ozgurakman nereye? :silent: Bu arada ben de duymuştum Şapçı'nın düzleneceğini. Gerçi düzlenmekten kasıt eğimi aza indirmek diye düşünüyorum. 3 vakte kadar yazmazsan pm atarız artık. :mrgreen:
hocam yanlış bilgi vermeyeyim ama bu motoru (burası küçük yer o yüzden hemen herkes birbirini tanır) apaçi diye adlandırdığımız motorcu kardeşlerimizin gruplarında gazlarken, tekere kaldırılırken v.b. faaliyetler içinde hiç GÖRMEDİM. sanırım orta yaşlarda sakin birisine ait çarşıda falan da hiç görmedim. 1 kere mahalle arasında park edili gördüm... yani bence gelip görmeye değer görüyorsan; gel gör. hem bi tanışırız çay içeriz![]()
Balıkesir grubuna selamlarımı iletiyorum. Biliyorsunuz ağırlıklı mct ve ramzey 250 grubunda yazıyordum ancak wuxi forumunda da biraz canlanma olması için bir süredir onuda takip ediyorum. İş güç çocuk derken zaman geçiyor. pumpingiron kardeşim ilandaki motoru inceledim motor çok temiz yalnız aldığında serviste bir ecu ölçümü yaptırmalısın klr çok sağlam bir motordur aksesuar olarak yanında bir şey yok gibi duruyor. Enjeksiyonlu motorlarda da çok karmaşık bir elektrik düzeni mevcut. Umarım hayırlı olur.Balıkesirli bütün hemşehrilerime selam saygılar Bandırmaya gelecek arkadaşlarla görüşmek isterim.saygılar.
Cümleten selamün aleyküm arkadaşlar hafta sonu asker ziyareti için Balıkesir'e geleceğim ailemle 1 gece kalabileceğim apart yada pansiyon önerilerinizi rica ediyorum şimdiden teşekkür ederim
Teşekkür ederimhocam merkezde apart veya pansiyon yok diye biliyorum. O tür konaklama yerleri sahil tarafında var. Sahilde kalıp (90 km) merkeze gelebilirsiniz yada merkezde otelde kalırsınız.
Herkese merhaba, ben de Bandırma'dayım henüz ehliyetimi alamadım ne yazık kiale: , sınav tarihini bekliyorum, bu arada motorumu da almış bulunuyorum.
@Beycivan Servis Özkaban Motor Fatih İlköğretim'in yan tarafında.
Teşekkür ederim.Hayırlı ve uğurlu olsun.![]()
Motoru Altan Abi'den aldım ben de zatenSerkan ile Altan benim bandırmadaki Honda suzuki gibi birçok servisi elinde tutan arkadaşım.Zaten bende Bandırmalıyım.Altanla aynı ilkokul da okuduk. Babası Halil amca eski motorculardandır.