Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
her malın bi fiyatı vardır ama bi cbf e 5milyar(plaka dahil) vermek insanların gücüne gidicektir

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
haklısın gklp45 ama yani bu millet artık öyle alısmıs ki cbf e bayiye 3. cbf si ile gelen var bu yuzden gidip 5 para etmez modellere yöneliceklerdir

Bakalım ne olacak cb125 de fena motor değil sonuçta o da honda bi cbf olmasa da iyi gibi

dün 4000 bakımına gittim, 57 küsür tuttu . bu urarada motorum daha 3400km de. kışın kapalı garajda durdu. dışarı çıkardım tek marşta çalıştı . özlemişim cıbıfı :)

Dinçer bey bakımlar konusunda ben biraz kılım. 1000-4000-8000-12000 kışın yattıgı için yağı değiştirecektim, bakımda aradan çıksın dedim 3400de gittim. yağda 100cc kadar eksilme olmuş, rengi bal gibi olmasada zift gibide değildi.

sonuç itibarıyla az yakıp çok kaçan altından bile fazla pirim yapan bu motora binilir be yaw. Ramazan askerlik bitti galiba geçmiş olsun. tekleme olayını sordum, ortası delik kalın bir pulu karbüratöre giden hava hortumuna takıp giren havayı düşürüyorlarmış ( hava filtresinden gelen hava değil arka tekerin önündeki hortumlardan biri ).

dün 4000 bakımına gittim, 57 küsür tuttu . bu urarada motorum daha 3400km de. kışın kapalı garajda durdu. dışarı çıkardım tek marşta çalıştı . özlemişim cıbıfı :)

Dinçer bey bakımlar konusunda ben biraz kılım. 1000-4000-8000-12000 kışın yattıgı için yağı değiştirecektim, bakımda aradan çıksın dedim 3400de gittim. yağda 100cc kadar eksilme olmuş, rengi bal gibi olmasada zift gibide değildi.

sonuç itibarıyla az yakıp çok kaçan altından bile fazla pirim yapan bu motora binilir be yaw. Ramazan askerlik bitti galiba geçmiş olsun. tekleme olayını sordum, ortası delik kalın bir pulu karbüratöre giden hava hortumuna takıp giren havayı düşürüyorlarmış ( hava filtresinden gelen hava değil arka tekerin önündeki hortumlardan biri ).

askerlik şuan bitmedi... acil bir karaciğer ameliyatı oldum ..90 gün hava değişimine gönderdiler.. sonrasıdna yüde doksan bitireceklermiş....

Beyler evet en sonunda servisi bıraktım. Motorun tüm bakımlarıyla bundan sonra bizzat ilgileniyorum. 7tl hava filtesi, 13 lira buji, 25lira yağ.. İşçilik dahil servis 100lira. Yerim böyle servisi. Zinciri de sıkarım, yağı bujiyi ve hava filtresini de değiştiriririm ben kendim. Zincir yağımda var, WD-40 ta var. Her tarafını da yağlarım. Bir tek subap sıkamam onuda bizim burda usta 15 liraya sıkar bi güzel. Garantiden çıkarsada çıksın. Silindir sekman 300 lira. 2 senede servise vereceğim para çok daha fazla. Şöyle bir baktım servise, benim motora yapabileceğimden çokta fazla birşey yapmıyorlar. Herşeyini de yaparım efenim. Sonra da bir güzel yıkarım. 50 lira işçilik vereceğime, 2 saat uğraşırım motorumla.

Beyler evet en sonunda servisi bıraktım. Motorun tüm bakımlarıyla bundan sonra bizzat ilgileniyorum. 7tl hava filtesi, 13 lira buji, 25lira yağ.. İşçilik dahil servis 100lira. Yerim böyle servisi. Zinciri de sıkarım, yağı bujiyi ve hava filtresini de değiştiriririm ben kendim. Zincir yağımda var, WD-40 ta var. Her tarafını da yağlarım. Bir tek subap sıkamam onuda bizim burda usta 15 liraya sıkar bi güzel. Garantiden çıkarsada çıksın. Silindir sekman 300 lira. 2 senede servise vereceğim para çok daha fazla. Şöyle bir baktım servise, benim motora yapabileceğimden çokta fazla birşey yapmıyorlar. Herşeyini de yaparım efenim. Sonra da bir güzel yıkarım. 50 lira işçilik vereceğime, 2 saat uğraşırım motorumla.

aynen öyle.....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
askerlik şuan bitmedi... acil bir karaciğer ameliyatı oldum ..90 gün hava değişimine gönderdiler.. sonrasıdna yüde doksan bitireceklermiş....

Buda mı gol oldu ramazan,buda mı gol beee :)çok şanslı bi adamsın her daim dört ayak üzerine düşmeyi biliyorsun :) Geçmiş olsun tekrardan...

Buda mı gol oldu ramazan,buda mı gol beee :)çok şanslı bi adamsın her daim dört ayak üzerine düşmeyi biliyorsun :) Geçmiş olsun tekrardan...

müdür yaklaşık 45 günden beri yatıyorum çektiğim acı cabası sende golden bahsediyorsun.. ben ameliyat olmamak için elimden geleni yaptım ama onlar zorunlu yaptılar.. 45 günden beri 15000 tl para cebimden çıktı.. bazı ilaçları askeriye mantığı ile alamdığından ayda 1000 lira alamadığın ilaçlara gidiyor.. gitti xj6diversiyon parası...

müdür yaklaşık 45 günden beri yatıyorum çektiğim acı cabası sende golden bahsediyorsun.. ben ameliyat olmamak için elimden geleni yaptım ama onlar zorunlu yaptılar.. 45 günden beri 15000 tl para cebimden çıktı.. bazı ilaçları askeriye mantığı ile alamdığından ayda 1000 lira alamadığın ilaçlara gidiyor.. gitti xj6diversiyon parası...

Öyle mi yaaa :( ben küçük bir kırık çıkık zannediyordum...senin rahatsızlık,ameliyat baya ciddiymiş,tekrardan çokça geçmiş olsun...Ameliyat ediyorlar,ilacını neden vermiyorlar,nasıl bir mantık nasıl bir sistem anlamadım valla...

Öyle mi yaaa :( ben küçük bir kırık çıkık zannediyordum...senin rahatsızlık,ameliyat baya ciddiymiş,tekrardan çokça geçmiş olsun...Ameliyat ediyorlar,ilacını neden vermiyorlar,nasıl bir mantık nasıl bir sistem anlamadım valla...

bir haftalık ilacı alamak için 2 haftalık ilaç maliyeti olduğundan cebimden alıyorum daha kolay oluyor......

bak anlatayım sana 1 haftalık tek bir ilaç alımını...

1. kademe şubeye git sevk al...
2. kademe sevk tuzla piyade okulu reviri....(revir gataya sevk eder şubeden onaylatman lazım)
3. kademe şube gataya sevk eder ama revirim imzası lazım piyade okulu..
4. kademe gata ya sevk tamam.ç...
5. kademe gata muayene eder ilaç yazar şube onayı lazım...
6. kademe şube onaylar ama revirin imzası lazım...
7, kademe revir (yani tuuzla piyaede okulu onaylar.
8. kademe gata başhemimi onaylar..
9. kade onaylanan ilaç şubeden onaylanır ve eczaneye sevk yazılır..
10. kademe eczaneye sevki revir onaylar..
11. kademe eczanenden ilaç alnır şubeye gidlir..
12, kademe şube insaflı ise ilaç ı verir insafsız ise her gün içilecek ilaç cı verir...

1 kutu ilaç için en az 5 gün koşturuyorsunuz ve her gittiğiniz yerde en az 5-6 saat oyalanıyorsunuz.. hoş hemen yapılan işlemlerde oluyor ama genelde böyle.. bu arada 92 yanlış hatırlamıyorsam serum yemişim babam saymış..9 gün sadece serum ile beslendim..... daha sonraki günler hemi serum hemi sıvı gıda ama bir lokma....

bir haftalık ilacı alamak için 2 haftalık ilaç maliyeti olduğundan cebimden alıyorum daha kolay oluyor......

bak anlatayım sana 1 haftalık tek bir ilaç alımını...

1. kademe şubeye git sevk al...
2. kademe sevk tuzla piyade okulu reviri....(revir gataya sevk eder şubeden onaylatman lazım)
3. kademe şube gataya sevk eder ama revirim imzası lazım piyade okulu..
4. kademe gata ya sevk tamam.ç...
5. kademe gata muayene eder ilaç yazar şube onayı lazım...
6. kademe şube onaylar ama revirin imzası lazım...
7, kademe revir (yani tuuzla piyaede okulu onaylar.
8. kademe gata başhemimi onaylar..
9. kade onaylanan ilaç şubeden onaylanır ve eczaneye sevk yazılır..
10. kademe eczaneye sevki revir onaylar..
11. kademe eczanenden ilaç alnır şubeye gidlir..
12, kademe şube insaflı ise ilaç ı verir insafsız ise her gün içilecek ilaç cı verir...

1 kutu ilaç için en az 5 gün koşturuyorsunuz ve her gittiğiniz yerde en az 5-6 saat oyalanıyorsunuz.. hoş hemen yapılan işlemlerde oluyor ama genelde böyle.. bu arada 92 yanlış hatırlamıyorsam serum yemişim babam saymış..9 gün sadece serum ile beslendim..... daha sonraki günler hemi serum hemi sıvı gıda ama bir lokma....

Allah tez zamanda acil şifalar versin ciddi bi durummuş, yalnız şu işlemler de ömürden ömür yer,

3.500 tlye kadar cbf aranıyor satanlar mesaj atsın lütfen :)
Selam benim motor satılık arkadaşım saruhanlıdayım son oluru 3600 tl
di-46F2.jpg

Motorun güzel olabilir çanta kaç tl ye taktın ? ve koruma demirlerini?
Çantayla demirin ne önemi varki 100 lirayada var 300 lirayada çanta yan ayaklık koruma barları 250 tl civarı

---------- Post added at 13:58 ---------- Previous post was at 13:52 ----------

Eski motorum apache :cat:
di-3WXD.jpg

Çantayla demirin ne önemi varki 100 lirayada var 300 lirayada çanta yan ayaklık koruma barları 250 tl civarı

Önemi şu demirleri ve çantayı istemiyorum ondan fiyatlarını öğrenip düşmeni isteyecektim o fiyatı anladın mı ?

Bende dün bir araba baktım 4 hava yastığı var acaba bende adama söylesemmi hava yastıkları lazım değil çıkart onları fiyattan düşelim.
Arkadaşım ben motoru sattıktan sonra ne yapayım demiri çantayı demirli yada demirsiz fiyatta değişiklik söz konusu olmaz

cazador45 apaçin çok güzelmiş,çilekli dondurma gibi göründü bana :) maşallah....

Honda cbf yi 4800 Tl ye çekmiş...Arkadaşlar bu hondanın kafasına taş düştü galiba,kendi ipiyle kendini asıyor...Şuan ben cbf almamış olsaydım,cbf niyetinde olsaydım;kesinlikle almazdım...Gider ybr alırdım...bazı arkadaşlar cb125 e yönledirip onu satma planlarından bahsetmiş...böyle bir pazarlama ve planlama taktiği ile alternatif ürünün satışları arttırılmaz..Tam tersi rakiplere müşteri kazandırılır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar