Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kanka forumda benim kadar motor üzerinde ve nette olan yok..ben de bilmeyenler bildiklerimden faydalansin istiyorum topik..sen nerdesın olum kaç gündür..bide ben belki yarın aksam bi ankara yapacam galiba motorla panpiş :)

kanka forumda benim kadar motor üzerinde ve nette olan yok..ben de bilmeyenler bildiklerimden faydalansin istiyorum topik..sen nerdesın olum kaç gündür..bide ben belki yarın aksam bi ankara yapacam galiba motorla panpiş :)

kanka bu hafta gece çalışıyorum gündüzleride yatış ve gezi programı... yani yoğundum.. ankaraya neden gidicen ..ince iş mi?

Arkadaşlar 3030 TL ye Salcano Wolf mu alsam 4200 TL ye ESD mi? Bi fikirlerinizi alayım? Salcano aylık 138x 18 ay = 2484+1200 peşinat =3684 TL ESD 218x18=3924 +1200 Peşinat =5124 TL aradaki rakamsal fark baya bi fazla sizce değermi? İkisinide allıp ödeyebilirim sıkıntı yok...

bu şartlarda birde 5-6 sene bineceksen tabiki wolf kim ne derse desin parayı dağda bulmuyoruz 1500 tl fark var

Arkadaşlar 3030 TL ye Salcano Wolf mu alsam 4200 TL ye ESD mi? Bi fikirlerinizi alayım? Salcano aylık 138x 18 ay = 2484+1200 peşinat =3684 TL ESD 218x18=3924 +1200 Peşinat =5124 TL aradaki rakamsal fark baya bi fazla sizce değermi? İkisinide allıp ödeyebilirim sıkıntı yok...

Bir ara benimde aklımdan geçmişti bakmıştım, bayilerde 3050 diyorlardı sahibinden de nakit 2650 ye bulmuştum, her yere de gönderiyorlarmış,aklında olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaz 341 66 17 lale hanım..durmuşun arkadaşıyim de..nasıl olduğumu sorarsa iyi çalışıyo dersin

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:14 ----------

kanka bu hafta gece çalışıyorum gündüzleride yatış ve gezi programı... yani yoğundum.. ankaraya neden gidicen ..ince iş mi?
alışveriş için nişan için yani

iyi kanka hayırlısı olsun..ama motorla gitme olum ya.. sana ayak bağı olacak... bin otobüse keyfine baka baka git.. ne gerek var aga

yaz 341 66 17 lale hanım..durmuşun arkadaşıyim de..nasıl olduğumu sorarsa iyi çalışıyo dersin

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:14 ----------

alışveriş için nişan için yani
bende perpaya kadar gittim biraz önce geldim trafik normal akıyordu allah allah dedim ya bi anormallik var meğer ekmek arası gececiymiş ondan:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:22 ----------

koray sana yazı yazdım etkinlik sayfasından okudunmu_?????
laaayynnn durmuş pazar günü niye gelmiyon layyynnnn tabi herkez tıpış tıpış gecek artizlik yapamıycan diye dimii çakkkaaaallllllll

Forumdan Uzaklaştırıldı
iyi kanka hayırlısı olsun..ama motorla gitme olum ya.. sana ayak bağı olacak... bin otobüse keyfine baka baka git.. ne gerek var aga

geze geze giderim kanka ne olacak sanki..ihtiyar ben tatlı su motorcusuyum kız gibi motor sürerim millet benle dalga geçer diye korktuğumdan gelmiyorum:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:30 ----------

bende perpaya kadar gittim biraz önce geldim trafik normal akıyordu allah allah dedim ya bi anormallik var meğer ekmek arası gececiymiş ondan:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:22 ----------

koray sana yazı yazdım etkinlik sayfasından okudunmu_?????
laaayynnn durmuş pazar günü niye gelmiyon layyynnnn tabi herkez tıpış tıpış gecek artizlik yapamıycan diye dimii çakkkaaaallllllll

perpaya kadar gittin de benim kawayı görmeden mi geldin abi..? orda yatıyor motor şuan..

iyi bakalım kanka sen bilirsin.. dün ümraniye ye geldim , olum harbiden istanbula baskı balata dayanmaz.. bu ne yahu...

arkadaşlar sonunda motoru alıcam ama ben antalyada oturuyorum antalyanın bi ilçesi var elmalı diye elmalıdan alıcam motorumu yaklaşık 120 km civarındada motorum 0 olucagı için sıkıntı olurmu? mecburen 2 kişi binicez motora ne tavsiye edersiniz acaba?

arkadaşlar sonunda motoru alıcam ama ben antalyada oturuyorum antalyanın bi ilçesi var elmalı diye elmalıdan alıcam motorumu yaklaşık 120 km civarındada motorum 0 olucagı için sıkıntı olurmu? mecburen 2 kişi binicez motora ne tavsiye edersiniz acaba?

motoru sıkıştırma tatlı tatlı gel.. yola çıkmadan en az 15 dakika motoru rolantide çalıştır....

bence binmesen daha iyi olur tek kişi binse arada mola vererek pek sıkıntı olmazda iki kişi motoru yorar

ama yapabilcegim bişey yok malesef 2 kişi binicem benim ehliyetim yok abim sürücek motoru abimde mtorolar hakkında pek bilgisi yok rodaj kosunudada bilgisi hiç yok ona bırakırsam yapıştırır gelir erkenden antalyaya geleyim diye o zmaan :S mtoor pert olur yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar