TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar merhaba. Evet evet,artık bende sizinle aynı motora binmekteyim :cherry: Hepimize kazasız belasız sürüşler.

araç ne yav bizimki 28 kuruş yakıyor:)
opel astra 1.6 98 model, şuan yeni ölçüm yapamadım, aracın bobin, debrijas falan değişti tahmini rakam verdim, opeller az< yakar ecotec motor bizimkisi

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------

Benim araba 20 tl dıeselle 120 km yapıyor kac kurus yaktığını nasıl anlarım ölçümü pompa atana kadar fulleyip 120 km gittikten sonra fulledim 20 tllík aldı
20tl / 120km = 16.6 krş
araç ne buarada

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:59 ----------

Arkadaşlar merhaba. Evet evet,artık bende sizinle aynı motora binmekteyim :cherry: Hepimize kazasız belasız sürüşler.
hayırlı uğurlu olsun, kazasız sürüşler hoşgeldin başlığımıza, sıfır mı aldın motoru

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------

Ne yağmur. Yağdı bee. Motoru kullanmaktan çok yıkadım bu sene
kardeş nerde beklediğim foto at gali şu resmide bakalım :) sünger yapmayı düşünüyodum yokmuş evde, geniş oto yıkama tarzı

Mercedes c kasa diesel yeni nesil makyajlı olanlardan 2.2 litre turbo diesel dıye bìliyorum ruhsata bir hiçbir bakmadım gercekte hacim ne kadar diyeyol bilgisayarında 100 kmde 5.2 yazıyordu ama gerçek ölçümde böyle çıktı fişi bulamadım oradaki litreyıde merak ediyorum gerçi yaklaşık 4 tl olan diesel 20 tlye 5 litre alınır o zamanda demeki pek gûvenmemek gerekiyor derlerdi doğruymuş yakıttan tasaruf olabilir ama 328 euro 15 bin bakımı fiyatı bu katlanarak gidiyor orada giriyor zaten:)bu arada balıkesirde şehir trafiği pek yok:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:35 ----------

Benzinde 25 kuruş civic için iyi bence sınıf arkadaşımda 2011 var 13 litre şehir íçi küfür gibi geliyor benim tüketimleri duyunca:)

Eminmisiniz siz bu kadar yaktığından ? 2K motor dizel.Maşallah diyeyim

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
kardeş nerde beklediğim foto at gali şu resmide bakalım :) sünger yapmayı düşünüyodum yokmuş evde, geniş oto yıkama tarzı

kardes benımkınde sadece cocuk corabı var valla metal kısmı cıkarttım corabı gecırdım fıltreyı de attım kullanmanın anlamı yoktu cok pisti

arkadaslar cıvıc lpg lı pejo dabu arada yanlıslık olmasın

Son düzenleme:

kardes benımkınde sadece cocuk corabı var valla metal kısmı cıkarttım corabı gecırdım fıltreyı de attım kullanmanın anlamı yoktu cok pisti

arkadaslar cıvıc lpg lı pejo dabu arada yanlıslık olmasın
cevap geldide foto gelmedi neyse saol, anladığım kadarıyla muvcut silindir filtreyi çıkarttın ve kapağını kapattın, kapağın delik kısmınada çorap geçirdin. daha önce yapmıştım kadın çorabıyla sanada demiştim, son hızım düşmüştü. şimdi karbüratör iğne ayarı yaptık gaz yeme sorunu düzeldi belki şuan filtresiz iyi olur. ama sünger denemek istiyorum

photo.php

Salam ola hamısı apache olmayabilen forum gadaşlarıma. Neçe gözel günlere.:cherry:

iyi geceler bugün itibariyle 3 model arasında gidip geldiğim klasik (cbr cbf tvs ) tatlı sıkıntılardan sonra motorun tamamen keyif işi ve göze hitap etmesi gerekliliğini düşünerek apache almaya karar verdim. öğlen parasını yatırıp aksama hazırlandı motorum ilk vitesli tecrübem olmasına ragmen seriliği vites geçiş kolaylıgı frenlerin verdigi güven cok hosma gitti motorun üstünden inesi gelmiyo ınsanın 30 yasında ve suana kadar farklı farklı otomobıllere bınıp bu zevkı alması ayrı bir keyif ..aranızda katıldıgım içinde mutlu hissediyorum kendimi.sarı renkli gayet estetik bir arac yapmıslar..

