aga 4 e kadar yolu var da işte 5 kişi nasıl gelirsin orası sana kalmış:queen:
Benim ruhsatta koltuk sayısı 5 yazıyor usta sorun yok
aga 4 e kadar yolu var da işte 5 kişi nasıl gelirsin orası sana kalmış:queen:
Selamun aleyküm cemaat , hız yapmak yasak grup sürüşü olacak.Tem camlıca gişelerde buluştuğumuzda grupları 10 arlı yapacağız cc fark etmez çünkü hız sınırına uyacağız.
İrfanın sürüş hakkında yazdıklarını lütfen dikkate alalım.
İyi sürüşler şimdiden.Yav irfana sözüm vardı yol müsait olursa irfanı artçı alacağım he he he ......
o zaman sıkıntı yok irfan aga sana proje çizer hatta çizmekle kalmaz yapar bileBenim ruhsatta koltuk sayısı 5 yazıyor usta sorun yokiki yana bi arkaya koltuk takıcam ruhsatı yenilemekten daha kolay
![]()
Aleyküm selam...düşük hızda teker yapabilirmiyim :cherry:
Tamamdır abi teşekkürler haftaya p.tesi bir aksilik çıkmazsa gelebilirim kesinleşince haber veririm abi. :cat:
irfan ben cumartesi gecesinden geleceğim annemde kalacağım. sabah gözünü açtığın gibi beni de uyandır senin eve geleyim ordan beraber hareket edelim...
Ozaman acayüp +2 olarmı :cherry: Birini arkamda getiricem ,birisi zaten orda![]()
Benim ruhsatta koltuk sayısı 5 yazıyor usta sorun yokiki yana bi arkaya koltuk takıcam ruhsatı yenilemekten daha kolay
![]()
Aleyküm selam...düşük hızda teker yapabilirmiyim :cherry:
Selamun aleyküm cemaat , hız yapmak yasak grup sürüşü olacak.Tem camlıca gişelerde buluştuğumuzda grupları 10 arlı yapacağız cc fark etmez çünkü hız sınırına uyacağız.
İrfanın sürüş hakkında yazdıklarını lütfen dikkate alalım.
İyi sürüşler şimdiden.Yav irfana sözüm vardı yol müsait olursa irfanı artçı alacağım he he he ......
şike yapma uleyyynnnn hile yok , 2 teker gösterip 4 tekerlemi gelecen kurnazzz
Şerefsizim koltuk sayısı 5 yazıyorDiğer motorda da sıfır yazıyor. Birinden alıp diğerine koymuşlar ama hala 1 koltuk fazla
Mondial im satıldı yastayım![]()
1 DAKKA 1DAKKA motordamı koltuk sayısı 5 yazıyor yoksa evrağı dolduran memur kafayımı çekmiş ? :cherry: yauuu maytap geçme olm mondialde satıldı deyince hyosong comet yokmu mavi olan ????
Motorda 5 yazıyor dabiki bana torpil geçmiş memur sağolsun. Okul servisi yapıcam onunla![]()
Al buyurda belgesi. Ben belgesiz konuşmam. Yalnız kanka ne zoruma gitti biliyormusun ; ayakta yolcu sayısı sıfır yazmışlar. Kazancımı azaltıcak 5 te ayakta alabileydim daha bi hoş olucakmıştılen git işine gece gece kafa bulma yavvvv :cherry:
Motorda 5 yazıyor dabiki bana torpil geçmiş memur sağolsun. Okul servisi yapıcam onunla![]()
len git işine gece gece kafa bulma yavvvv :cherry:
istanbuldan eskihisarı tam olarak kestiremiyorum..... topçular iskelesinden tahmini hedefe varış süresi 35-40 dakikayı geçmez yaklaşık 20-25 km kadar lakin 10 km kadar köy yolu var zaman zaman daralmakta, ve zaman zaman virajlar sözkonusu gurup halinde seyir köy yollarında daha yavaş olacağı içingidecegimiz yer feribot hariç kaç km lik bir yol bizi bekliyor??
Al buyurda belgesi. Ben belgesiz konuşmam. Yalnız kanka ne zoruma gitti biliyormusun ; ayakta yolcu sayısı sıfır yazmışlar. Kazancımı azaltıcak 5 te ayakta alabileydim daha bi hoş olucakmıştı
http://img651.imageshack.us/img651/1125/img20120424015202.jpg
Bu sene yuvacık gezisi olmayacak gibime geliyor admin modlardan haber yok bu karamürsel gezisi yuvacık gezisinin yerini doldurak gibime geliyor baksana listeye ...listede adım yazılı değil ama gelebilirimde gelmeyebilirmde
normaldir arkadaşn motorun vergisini ödemeye gitmiştik. o zamanlar 30 tl civarı tutuyor vergisi eleman bizden 216 tl isteyince şaşırdık :cyclopsan yahu motosiklet bu araç dedik memur yok hocam bu araç opel vektra gözüküyor dedi... buyur burdan yak :flower:
Ooooo liste almış başını gidiyor İrfan'ım.
balık adası kaldıracakmı bukadar mötörcuyumete varmı mete :queen:
ben motoru O gün aldım 2.000 km devirdim bile kardeşimmm.
bu aralar okul-kurs işleri var biraz seyrek giriyorum siteye takip edemiyorum,ama senin topaç şansa denk geldi yoksa haberim olmayacaktı.büyük olasılık benim büyük evlat'la gelmeye çalışacağım hem çocuğa degişiklik olur düşüncesindeyim kısmet bakalım.
samet aga sen ali ağaoğlundan alikopteri ödünç aldın heral:queen:
---------- Post added at 23:53 ---------- Previous post was at 23:51 ----------
+ 1 yazanlar kız arkadaş eş veya nişanlısı ile geliyor
hadi hayırlısı diyelim.
hayırlı geceler cümleten sabah bende Tuzla'ya dogru teker çevireceğim yine.
arkadaşım sponsorlu yelek kalmadı galiba ama zannedersen sponsorsuz yelek var oda 50 tl ücretli forumdan mt yelek adlı başlığa bakmodlar kimdir anlamadımsitede yeniyimde