buda benim çinçan kanuni:)

Bir kaza vidyosu vardı; Aynasız motosiklet sürücüsü arkasından hızla gelen opel vectranın önüne kırıyordu motoru tabi sonuç araba motosiklete çarptı...
Dikkat et. Kazasız belasız bol km'ler.

aynayı takdır kardeş yoksa kaza yapma ihtimalin çok yüksek olur ayrıca hızı falan bırak millet geçmiş olsun diyeceğine geç geldin desin daha ii

güzel ve sade,işte ben bunu severim:)

arkadaşların dediği gibi aynaları takman şart:)

temiz güzel motor ama aynaları yok kaskın iyi koruma olarak dizlik ve mont ta almanı öneririm ki varmı yokmu bilmiyorum resimlerden gördüğüm akdarıyla :wiinkk:

öyle kıyafetim yok krdeş kaskı değiştirdim suan beyazı var:) sendemi ayna diyosun abi::)

Aynasız aynı bisiklet gibi duruyor inanki..gerçi bisikletlerde bile ayna olayı yaygınlaştı..Ama sen dersenki ben o kadar düşmedim diye, takıcaksın bi geri görüş kamerası, kimsede sana diretmicek ayna ayna diye..Allah kaza bela vermesin..güle güle kullan bu sırada..

mehmet sana katılıyorum aynasız bisikletten farkı yok ama bir yönden de arkadaşa hak veriyorum bu aynalar pek işe yaramıyor görüş açısı yok denecek kadar az.

benim 125 uag 195 bin km de sizce iyimi sadece servis parası götürüyo şu an 130 yapmakta

bakımlarını aksatmayın sorun olmaz, bide ayna takarsanız sizin için daha sağlıklı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar