dubless lastiği iç lastikle kullanmak

selam arkadaşlar. Elimdeki 2 ci motor olarak kullandığım 2005 model titan es in arka lastiğini değiştirmeye karar verdim. Gönlümden mıchelın sport vardı ama burlarda bulamadım. Adi lastik te takmak istemedim. 90/90 18 dubless lastik aldım. Malum benim motor tel cant. Daha önceleri dubless lastige iç lastik taktırıp kullanmıştım. Benim tamirci bu lastik olmaz lastiğin patlar bol bol deyip canımı sıktı. Lastiği aldığım yerde bi problem olmaz dedi. Aldığım lastik prelli mt 65 dubless. Şu an takılıyor. Sizce bi problem çıkarırmı? Aranızda dubless lastiğe şamriyel takıp kullanan varmı? Sevgiler saygılar.

bildiğim kadarıyla dubleks lastiğe şambiyel takılmıyor. Yani takılırsa verimsiz olur diye düşünüyorum. sonuçta dubleks lastikler havanın doğrudan kendi içinde hapsolacak şekilde tasarlanmış.

Ama tabii mutlaka deneyen yada bilen biri açıklık getirirse daha güzel olur

ben duro ya takıp kullanmıştım ama 3 yıl falan. Yorumları bekliyorum. Takıp kullanan varsa. Şu an takıldı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tam jantin orta kanalına tellerin üstüne ince bisiklet sambreyeli kesip don lastiği gibi geçir..devam et..ya da 2 3 kat elektrik bantı turla yumurta

şu an irc nin dupleks latigini bir yıldır şamrelli olarak kullanıyorum. çok şükür sorun yaşamadım.

tam jantin orta kanalına tellerin üstüne ince bisiklet sambreyeli kesip don lastiği gibi geçir..devam et..ya da 2 3 kat elektrik bantı turla yumurta

aynen geçirili şamriyel zaten ekmek arası benim muhteşem arkadaşım :rendeer: bakalım bi prnblem çıkaracakmı:cat: genede kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim :rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:46 ----------

ahuaahauahuahauahuh :queen: çok iyi yaa :queen::queen::queen:

ben kızmam ekmek arası arkadaşıma :queen: istediğini söyleyebilir :queen:

selam arkadaşlar. Elimdeki 2 ci motor olarak kullandığım 2005 model titan es in arka lastiğini değiştirmeye karar verdim. Gönlümden mıchelın sport vardı ama burlarda bulamadım. Adi lastik te takmak istemedim. 90/90 18 dubless lastik aldım. Malum benim motor tel cant. Daha önceleri dubless lastige iç lastik taktırıp kullanmıştım. Benim tamirci bu lastik olmaz lastiğin patlar bol bol deyip canımı sıktı. Lastiği aldığım yerde bi problem olmaz dedi. Aldığım lastik prelli mt 65 dubless. Şu an takılıyor. Sizce bi problem çıkarırmı? Aranızda dubless lastiğe şamriyel takıp kullanan varmı? Sevgiler saygılar.

ben duro ya takıp kullanmıştım ama 3 yıl falan. Yorumları bekliyorum. Takıp kullanan varsa. Şu an takıldı.

kendin pişir kendin ye gibi olmuş:)

2 yıl kullandım tubeles içi şambreli,sıkıntı olduğunu hatırlamıyorum

kendin pişir kendin ye gibi olmuş:)

2 yıl kullandım tubeles içi şambreli,sıkıntı olduğunu hatırlamıyorum

aslında buraya yazıp sormucaktım bile. Ama lastik aldım götürdüm her zaman gittiğim ustaya, yok bu lastik tubless, iç lastikle problem çıkarır falan dedi. Benimde kafama takıldı:silent: bende kullandım ama diğer kullanan arkadaşlarada bi danışayım dedim:wiinkk:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:17 ----------

bide başlıkta tubless yazacağıma dubless yazmışım:pr: edebiyata önem veren arkadaşlar artık kusuruma bakmasın :rendeer:

bişey olmaaaaaz..meraklanma...:cat:
tubeless olmayan lastiği iç lastiksiz kullanmaya çalışırsan kork asıl...:pl:

bak bunu hiç duymamamıştım samet arkadaşım:santa:

şimdiye kadar kimse başaramamıştırda ondan duymamışsındır...

yanlız dikkat et..denememişlerdir demiyorum..başaramamışlardır...:p

Adem abi ben 15 gün evvel ön ve arka lastikleri değiştirdim her iki lastikde dubleks lastikler adam iç lastiğini taktı şişirdi 1000 km oldu sorun yok.Lastiğin markasıda Laser filipin malı yumuşak lastikler 100 lira verdim iç lastiklerle beraber takma falan hepsi dahil.

Denizli İl Temsilcisi
muhabbetin tavuk mu yumurtadan , yumartamı tavuktan çıkar geyiğine gelmesinden korkuyorum :D

siyah icecek arkadaşım o öyle değil, tubless lastikten şamriyel çıkacakmı çıkmayacakmı meselesi:queen: :queen:
kemal arkadaşım sorun çıkmaz zaar, hellaam:queen:

Şu tubless lastikler aynı egzoz kelimesinin başına gelenleri yaşıyor eksoz ekzoz dendiği gibi buna da dublex tublex dubeless ya şunun adı tubless işte neden farklı şekilde söylenir ki :queen:

Denizli İl Temsilcisi
siyah icecek arkadaşım o öyle değil, tubless lastikten şamriyel çıkacakmı çıkmayacakmı meselesi:queen: :queen:
kemal arkadaşım sorun çıkmaz zaar, hellaam:queen:

ahh bide tam çevirebilsen nicki senden ne espiriler çıkarda :D

Ben geçen pirelli route lastik aldım, tel jant, lastik üzerinde tubeless yazıyor ama şabriyelsiz tel janta tubeless olmaz, niçin tubeless yazıyor bilmiyorum ama şambriyeli&lastiği değiştirdik gidiyoruz, yeni lastik candır yaa :):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar