bnım motoru kullanıverecek yada artcısı olarak kabul edecek bırı yok mu ya 
arkadaşlar gezi tam olarak 93+93 km dir yani 196 km buldan ı geçtikten sonra güneye dogru dndükten sonra yol biraz kötüleşiyor güneyden sonra yol iyice bozuluyor. belirli yerlerde toprak yol dan gidiliyor 5 6 km gibi ayrıca şelale blgesine giriş ücretli kişi başına para alınıyor. yemek yenecek yer var ama ücret konusunda pek bilgim yok. mangal biraz daha keyifli olur pratik bir şeyler yapılabilir ayrıca çıkış saatini biraz daha erken bir saate çekmenizi isterim çünkü yol uzun her yerde yüksek hızda gidilmiyor. bunun dısında güneyin girişinde yakıt alınabilecek yer mevcut cup motorlarda bir depoyla gidip gelemez. biz daha önce gitmiştik 100 lük cuplar 22tl yakmıştı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ----------
pardon 186 km dir yol bu yakıt bilgisi geçen yaz dönemine aittir. motorlar iki kişi olarak bu rakamları yakmıştır. yol rampadır arkadaşlar.
giderken saraykyden sonrası sürekli tırmanış. cuplar güçsüz biliyorsun... yakıyor bu yüzden de ayrıca denizli çıkışı depoları doldurduk şelaleye gittik gelirken güneyin çıkışında depoları yeniden doldurduk. 12 tl falan aldı. tabi dönüş yolu duruyordu komple ben kesinlikle ihtimal vermiyorum 20 tl ye gidip gelemeyiz..
ben de 30 TLlik katıcam
sabırsızlıkla pazarı bekliyorum.bu arada hatırlatayım pazar günü hava parçalı bulutlu olacakmış
-kalın giysi
-ilkyardım malzemesi
-birkaç parça el aleti yedek buji pompa vs
-kask, dolu depo ve cüzdan![]()
izmir işim var.olmazsa mutlaka geliyorum.tanışmak görüşmek üzere
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:30 ----------
motorların yakıtlarından bahsetmişsiniz.....demek bu durumda ben ayvayı yedim.1 depo 45 tl ye doluyor.onunlada 175-180 km gidiyorartık yorum size kalmış::
![]()
sarayköyü hemen çıktıktan sonra köy yolu var asfalt köy içinden geçiyor 5 ila 6 km arasında bir kısalık saglıyor normal yolundan
bu arada şelalede magara var 1metre kadar bir derinliği var ama su çok soguk ben dayanabilirim suya girerim diyen varsa mayo getirebilir yanında hava sıcak olursa girilebilir..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
mert kardeşim bir tek ön jant kaldı onun haricinde her şey toplandı bir tek jant takılacak bilyalar mil falan hazır ama jantın yatagı bozulmuş yenisi takılacak..
hafta sonu eğitim olmasaydı keşke hem tanışmış olurduk hem de güney selalesine ne zamandır gitmiyordum![]()
arkadaşlar ben geçen sene yaz aylarında girmiştim suya yine *****lirim ama tekrar ediyorum su çok suguk alışınca idare ediyor zıpkın gibi oluyorsunuz içeride,
bu arada motor tamam arkadaşlar birtek ustanın parasını ödemek kaldı onada bakacaz bir şeyler. bittim artık 700 tl yi buldu şu an.
ustanın 100 tl si kaldı sadece nu arada 20 litre benzin satılıktır arkadaşlar ihtiyacı olan varsa gezi öncesi