Kocaeli İl Temsilcisi
- Konu Yazar
adamsın kanka... tamam bu iş.. peki nasıl yetişeceksin 11,30 da iskelede...
selam millet ben geldim
adamsın kanka... tamam bu iş.. peki nasıl yetişeceksin 11,30 da iskelede...
abisi olmaz sa ben sizi gideceğiniz yerde bulurum irfan abi tarif eder navigatör olmasa da buluruz elbet:cat:adamsın kanka... tamam bu iş.. peki nasıl yetişeceksin 11,30 da iskelede...
selam millet ben geldimafferim len koray fatihle itişmemişsiniz :cherry: beyler en geç pazar sabahı 10:30 gibi karamürselden topçulara teket döner yavaş yavaş tın tın istanbul gurubunu ayaküstü beklemeye koyuluruz zaten biraz erken gitmek her zaman için iyidir bu işlerde 5 dakkanın 10 dakkanın lafı olmaz son dakkaya bıraktıkmı bölünbmüş yolda bir bakarız istanbul gurubu bölünmüş karşı yönden karamürsel yönüne bizde topçular istikamaetine durumu olmasın :cherry: neyse ben kaçar gene turşu gibiyim
![]()
sabah 8 buçukta LEVENT BO nin orda olun..burdan haraket etcezz karşıyaarkadaşlar merhaba.. ben istanbuldan yola çıkıp karamürsele gidicek arkadaşlar war ise onlara eşlik edebilirim..
tek motorla sıkıcı olur diye düşünüyorum![]()
levent bpsabah 8 buçukta LEVENT BO nin orda olun..burdan haraket etcezz karşıya
bende belki erken dönebilirim..ordan çıkacagınız zaman zaman haberleşirizBeyler abileim gelirsem eyer ben herken dönmek zorunda kalacam malum iş güç, benimle erken istanbula intkal etmek isteyen varmı 3-4 gibi çıkarım yola
arkadaşlar merhaba.. ben istanbuldan yola çıkıp karamürsele gidicek arkadaşlar war ise onlara eşlik edebilirim..
tek motorla sıkıcı olur diye düşünüyorum![]()