Boşu boşuna eleştiri yapmıyorum. Ne dersen de haberleri izlersen herşey ortada arkadaş.
Keyfinden kimse geç kalmaz dedin. Allah aşkına söyle bu ülkede resmi kurumlarda vatandaş tan önce hizmetten önce kendi keyfini düşünmeyen kaç memur var?
Ambulans Neden Geç Gelir veya Geç Geldiği Düşünülür..?
1-) 112'yi Aramadan Ambulans Beklemek ( Genellikle Hasta/Yaralı'nın Çok Olduğu Vakalarda)
2-) Metropol Kentlerde Trafik Yoğunluğu.. ( Acil Şeridi Bilinçsiz Şoförler Tarafından Doldurulması)
3-) Dar Sokaklar ve Dar Sokaklara Yapılan Bilinçsiz Parklar..
4-) Bilinçsiz Şoförlerin Ambulansa Yol Vermemesi..
5-) İklim Şartlarının Sert Olması
6-) Hasta Yakınına Saniyelerin Dakikalar/Saatler Gibi Gelmesi
7-) 112 KKM'ye Vaka Verildiği Zaman Adresin Açık Olmaması/Hasta Yakınının Ambulansı Karşılamaması..
peki bir şey soracağım yani tamam 112ciler haklı bir şey demiyorum da bu motorize ambulans oraya son sürat gittide ne oldu giden gitmiş zaten adam bir şey yapmadı 2 videoda da yani o kadar aciliyet yoksa bu kadar riske gerek yok bence bakın ÇOK ACİLİYETLİK bir durum değil gibi GÖRDÜĞÜMÜZ ÜZRE
peki bir şey soracağım yani tamam 112ciler haklı bir şey demiyorum da bu motorize ambulans oraya son sürat gittide ne oldu giden gitmiş zaten adam bir şey yapmadı 2 videoda da yani o kadar aciliyet yoksa bu kadar riske gerek yok bence bakın ÇOK ACİLİYETLİK bir durum değil gibi GÖRDÜĞÜMÜZ ÜZRE
e yazık günah değil mi bu adam giden gitmiş bu bence şehir içlerinde olmalıTrafik durumuna bağlı olarak diğer ambulansların olay yerine geç ulaşma ihtimali var. En azından onlar gelene kadar ilk müdehaleyi yapabilir, büyük kazalarda triaj ekibi olarak görev alır.