29 nisan pazar karamürsel,de buluşalım ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kocaeli İl Temsilcisi
irfan aga ben saat 10 30 sakaryadan yola çıkacağım saat 12 de iskelede olurum eğer geç kalıyorsam bana rota yı çiz ben geç kalırsam nereden geleceğimi bileyim çünkü cumartesi gece çalışacağım pazar saat 10 de paydos ederim 10 30 sapancaya varmış olurum istanbul gurubu saat kaçta iskele de olacak

fatih karamürseli zaten biliyorsun çıkışında sağ tarafa girerek levhaları takip et iznik tabelasını göreceksin gireceğin yolun adı iznik yolu, yollar virajlıdır dikkat et , kafan karışmasın

sırasıyla geçeceğin köyleri yazıyorum ,

karamürsel , iznik yolu , oluklu, karaahmetli, hayriye, yalakdereyi geçince sola keskin viraj var, senle köfte yemeye gitmedik mi be olm :) neyse sola dönünce yol genişleyecek dosdoğruca hiç bir yere sapmadan kızderbent köyüne geliyorsun olmadı bunları not al yol üzerinde sorduğunda rahat bulursun :) işte resimler :)
benim cbf nin yağ yakmasına kafa yoracağına kendine navigatör al olm yetti canıma yauuu ggogle örth hata verip duruyo :cherry:

yiğit çok saol kardeşim yolu elbet buluruz navigatöre gerek yok sadece ana yoldan yani şehirler arası yoldan nereye sapacağım o yönü bulduktan sonra sizi elimle koymuş gibi bulurum..
sanırım gideceğimiz yol armutlu tarafında veya termal tarafında yani gideceğim yeri bilmeme gerek yok sadece ne yönde olduğunu bilsem yeter tabi birde adı nı bilmem lazım ki yolda birilerine sorayım

hayır kardeşim gideceğimiz yer o tarafta değil. sen en iyisi irfanı telefonla ara konuş muhtemelen eski iznik yolundan geleceksin. neyse ben kaçtım hadi hayırlı geceler kardeşim. görüşürüz

F54

off ya o yolu bilmem mi ama sen hiç köfte yemeye gitmedim:salut:
tamam dır ben o yolu biliyorum sakaryadan gelirken sola sapıyorum yolun başı hafif rampa:)
aga navigatör delikanlıyı bozar ben teknolojiyi fazla sevmem çünkü teknoloji ilerledikçe insana gerek kalmıyor yani teknoloji varsa insan olmasa da olur hesabı yapıldığı için ben pek sıcak bakmıyorum böyle cihazlara:jocolor:
hem navigatör iyi birşey olsa handikap koray istanbulda 2 defa kaybolmaz dı değil mi?

Kocaeli İl Temsilcisi
off ya o yolu bilmem mi ama sen hiç köfte yemeye gitmedim:salut:
tamam dır ben o yolu biliyorum sakaryadan gelirken sola sapıyorum yolun başı hafif rampa:)
aga navigatör delikanlıyı bozar ben teknolojiyi fazla sevmem çünkü teknoloji ilerledikçe insana gerek kalmıyor yani teknoloji varsa insan olmasa da olur hesabı yapıldığı için ben pek sıcak bakmıyorum böyle cihazlara:jocolor:
hem navigatör iyi birşey olsa handikap koray istanbulda 2 defa kaybolmaz dı değil mi?

tamam şekerim anahtar kelime , karamürsele geldiğinde iznik yolu ve kızdervent köyü sen kısaca kafan karışırsa öyle sor insanlara :)

navigatör şaşırtır adamı koraya bakma sen , navigatöre bakarsan ohooooooo döner durursun karamürsel coğrafyasında helede harita güncel değilse :queen: kızderbent e geldim diye bi bakmışsın izniğin bir köyüne gelmişsin :queen: neyse bana müsade sütümü içeyim :) ::157::

İrfan bana Tem gişelerinin haitasını da çizermisim şekerim. :) çıkış noktası bulgurlu :p

F54

tamam şekerim anahtar kelime , karamürsele geldiğinde iznik yolu ve kızdervent köyü sen kısaca kafan karışırsa öyle sor insanlara :)

navigatör şaşırtır adamı koraya bakma sen , navigatöre bakarsan ohooooooo döner durursun karamürsel coğrafyasında helede harita güncel değilse :queen: kızderbent e geldim diye bi bakmışsın izniğin bir köyüne gelmişsin :queen: neyse bana müsade sütümü içeyim :) ::157::
aga zaten niyetimiz izniğin bi köyüne gitmek değil mi kız erkek fark etmez tatngalar affetmez:p
hadi iyi geceler

Of sayfaya bak topic şenlenmiş 23. Sayfaya gelmiş gidene kadar sayfa 40 ları bulur

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sen usta siprenter değil harbi den çekirgesin hemde inek oba'sından oda başı:pl:

---------- Post added at 01:02 ---------- Previous post was at 00:58 ----------

:

vay göçebe vayyyy :)seni irfanın yağ variline sokup cubufunun egzosuyla bi güzel haşlamak lazım,sen ne piçim konuşuyon ulem mt.nin görmüş göreceği en sağlam en matrak ninca tortül ekibiyle:queen:

F54

vay göçebe vayyyy :)seni irfanın yağ variline sokup cubufunun egzosuyla bi güzel haşlamak lazım,sen ne piçim konuşuyon ulem mt.nin görmüş göreceği en sağlam en matrak ninca tortül ekibiyle:queen:
aga sen irfan abinin yağ variline güvenip cbf 150 alıyorsan vay haline o yağ 2 cbf 150 ye anca 1 yıl gider ondan sonra vay halineze:queen:
bak büyük bi hatanın eşiğindesin gel cahillik etme :pbak okumuş yazmış okul sıralarında çok dirsek çürütmüşsün cbf 150 alma:farao: gel sana canavar gibin ybr 125 alalım kafan rahat olsun güç hız bakımından fark yok hem ybr sağlam arıza nedir bilmez katır gibi her yola gider sağı solu patlamaz çatlamaz :cat:
cbf ile yazın 100km gidip dinlendireceksin aman yağ eksiltmesin diye ama ybr öyle ver kırbaçı yapıştır gitsin:thumleft:
ben istanbula gittim tam 200 km dayama gaz gittim hiç aklımda olmadı acaba bu motor yağ eksiltirmi?

aga sen irfan abinin yağ variline güvenip cbf 150 alıyorsan vay haline o yağ 2 cbf 150 ye anca 1 yıl gider ondan sonra vay halineze:queen:
bak büyük bi hatanın eşiğindesin gel cahillik etme :pbak okumuş yazmış okul sıralarında çok dirsek çürütmüşsün cbf 150 alma:farao: gel sana canavar gibin ybr 125 alalım kafan rahat olsun güç hız bakımından fark yok hem ybr sağlam arıza nedir bilmez katır gibi her yola gider sağı solu patlamaz çatlamaz :cat:
cbf ile yazın 100km gidip dinlendireceksin aman yağ eksiltmesin diye ama ybr öyle ver kırbaçı yapıştır gitsin:thumleft:
ben istanbula gittim tam 200 km dayama gaz gittim hiç aklımda olmadı acaba bu motor yağ eksiltirmi?

Ahın tuttu kemgözlü tortül, vazgeçtim gibi cbf den :)motorda bi sorun var galiba eleman servise götürmye yanaşmıyor,hemde sıfır motoru..

F54

Ahın tuttu kemgözlü tortül, vazgeçtim gibi cbf den :)motorda bi sorun var galiba eleman servise götürmye yanaşmıyor,hemde sıfır motoru..
aga herşeyin hayırlısı olmassa zorlama aslında çok yanlış zaman da motosiklet almaya çalışıyorsun bu kadar para ile cbf yi kışın almaya kalksan harbiden temiz sorunsuz motorlar alırsın ama işte bütün yazı da motorsuz geçirmek kötü olur neyse hayırlısı diyelim
sana 50 dedim bırak şu cbf 150 sevdasını gel ybr alalım bak sapanca da bi tane var esd canavar gibi hemde kırmızı:cherry:

aga herşeyin hayırlısı olmassa zorlama aslında çok yanlış zaman da motosiklet almaya çalışıyorsun bu kadar para ile cbf yi kışın almaya kalksan harbiden temiz sorunsuz motorlar alırsın ama işte bütün yazı da motorsuz geçirmek kötü olur neyse hayırlısı diyelim
sana 50 dedim bırak şu cbf 150 sevdasını gel ybr alalım bak sapanca da bi tane var esd canavar gibi hemde kırmızı:cherry:
vazgeçtim şekerim,var bende bi nasipsizlik....adam servise götürmemde diyor başka bişey demiyor.
neyse irfanımın topiğini kaynatmayalım sana telefondan detayları anlatırım...

vazgeçtim şekerim,var bende bi nasipsizlik....adam servise götürmemde diyor başka bişey demiyor.
neyse irfanımın topiğini kaynatmayalım sana telefondan detayları anlatırım...

Ahmet kardeşim adam yeni motoru servise göstermek istemiyorsa var bi b.k luk. Apache falan bakın derim ben. En az cbf kadar iyidir.Hatta Ramazan (Tekteker ramço) yeni aldığı Apache sini satıyordu. Bi görüş bakalım ne istiyor ne yapar.

napıyonuz beyav...:p

kobra irfan...f54..koray ve ahmet.NÜ...aranıza karbon kağıdı koyacam la sizin...:queen:

ya hacılar ben Ulusta bir siteye başladım bu akşam gecedeyim...çarşamba perş..gece...cuma cumartesi tatil...pazar pazartesi sabahcıyım...sorry valla...yoksa bomba gezi olacak eminim...ekip çok sağlam valla...:queen:

napıyonuz beyav...:p

kobra irfan...f54..koray ve ahmet.NÜ...aranıza karbon kağıdı koyacam la sizin...:queen:

ya hacılar ben Ulusta bir siteye başladım bu akşam gecedeyim...çarşamba perş..gece...cuma cumartesi tatil...pazar pazartesi sabahcıyım...sorry valla...yoksa bomba gezi olacak eminim...ekip çok sağlam valla...:queen:

vaayyyy şeker pamuğu hoşgeldin beyaw,seni görmek güzel tekrardan...dikkatli sür ban yeme :)

Ahmet kardeşim adam yeni motoru servise göstermek istemiyorsa var bi b.k luk. Apache falan bakın derim ben. En az cbf kadar iyidir.Hatta Ramazan (Tekteker ramço) yeni aldığı Apache sini satıyordu. Bi görüş bakalım ne istiyor ne yapar.
serdar abi istediğim motor cbf-150... ybr de apachede aynı klasman başka motorlarda ondaki konfor rahatlık yok malesef.artçılı kullanımada müsait cbf..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar