Arkadaşlar ben yeni cbf 150 aldım.Motorun yağına bir bakayım dedim,motor yağı fazla... Olmaması gerekmez mi?
bakımda benim servisim 1,2 litre koyuyormuş öyle dedi ama senn sıfır motorda servis koymuşsa yine olabilir ama benimki öyle değildi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------
Teşekkürler...Süper Özet bilgi oldu... Abi bir şey daha sorayım BOT konusu kafamı kurcalıyor, özellikle diz ile ayak bileği arası.....futbolcuların tozluk altına giydiği şeylerden mi alsam acaba?????
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------
Abi madde 3 anlaşılmadı ? trafik takipçisi nedir????
Alakasız sorularım nedeniyle tüm CBF150 kullanıcılarından özür diliyorum...
kişi profilinden profilini detaylındırsan daha iyi yardımcı olabiliriz istanbulda isen eğer ilçe merkezlerinde trafik müşaviri oluyor onlar her işlemi yapıyor =)
korumalar ve pantolon konusunda ben " altın elbiseli adam " programını takip ediyorum o arada programda koruma nasıl olmalı detaylarını veriyor ama uzman tv internet sitesinde motosiklet uzman eğitmenleri video halinde koruma gereklimi neden gerekli koruma nasıl olmalı anlatıyor ama kevlarda ve korumada " http://www.tech90.com.tr/default.asp " sitesine bakabilirsin türk üretici ve fuardada standları varmış ben denk gelmedim ancak altın elbiseli adam programda test etti çok dayanıklı görünüyordu ve oda onayladı ce onaylı tüm ürünleri avrupa standartlarına uyuyor ama eğer paraya kıyacaksan tam kevlar olanını al %100 kevlarlar varmış
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
ve son olarak bu tüm cbf çi arkadaşlar için geçerli abim sayılır yan komşum sigortacı 44 veya 42 idi ben sigortamı yaptırdım arayıp ismimi verin size yardımcı olur türkiyenin neresinde olursanız olun poliçenizi kargolar ben kefilim
ali murat bağcı
0535 463 70 50
tüm MT grubuna yardımcı olabilecek videolar bilgiler var boş vaktinizde geriye dönük olarak tüm videoları izlemenizi tavsiye ederim ve aramıza katılamyı düşünen yeni cbf alacak arkadaşlar için cbfi de test edio + larını - lerini söylüyor herkese tavsiye ediyorum