minibüscü beni dövdü...

Dayak atmakta, yemek de insana mahsus. Dünyanın en iyi dövüşçüleri için de bu böyle. Herkes attığı dayağı anlatır, kaç kişi yedeği dayağı anlatır. İnsan bazen olmadık yerde aslan olur, bazen de tavşan olur. Sana geçmiş olsun, yediğin dayağı anlattığın içinde kocaman yüreğin var, gerisi hikaye...

Bu işin gerçek olduğuna pek inanamadım ama; Şayet ki gerçek ise çok kolay. Nasıl olsa bu adam mınibüs şöförü ve her an her saniye o aracın tepesinde. Güzergahını de biliyorsun. Yanlız cesaretin yoksa kafana uyar bir iki babayığıt arkadaşını yanına al. Tam arkasındaki koltuğa oturun. Herhangi bir müsaiit durağa girdiğinde sizde o ana kadar iyice konsantre olup motosikletçilerden selam getirdik diyerek enseden balyoz gibi birer yümrük çakar, sonrasında gururla araçtan iner paşa paşa yolunuza devam edersiniz. Tabi ki ona minibisüne binmek bir daha kısmet olursa.
Üzülmeyin olmazsada bir ayı temizlenmiş olur. Ayı derken aman dikkat orman işletmenin haberi olmasın. Çünkü ayılar koruma altında. Avlanılması öldürülmesi yasak. Ama benim bahsettiğim dört ayaklı olanlara yasak. İki ayaklılara benden müsaade..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kavga etmeyi bileceksin,kavga etmek kesinlikle kolay değildir çünkü kavga ederken insan ne yaptığını bile hatırlamaz müthiş bi adrenalin dolar içine. Adrenalini düşürebilirsen gerisi kolay ;)

zuhahahhaha qardeşim sen kafa bulyosun galiba cüsseyle ne alakası war da el kaldırmamışsın ben 54 kiloyum 1.65 boyundayım ama adamın osurugunu keserim allahıma :) korkma dall agız yüz ne gelirse salla tokat tekme zuhahahahaha ya şaka yapıyor galiba gerçek olamaz yani yigenim 1 yasında o bile kafa atıyor bana:)

empati kesin :)

Son düzenleme:
bu ne böyle ya biri arkasından balyoz gibi vur biri takip et biri küfür et kaç biri sopayla döv..

bu ne ya arkadaşlar adam bizden güçlüydü beni iyice bi patakladı.
helal olsun adama
dayak bu yemekte var atmakta

konu dayak yedikten veya yemeden önce ne yapmalı nede neler yapılmalı.

misal keşke durmasaydım. kornaya basıp devam etseydim.muhatap olmasaydım.

erkek adam yediremez kendine kardeşim sen orda bişey yapmamakla iyi etmişsin eyvallah deyip geçtin iyi yaptın. madem o dayak attı sıra sende madem dayak atcak kadar erkek o zaman erkek gibide dayak yicek al bitane sopa yanına vur bacaklarına.

erkek adam yediremez kendine kardeşim sen orda bişey yapmamakla iyi etmişsin eyvallah deyip geçtin iyi yaptın. madem o dayak attı sıra sende madem dayak atcak kadar erkek o zaman erkek gibide dayak yicek al bitane sopa yanına vur bacaklarına.

varya senin yazdıklarını okuyunca haa dedim kan davaları böyle başlıyomuş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
En güzeli kaportasına tükürüp kaçmak.

En güzeli kaportasına tükürüp kaçmak.
Bi keresinde minüsbüsçü yegene küfretmişti bana fırsat bırakmadan koltuğunda oturan minüsçüye postalı bi geçirdi,adam kapıyla beraber dışarı uçmuştu :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bi keresinde minüsbüsçü yegene küfretmişti bana fırsat bırakmadan koltuğunda oturan minüsçüye postalı bi geçirdi,adam kapıyla beraber dışarı uçmuştu :)
Dur hele sen
pazar günü gelebilirsem oralara
gösterecem sana postalın altını üstünü ben
duuurr.

vay be memlekette ne kadar da Bruce Lee varmış.
şu yazılanlara bak peeh
El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış

Tuncer kardeş geçmiş olsun.. Boşver takma kafanı.. mahkemeler karakollar hep böyle kavga davaları ile dolu... sen haklı olsan adamı yakalatsan mahkemeye çıkarsan bile adam 1saat sonra serbest..
olan yine sana olacak seni yine pataklayacak ,sen beni neden şikayat ettin diye.. senin yaşadığın durumu okuyunca aklıma ortaokul yıllarım geldi..
iri cüsseli bi çocuk tam 1 yıl boyunca beni hergün pataklamıştı.. artık okulda fazladan bi dersim daha vardı yani ..dayak yeme.. çocuk benim üstümde master yaptı wallahi..:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Erkek adam dayak yedim diye konu açarmı bide adamı tebrik ediyorum helal olsun diyosun adam senden kuvvetli diye seni dövmeli mi yani? O sana vurduysa sende ona vuracaksın bu işler cüsseyle ilgili değil burnuna tek yumruk vursan biter bu iş:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar