[Kocaeli - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
S.A kocaeli mt.nassınız bakalım,
ses soluk kesilmiş hadi çıkarın motorlarınzıda egzoslarınızın kurumu açılsın :)

hocam garaj bir çoğumuzun ortak sorunu zaten motoru bırakacak hiç mi yeriniz yok ?
ismail çok geçmiş olsun,nasıl oldunuz kaza izleri kayboldumu.
Motor perte çıkmış,hayırlı diyelim,inşallah güzel bir motor denk getirisin.Racing makine almanı tavsiye etmiyorum,büyük lafı dinle naket al..
Naked kullanım rahatlığı,oturuş pozisyonu gibi bir çok artısı var,yola daha iyi odaklanıyorsun,dikkatin artıyor,kaza anında bile manevra kabiliyeti daha yüksek..Sen bunu bi düşün derim.

selam arkadaşlar,motorunu satan yada satmayı düşünen var mı aranızda? bu aralar scooter yada kross motosiklet bakıyorum tanıdık birinden almak iyi olur.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
selam arkadaşlar,motorunu satan yada satmayı düşünen var mı aranızda? bu aralar scooter yada kross motosiklet bakıyorum tanıdık birinden almak iyi olur.

Satılık bir xmax var Değirmendere'de.. Sinan Kuaför var,Değirmen Kebabın hemen yanıbaşında orda görebilirsiniz..

Satılık bir xmax var Değirmendere'de.. Sinan Kuaför var,Değirmen Kebabın hemen yanıbaşında orda görebilirsiniz..

sinan abide bi aldıgı motora da binse yahu =) onuda mı satıyor =) benim komşum kendisi sattığını bilmiyordum :S sagolasın

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sinan abide bi aldıgı motora da binse yahu =) onuda mı satıyor =) benim komşum kendisi sattığını bilmiyordum :S sagolasın
O yükseltecek ya da aynısının 2011-2012'lerinden alacak diye biliyorum.
Hakkında hayırlısı olsun,umarım en kısa sürede istediğin motoru bulursun.

rq7

slm kocaeli mt... bugün bizden fazla katılım olmadı..ev sahibi olmamıza rağmen ofsayta düştük... nerde buranın müdavimleri yahu...
ismail ne yaptın motoru aldın mı paranı... ınazumayı bekle kanka.. başka bişey bakma:cat:
yarısını sigortadan aldım koray tamamını alamadım kalan kısım içinde sigorta motoru birine satmış, elemanı bekliyorum bugün yarın diye sallayıp duruyor gelse parayı alıp motoru ona devredeceğim.inazuma ya ısınamadım be kanka bir de sezonu boş geçmek istemiyorum inazumanın ne zaman geleceği belli değil

S.A kocaeli mt.nassınız bakalım,
ses soluk kesilmiş hadi çıkarın motorlarınzıda egzoslarınızın kurumu açılsın :)

ismail çok geçmiş olsun,nasıl oldunuz kaza izleri kayboldumu.
Motor perte çıkmış,hayırlı diyelim,inşallah güzel bir motor denk getirisin.Racing makine almanı tavsiye etmiyorum,büyük lafı dinle naket al..
Naked kullanım rahatlığı,oturuş pozisyonu gibi bir çok artısı var,yola daha iyi odaklanıyorsun,dikkatin artıyor,kaza anında bile manevra kabiliyeti daha yüksek..Sen bunu bi düşün derim.

sağol ahmet abi iyiyim çok şükür kazayı unuttum gitti artık :) nakedin artıları konusunda haklısın ama bizde de maalesef bir racing sevdası var bu uğurda b.k yoluna gitmezsek iyi.aslında büyük cc nakedlar hoşuma gitmiyor değil ama şuan hem nakitim hemde tecrübem buna yeterli değil kafamda yine bir 250cc racing var kısmet bakalım.bu arada senin makine de hayırlı olsun abi hondacı olmuşsun :)

s.a .. ismail naber kardeşim.. peki ne düşünüyorsun ..senin aklında kesin bişeyler var ozaman :pl:

rq7

s.a .. ismail naber kardeşim.. peki ne düşünüyorsun ..senin aklında kesin bişeyler var ozaman :pl:
a.s korayım saol iyiyim motorsuzluk biraz canımı sıkıyor o kadar, hyo alabilirim :)
merhaba arkadaşım bende Körfezde otoruyorum. ilandaki motor ilgini çekermi belki sana küçük gelebilir ama bilemem tabi
İlan No 83445232
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-tertemiz-motor-83445232/detay/
merhaba dostum scooter düşünmüyorum sagol yine de

Herkese merhaba,

Bu hafta arkadaşlara bir yuvacık turu yaptık sonrasında da değirmendere sahil günbatımı 1-2 foto paylaşmak istedim. Havalar güzelleşti azıcık gezelim değil mi?

birde ben anlamıyorum yolda gördüğüm birçok arkadaşa korna çalıyorum bir sellektör yapıyorum. Kimse tepki göstermiyor. Yoksa banamı denk gelmiyor? Yoksa sadece biniyor mu bu adamlar?

7140073273_9ef6abfda2_b.jpg

7140073197_13c5aa6b08_b.jpg

6993985776_bc9a7091df_z.jpg

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
D.dere'de mavi zc skutera denk gelirseniz durdurun,bi çay ikram edelim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar