MZ Mz Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bende jawa style 350 mi özledim yaa yokyere kaptırdık ekiplere o ses o çekiş yok şimdiki motorlarda ya kendimi kandırıyorum benzin 5 tl oldu zaten diye:(

merhaba arkadaşlar benim egzos paslandı ankarada krom kaplama yapan bildiğiniz bi yer varmı

Ah Demetevler ahh... Patlak egzos ve hassas alarm ikilemi... Hergün yirmi alarm ötmezse geceleri, uyuyamıyoruz buralarda... :D Bir de sokak düğünleri başlarsa keyfimize diyecek yok... :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Cafe 38 ne taraftaydı? ben çıkaramadım? Daha çok Anıttepeye takılıyordum ben. Akşamdan akşama yatmaya eve gelirdim. Tabii BMW yolda bırakmazsa... :p

Lalegülden girince 15-20 bina ilerde solda.... Girişin altında biryerdi..Kuytuda :)

Tamam anladım. Şimdi orası internet cafe olması lazım... :) Eskiden o günler daha güzeldi ya... Şimdi PC'nin başında oturup kalıyoruz. Biz her hafta toplanıp bi yerlere pikniğe giderdik, şimdi bakkala gidemiyoruz valla... :)

49ylf.jpg

Alp, bu karbüratöre bi bakar mısın? İşaretli olanlardan hangisi benzin-hava? hangisi rolanti? Doğru düzgün bir bilgiye ulaşamadım. Yaylı olan benzin hava ise gevşettikçe benzin azalıyor değil mi? Ben öyle biliyordum ama bi kaç yerde tersi söyleniyor çok kafam karıştı, çıkamadım işin içinden... (Alp diye hitap ettim ama yaşıtızdır diye tahmin ettim.. :) benim tevellüt 1974 )

işaretli olan rölanti ayar vidası diğeri hava ayarı.Rölanti vidasını gevşelttikçe benzin artar rölanti yükselir.

işaretli olan rölanti ayar vidası diğeri hava ayarı.Rölanti vidasını gevşelttikçe benzin artar rölanti yükselir.

Gevşetince azalmasın? Kırmızıyı gevşetince daha az benzin daha çok hava olması lazım.... :D çözemeyeceğiz biz bu işi... Kaç senelik motorcuyum allak bullak oldu kafa... :)

bir mz de ben arıyorum 97 2003 arası temiz fiyatı makul olan denk gelirse alacağım... kendi zevkime göre toplayacağım....

Gevşetince azalmasın? Kırmızıyı gevşetince daha az benzin daha çok hava olması lazım.... :D çözemeyeceğiz biz bu işi... Kaç senelik motorcuyum allak bullak oldu kafa... :)[/QUOTE
Kendi ve genel MZ karbüratölerine göre yazdım.Şunuda söyliyeyim:Böyle yaylı rölantil ayarlama somunlu MZ karbüratörü görmedim.En azından benimki gevşeltince daha çok benzin alıyorki rölanti yükseliyor.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
alttaki hava ayarı...3,5 tur olması lazım...
yandaki de rölanti ayarı...
vidayı sıktıkca içindeki pistonu yukarı kaldırıyor ve rölantı yukseliyor...aynı gaz verir gibi...

1997 ile 2003 arası mz alınacaktır... boyası önemli değildir.... ruhsat olması ve satış yapılması önemli olan ve birde bütçeye uygun olmalı.. kafama göre yavaş yavaş toplayacağım... acelemde yok.. netten de takipteyim... [email protected] adresine veya özele mesaj yazıla bilir...

Arkadaşlar sağolun iyi oldu bu bilgiler iyice kafam karışmıştı... Bu dört zamanlı MZ karbüratörü... (Çakma MZ :) ) Honda titanla aynı motor var, o yüzden farklı... Ferhat'ın dediği ayarları yapayım, lazım olan oydu teşekkürler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:44 ----------

1997 ile 2003 arası mz alınacaktır... boyası önemli değildir.... ruhsat olması ve satış yapılması önemli olan ve birde bütçeye uygun olmalı.. kafama göre yavaş yavaş toplayacağım... acelemde yok.. netten de takipteyim... [email protected] adresine veya özele mesaj yazıla bilir...

Ramço al sana bedava motor, param olsa anında alırdım... :) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mz-satilik-cok-temiz-mz-etz-150-81866394/detay

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar