ARKADAŞLAR HERKES YELEKTEN BAHSEDİYOR AMA BENİM YELEĞİM YOK.NE YANİ BİZ ÜVEY EVLATMIYIZ.BENDE YELEK İSTİYORUM NERDEN BULABİLİRİZ BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.
Ne güzel bir etkinlik...Keşke ben de gelebilseydim.:bestmt:
ARKADAŞLAR HERKES YELEKTEN BAHSEDİYOR AMA BENİM YELEĞİM YOK.NE YANİ BİZ ÜVEY EVLATMIYIZ.BENDE YELEK İSTİYORUM NERDEN BULABİLİRİZ BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.
Ne güzel bir etkinlik...Keşke ben de gelebilseydim.:bestmt:
hala telsizle ilgili bir haber gelmedi kimsede telsiz yok galiba
sen gelmezsen kendimi asarım serdar abi :cherry:şaka bi yana nasip olmayacakmı yoksa abim
![]()
Sevgili kardeşim gençler hani nasıl diyodu ?
Deeermişim.:flower:
irfan bana düşen bir görev var mı acil yaz ben sahnedeyim yazamıyorum? kaçta karamürselde olayım? acil cevap
yiğidim sana düşen görevi yarın sabah konuşuruzsaat en geç 10 :30 fırında ol
![]()
Abi son dakikalarda soğuk şakalar yapma yauuu kambersiz düğünmü olur ? :cherry: rehbersiz gezimi olur ?
evet arkadaşlar son dakika haberleri gelmekte az önce aldığım sms te 2 arkadaşımın daha site dışından dahil olduğu haberini aldım buda mt ye site dışından 4-5 arkadaşımızı daha dahil olacağı anlamına gelir
diğer yandan 18 artçı saydım aklımdaki gelemeyenleri düştüğümde ve listeden düştüğümde toplamda 79 arkadaşımızın kesin olarak geziye bu etkinliğe katılım gösterdiğini görmekteyim .
başta sevgili tünal ağabeyim olmak üzre şimdididen hepinize hayırlı yolculuklar diliyorum LÜTFEN DİKKATLİ GELİN ! hepimizin yüreğinin kıpır kıpır olduğu şu mutlu ve gururlu günümüzde hüzne , üzüntüye bürünmeyelim tek temennim sizlerin sağ salim buraya gelip yine aynı şekilde kazasız kedersiz evlerinize dönüş yapabilmesidir .
topçularda 11:50 gibi buluşulacak oradan son durağımız olan kızderbent köyüne yemeğe geçilecektir topçulardan tahmini gurup sürüşü en fazla 40 dakika sürecektir yaklaşık 28 km lik yolumuz var gurup kurallarına uyduğumuz süre zarfında sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum
yemek dönüşü yine bu gün belirlediğim müsait bir alanda dataylı geniş çaplı foto çekimi yapılacaktır , bu konuyu yemektede dile getireceğim ,
ÖNCE GÜVENLİK DİYORUZ ARKADAŞLAR![]()
Her şey bir yana ,umarım kimsenin son anda tatsız bir durumu çıkmaz.Çünkü herkesin mutluluk ve heyecanla bu toplaşmayı beklediğine inanıyorum.
Ve yine her şeye rağmen katılamayacak olan arkadaşlarımız üzülmesinler,Allah (cc) yeterki ömür versin,"seyahatname" adlı kitapta daha nice gezilecek yerler var var bir bilseniz.
kanka keşke ben karamürseli daha önceden keşfetseydim benim düğün davul zurnalı olurdu birkaç ta gaci ayarlardık karamürselden vur patlasın çal oynasın:queen:kanka onlardanda vardır da ,daha düğünler başlamadı ya motör parası denkleşmedi.. :queen::queen: