Rica ederimValla helal olsun arkadaşlar..bana artık yatağima gidip yatmak kaldi..:queen:
he valla trde yok diyolar öyle mi..o aracinda pilakasi yoktu başka bi aracin üstünde getirmişler piste..hakket silvia'miş![]()
Bende arabaci değilim merak etme bilirim mt yi belki uzun süredir takip edemiyorum ama bizim gidip soracak başka yerimiz yok..Biz burda arabacıları sevmeyiz! :thumright
he valla trde yok diyolar öyle mi..o aracinda pilakasi yoktu başka bi aracin üstünde getirmişler piste..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------
Bende arabaci değilim merak etme bilirim mt yi belki uzun süredir takip edemiyorum ama bizim gidip soracak başka yerimiz yok..
Bende arabaya yeni yeni ilgi duymaya başladim açikçasi öyle eskisi gibi değilim..kullunmaktan ziyadeböyle gösterileri izlemesi zevkli oluyor..adam belki 2 saat boyunca böyle kullaniyor arabayi yarişa hazirlaniyomuş... hata vidyonun sonunda dikkat ettiysen bi yerden ses gelmeye başladida öyle birakti adamsedat ortalıgı gine karıştırıyonvala ben arabayada biniyom motoroda 2sininde tadı başka araba çok rahat konforlu müzik dinleyip muhabbet edebiliyosun yola cok cok dikkat vermene gerek yok ama motor çok heycanlı atraksiyonu bol güvencesi sıfır full dikkat istiyo 2sininde süper yönleri var bi arabada maksaat atıp yanlamak zevkli ya sedat varya bi motor videosu koysan bunun markası ne desen harbi bulamazdık
![]()
orak yok ama arabalarla ilgileniyosam peder beye bi araba almak için bakiniyom yoksa araba merakim yok askerda zirhli araç kullaniyodum belki ordan bişeyler kalmiş olabilir..ondada tekerlek yok ::queen::queen:nerden bu 4 teker aşkı deseksedat sen askerden geleli bir haller oldu....
kanka pendik velibabadaki eropaya bakmaya geliriz belki bu gün babami razi edersek kırmızı renk olan..sen ehliyetsiz yollara çıkıp dört tekerrlekli bir canavara dönüşeceksin.. 2 gün sonra bir iş bbaşvurusunda aklın yeni aldığın araba ehliyetine gidecek ve belki plasiyer felan olacaksın... bu videolardan alışkanlık kalıp bişeyler yaşamak istiyeceksin.... neyse bu filmin sonu karanlık.. sabah beşte aldığım 8 adet ilaç ın etkisindeyim galiba....