Arkadaşlar ! Benim motor sıfır ve 2 haftalık bazen yokuş aşağı inerken eksoz patlama yapıyor gerçi cok büyük bir patlama değilde gazı kapatınca oluyor genelde çevreyi rahatsız edici bir sesi yok çok sık aralıklarlada yapmıyor.nedeni nedir?benzer olayla karşılaşan varsa paylaşırsa sevinirim??internette tek silindirli ve yüksek tork lu motorlarda normaldir denmiş ama sorunmu var acaba???????

iyi geceler bugün itibariyle 3 model arasında gidip geldiğim klasik (cbr cbf tvs ) tatlı sıkıntılardan sonra motorun tamamen keyif işi ve göze hitap etmesi gerekliliğini düşünerek apache almaya karar verdim. öğlen parasını yatırıp aksama hazırlandı motorum ilk vitesli tecrübem olmasına ragmen seriliği vites geçiş kolaylıgı frenlerin verdigi güven cok hosma gitti motorun üstünden inesi gelmiyo ınsanın 30 yasında ve suana kadar farklı farklı otomobıllere bınıp bu zevkı alması ayrı bir keyif ..aranızda katıldıgım içinde mutlu hissediyorum kendimi.sarı renkli gayet estetik bir arac yapmıslar..
Hocam hayırlısı olsun, ilk vitesli tecrübem demişsiniz. Çok dikkat edin, Allah kaza bela vermesin. Fren çalışmanızı öneririm. Çünki ani durumlarda yanlış frenleme gayri ihtiyari olarak yapıyoruz. Bunları ancak çalışarak yada yaşayarak öğrenebiliriz. Siz yaşayarak öğrenmeyin, asfalt pek sıcak davranmıyor insana :rendeer:İyi günlerde kullanın..

Arkadaşlar ! Benim motor sıfır ve 2 haftalık bazen yokuş aşağı inerken eksoz patlama yapıyor gerçi cok büyük bir patlama değilde gazı kapatınca oluyor genelde çevreyi rahatsız edici bir sesi yok çok sık aralıklarlada yapmıyor.nedeni nedir?benzer olayla karşılaşan varsa paylaşırsa sevinirim??internette tek silindirli ve yüksek tork lu motorlarda normaldir denmiş ama sorunmu var acaba???????
Kafaya takılacak bir sorun değil. Benim evin bulunduğu konum itibari ile her çalıştırmadan sonra yokuş aşağı inmek durumundayım. Kışın jikle çektikten sonra yokuş aşağı dayandığımda patlama oluyordu. Fakat şuanda jiklesiz normal rölantide ısınmasını bekleyip aynı yokuşu iniyorum. Ne patlama var ne başka birşey. Yani motoru çalıştırdıktan sonra gaz açarsan, jikle çekersen sonra da yokuş aşağı gazı kesmiş olsan bile patlama yapar. Biliyorsun jikle çekince zengin karışım oluyor ve soğuk motorda belki de tamamı yanmıyor o anda. Bunlara dikkat ederek patlamayı kesebilirsin kanaatindeyim.

teşekkür ederim çok güzel açıklamışsınız.benim olayım da tam açıkladığınız gibi oluyordu zaten.içimi rahatlattınız.

GÜZELMİŞ MOTORUN HAYIRLI OLSUN

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------

ARKADAŞLAR 2 AY SONRA İSTANBULDAN BODRUM ANTALYA İZMİR AYDIN TURU YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM.. KENDİME ACİL YOL ARKADAŞI ARIYORUM d:D

BENMLE GELMEK İSTEYEN WARMI TEK MOTOR SIKILIRIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM.. 10 GÜNLÜK Bİ TUR PLANLIYORUM..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar