selamlar arkadaşlar, ismim Ali 28 yaşındayım, istanbul bakırköyde oturuyorum, 10 yıldır aktif olarak istanbul trafiğinde araç kullanmaktayım, çok şükür büyük bir kazam yok, 3-4 tane ufak hasarlı kaza oldu doğal olarak istanbul'da normaldir

2 gün kadar öncede bir sürücü kursuna kayıt yaptırdım motor ehliyeti için. Motor ehliyetimi almadan da kısmetse inşaallah Honda'nın güvenli sürüş eğitimlerine katılmak istiyorum. Aklımdaki motor tahmin edeceğiniz üzere Honda Cbr250, ilk önce yamaha yzf r125 vardı aklımda gerek forumlardan okuduğum gerek altınelbiseliadam'da izlediğim tanıtım videosundan sonra bu kararımdan vazgeçtim, sık sık motor değiştirmek istemediğim için aldım mı 2-3 yıl en az kafam rahat olsun istiyorum. Servis ağı ve parçalarının uygun oluşu, 2.elinin kuvvetli oluşu, ve honda kalitesi beni fikrimi değiştirmemdeki en önemli unsur oldu. Buradaki ortamı gördüm ve buluşmalarınızıda takip ettim, çok hoş bir ortamınız var,tabiki 356 sayfanın tamamını değilde son 20-25 sayfayı okuma fırsatı buldum

. Allah nasip ederse 30 haziranda 20 soruluk motordan sınavı verince 28-29 temmuzda da direksiyon sınavı var, onu da vereceğimi düşünüyorum, sonrasında inşaallah sizlerleyim dostlar. Hepinizi saygılar selamlar, tekeriniz düz bassın, kazasız belasız sürüşler diliyorum.