorda belirgin bir değişiklik olmadı nasıl anlıycam repsol koyduğunubundan sonra motorun başında bekliyecem
kardeşim yağını her zaman git kendin al kapalı olduğuna emin olursun böylelikle bi de yanında koysun yağı. iridyum buji iyidir ama biraz pahalıdır ben 40 TL ya sordum.
egsozda ki pas olayı da pas sökücüyle kurtarılacak bi durumda değil ne yazık ki boyamanın da bi faydası olacağını sanmıyorum ama daha iyi bilenler olacaktır. ama egsozun sıfırının 250 TL civarında olacağını hatırlatır garanti kapsamında da değişmeyeceğini düşünmekteyim.
subap ayarını eğer ihtiyaç yoksa yaptırma derim bende...