29 nisan pazar karamürsel,de buluşalım ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kocaeli İl Temsilcisi
adamsın kanka... tamam bu iş.. peki nasıl yetişeceksin 11,30 da iskelede...

selam millet ben geldim :) afferim len koray fatihle itişmemişsiniz :cherry: beyler en geç pazar sabahı 10:30 gibi karamürselden topçulara teket döner yavaş yavaş tın tın istanbul gurubunu ayaküstü beklemeye koyuluruz zaten biraz erken gitmek her zaman için iyidir bu işlerde 5 dakkanın 10 dakkanın lafı olmaz son dakkaya bıraktıkmı bölünbmüş yolda bir bakarız istanbul gurubu bölünmüş karşı yönden karamürsel yönüne bizde topçular istikamaetine durumu olmasın :cherry: neyse ben kaçar gene turşu gibiyim :)

arkadaşlar merhaba.. ben istanbuldan yola çıkıp karamürsele gidicek arkadaşlar war ise onlara eşlik edebilirim..
tek motorla sıkıcı olur diye düşünüyorum :D

selam millet ben geldim :) afferim len koray fatihle itişmemişsiniz :cherry: beyler en geç pazar sabahı 10:30 gibi karamürselden topçulara teket döner yavaş yavaş tın tın istanbul gurubunu ayaküstü beklemeye koyuluruz zaten biraz erken gitmek her zaman için iyidir bu işlerde 5 dakkanın 10 dakkanın lafı olmaz son dakkaya bıraktıkmı bölünbmüş yolda bir bakarız istanbul gurubu bölünmüş karşı yönden karamürsel yönüne bizde topçular istikamaetine durumu olmasın :cherry: neyse ben kaçar gene turşu gibiyim :)

tamam hatunu ikna ettim aga... saat 10,30 senin evin önünde olurum.. ok. ben gelmeden gitme...

arkadaşlar merhaba.. ben istanbuldan yola çıkıp karamürsele gidicek arkadaşlar war ise onlara eşlik edebilirim..
sabah 8 buçukta LEVENT BO nin orda olun..burdan haraket etcezz karşıya

---------- Post added at 23:34 ---------- Previous post was at 23:32 ----------

sabah 8 buçukta LEVENT BO nin orda olun..burdan haraket etcezz karşıya
levent bp :) 8 buçukta orda olun 9 da teker döner

irfan pek sitede değilim biliyorsun yabancı kaldım konuya. nerede toplanıyoruz yani mevkii neresi olacak?

F54

la yiğit sen cumartesi sakarya da kalacaksan biz birlikte gidelim ben saat 11 de beşköprü den e5 çıkan yerde olurum ne dersin...
biraz geç gideriz ama olsun
saat 12 30 de karamürselde oluruz en geç

fatih normalde kaçta orda olmamız gerekiyor? dediğin bana uyar ama geçkalmamak da lazım. balık adasında kaçta buluşacağiz?

F54

onlar saat 10 30 balık adasında olalım diyorlar ama ben o saat anca evden çıkarım çünkü cumartesi gecesi çalışıyorum pazar saat 10 de işten çıkarım yani buluşma saatinde orada olmam imkansız ama sen istersen erken de gidebilirsin beni beklemesen de uyar yani...

irfanın dediğne göre pazar sabah 10:30 da topçulara teker döner diyor!!!
öyleyse istanbul grubu hariç bu taraftakilerin en geç 10:00 da karamürselde harekete hazır olması gerekiyor.
ve beşküöprüden bizim oraya gitmemiz 75 dk falan sürüyor...
senin dediğin saatte çıkarsak zaten çok arkada kalırız. ve ben de gece çalıştığım için sabah o saatte kalkamam.
yani ben geceden gideceğim. zaten evim orada biliyorsun. bide ben bu gruba biraz da olsa ev sahibi gibi oluyorum. yani benim geç gitmem diğer arkadaşlara ve özellikle irfana ayıp olur düşüncesindeyim kardeşim. bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum?
yani sana eşlik etmeyi çok isterdim ama sen bayağı geç çıkıyorsun buradan be kardeşim...

neyse dur bakalım o gün bir gelsin de en son birşeye karar veririz... hayırlı geceler diliyorum...

F54

yiğiıtim seni anlıyorum sen erkenden orda ol artık bende acele etmeden en kısa zaman da aranızda olmaya çalışırım allah kaza bela vermesse güzel bir gün geçiririz:cat:

o cümlene sonsuz katılıyorum kardeşim. sakın acele etme. allah korusun yetişeceğim diye hepimizi yasa boğma. ben oraya erken gideyim gerekirse arkada kalırım seni beklerim. sen yeter ki yavaş ve güvenli gel.

F54

tmm kardeşim ben yolda kalmadığım sürece beni beklemeyen adama kızmam....
sende keyfine bak ben illa oraya gelirim ama erken ama geç önemli olan sağ sağlim gelip geriye dönebilmek umarım herkez benim gibi canının kıymetini bilerek motora biner dikkat eder akşam evine döner

Beyler abileim gelirsem eyer ben herken dönmek zorunda kalacam malum iş güç, benimle erken istanbula intkal etmek isteyen varmı 3-4 gibi çıkarım yola

Engin kardeşim gelecek olanların büyük bir bölümü istanbuldan gelecek.buluşma noktası avrupa yakası levent bp.konyu okursan gerekli bilgi var tek başına gelmezssin emin ol :cat:

İrfan İlk mesajına avrupa yakası ve senın otarafın toplanma noktalarını ekleme ıhtımalın varsa eklede,
kım kımınle nerede bulusacak bellı olsun,
bu arada,
28 Nisan gecesi kuzenimin düğünü var,
29' nısan pazar sabahı uyanırsam eğer saat en geç 8,30,,,8.45'te LEVENT BP 'de olurum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar