[Kocaeli - MT]

Burgerin motorla yaptım. virajda önüme atlayan yayaya çarpmamak için virajın tersine yatırdım motoru hem yayay vurdum hem kaldırıma savruldum. Dizde felan sıyrık var. Dayak yemiş gibiyim yuvarlanmadan dolayı.sol Ayağım motorun altında kladı ezildi bayaa hasar gördü asfalt ayağımı rendeledi adeta basmakta zorlanıyorum kırık felan yok ezik var tabi bayaa...

uff çok geçmiş olsun :( gölcüğün insanı bu şaşırmamak lazım,balık gibi atlıyorlar insanın önüne hemde gözlerine baka baka. yaya ya ne oldu? sıkıntı fln çıkmamıştır umarım

Burgerin motorla yaptım. virajda önüme atlayan yayaya çarpmamak için virajın tersine yatırdım motoru hem yayay vurdum hem kaldırıma savruldum. Dizde felan sıyrık var. Dayak yemiş gibiyim yuvarlanmadan dolayı.sol Ayağım motorun altında kladı ezildi bayaa hasar gördü asfalt ayağımı rendeledi adeta basmakta zorlanıyorum kırık felan yok ezik var tabi bayaa...
geçmiş olsun aykut Allah korumuş:cat: sana birşey olmasında gerisi önemli değil.
ismail motor ne durumda geçen bir arkadaş skaryaya gitmiş servise senin motoru görmüş yatıyormuş son durum ne perte çıktımı?
Len koray nerelerdesin:pl:

Kocaeli İl Temsilcisi

aykutçum geçmiş olsun kardeşlim valla canım sıkıldı şimdi yahu :(

gecmis olsun ucuz atlatmissiniz daha da kotu olabilirdi

az once emniyetin ara yolunda bankamatikten para ceken kimdi ? Korna caldim arkasi donuktu gormedi motosiklet.net yelegi vardi

selamlar.. şimdilik motorsuz katıldım aranıza, suçlusu hondadır hala motor getirecek.. inşallah mayıs ortasında gelirse bir cbr250 alacağım.. tüm bayileri dolaştım yok ..
ayktcnknyr geçmiş olsun

Bu arada kartepede oturuyorum son 2 senedir .. istanbuldan bir kaçtım pir kaçtım :)
işyerim kartal da.. eskiden 2006 transalp vardı..şimdi kendisi mobilya vede beyazeşya takımı olarak evimizde anısı yaşıyor :)

Son düzenleme:
geçmiş olsun aykut Allah korumuş:cat: sana birşey olmasında gerisi önemli değil.
ismail motor ne durumda geçen bir arkadaş skaryaya gitmiş servise senin motoru görmüş yatıyormuş son durum ne perte çıktımı?
yok sorun çıakrmadı kazadan hemen sonra gittim geçmiş olsun abi dedim adam dedi direk kusura bakma kardeşim hata bende bakmadım hakkını helala et felan dedi...

aykutum geçmiş olsun kardeşim.. üzüldüm vallahi... ne desem acını dindirmez... bununla geçmiş olsun allah kimseye göstermesin

rq7

evt nihat sonunda haber geldi motor perte çıktı sigorta ile 8250 ye anlaştık ama ödemeyi henüz alamadım

rq7

hadi hayırlı olsun. Ne almayı düşünüyosun :mrgreen: bırakma durumu falan yok değilmi :)
bırakmayı düşünmüyorum öleceksem eğer bu ölüm iki teker üzerinde olmalı :queen:
ne alacağıma daha karar veremedim cbr-ninja-hyo denklemini çözmeye uğraşıyorum tabi birde ödemeyi bekliyorum :mrgreen:

bırakmayı düşünmüyorum öleceksem eğer bu ölüm iki teker üzerinde olmalı :queen:
ne alacağıma daha karar veremedim cbr-ninja-hyo denklemini çözmeye uğraşıyorum tabi birde ödemeyi bekliyorum :mrgreen:
cbr kullandın sıradaki ninja olsun:cat: güzel makine. Hyo ya nedense hiç ısınamadım ben 250ccde ya cbr yada ninja..ninjanın tek kötü tarafı bence göstergeleri heleki sana çok acayip gelir cbrın dijital göstergesinden sonra bildiğin minibüslerdeki göstergeler ya insan bi değişiklik yapar 2011 model kasadaki değişiklik göstergenin beyaz olması başla bir değişiklik yok böyle makyajmı olur. Malzeme kaliteside iyi ninjanın 2silindir olmasıda önemli cbra göre biraz fazla yakar ama çokta değil, gerçi çift silindirin son hızda etkisi var başkada bir espirisi yok. Hyo yu alanda zaten kalıbına tav olup alıyor 600cc büyüklüğünde ama bence hyo ya bulaşma derim hele cbrdan sonra.

rq7

cbr kullandın sıradaki ninja olsun:cat: güzel makine. Hyo ya nedense hiç ısınamadım ben 250ccde ya cbr yada ninja..ninjanın tek kötü tarafı bence göstergeleri heleki sana çok acayip gelir cbrın dijital göstergesinden sonra bildiğin minibüslerdeki göstergeler ya insan bi değişiklik yapar 2011 model kasadaki değişiklik göstergenin beyaz olması başla bir değişiklik yok böyle makyajmı olur. Malzeme kaliteside iyi ninjanın 2silindir olmasıda önemli cbra göre biraz fazla yakar ama çokta değil, gerçi çift silindirin son hızda etkisi var başkada bir espirisi yok. Hyo yu alanda zaten kalıbına tav olup alıyor 600cc büyüklüğünde ama bence hyo ya bulaşma derim hele cbrdan sonra.

aslında ninja benimde aklımda ama sıfırına gücüm yetmez şuan 2.el güzel bir makine denk gelirse düşünüyorum artık kısmet sıradaki motor ya yeşil ninja ya da tricolour cbr olacak hyo başlığını da takip ediyorum bir süredir durum hiç iç açıcı değil hakkaten :cat:

geçen sahibindende temiz bir ninja vardı çok az km li ailevi nedenlerden dolayı satıyodu eleman temiz motordu 2011 model :cat:

bırakın ulem bu işleri ..burada taş gibim ybrr1200 var...
5. viteste bi 20km ye düş ,bi 250 km ye çık.. torka bak torka :queen:

yaşıyom kanka bu aralar hatundan izin alamıyorum ondan motorla keşiflere çıkamadım... şimdi bi orhangazi yapıp geleceğim..
gölpark a doğru... :):):)

honda cbr125 yada yzf 125r alıp aranıza katılmayı cok ıstıyorum ama garaj sorun oldugundan bır turlu adım atamadım malasef :/

slm kocaeli mt... bugün bizden fazla katılım olmadı..ev sahibi olmamıza rağmen ofsayta düştük... nerde buranın müdavimleri yahu...
ismail ne yaptın motoru aldın mı paranı... ınazumayı bekle kanka.. başka bişey bakma:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar