Ahmet BEY,
Biraz önce kabustan uyandım... Belirli bir bütçeyle motosiklet almak ne zor işmiş
r:
r:
r:Rüyamda motosiklet alacam adam satmıyor motosikleti, motosiklet alamıyorum,
r:
r:
r: daha sonra rüyamda sizinle telefonla konuşuyoruz ve diyorum ki '' Abi şu sizin İstanbuldaki arkadaş 4100 TL 'ye sıfır CBF 150 için benim için de el sıkışsa, Ankara'ya motosikleti kargo ile yollasa (kargo kaç lira tutar ki) çok iyi olur, ben parayı gönderirim diyorum '' Sizde yaw arkadaş sen beni tanımaz etmessin parayı gönderecen mi diyorsun? Ben de evet gönderecem tanımıyorum ama güveniyorum diye cevap veriyorum:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Biraz önce uyandım uyku tutmadı, vardır bu işte bir hayır deyip internete yazayım dedim.. Rüyamda söylediklerim gerçek hayatta aynen geçerlidir, kimbilir belki rüyam (2.kısmı ) gerçek olur:mrgreen::mrgreen:
Biraz önce kabustan uyandım... Belirli bir bütçeyle motosiklet almak ne zor işmiş
Biraz önce uyandım uyku tutmadı, vardır bu işte bir hayır deyip internete yazayım dedim.. Rüyamda söylediklerim gerçek hayatta aynen geçerlidir, kimbilir belki rüyam (2.kısmı ) gerçek olur:mrgreen::mrgreen: