Hazır canlandı başlık ben de yazayımXenon taktırmak muayenede veya kullanımda sıkıntı çıkarır mı?
arkadaşlar selam, benim vitesler takıt tukur kemikli geçiyor , özellikle ilk 3 vites... motor 1000 bakımını geçti, 15-50 mi 20-50 mi ne castrol konuldu... hala takır tukur geçiyor vites... servise götürdüm normal dedi, bu böyle geçer dedi...
kafam bozuldu , acaba kaliteli bir yağ mı koymam gerekiyor... sentetik olanlardan ?
Ubuntu debriyaj telinin gerginliğine baktın mı, debriyajın iyi ayırmıyor olabilir. Bir de onu kontrol et istersen. Telin sıkılığı manetten ve motorun üzerinden ayarlanabiliyor.
her şeyini kontrol ettiler serviste, normal dediler... ben bu motoru almadan önce arkadaşlarım vitesleri yağ gibi akar, çok güzeldir demişlerdi... demek ki bir şeyi kendin tecrübe edip öğrenecekmişsin her zaman...
mesala kırmızı ışığa yaklaşıyorum 5. vitesle durmak zorunda kaldım, eyvah eyvah vites 1 e düşürmek tam bir eziyet... eğer yavaşlarken düşürürsen yavaş yavaş, 3 ten 2 ye ve bire geçişler tak tuk takırttt diye geçiyor, çok canım sıkılıyor, acaba şanzumana zarar mı veriyorum diye... açıkçası yağ gibi akan innovamın vitesini özledim...
Sinirlenmene gerek yok benimde öleydi. 5000 de felan geçiyor o sorun 9700 benim km çok şükür sorun yok.
sen ybr almayacakmıydın ya bizi mi kandırdın :queen: sen kimin motoruna büsüklet diyon lan tutmayın lan beni :queen:s.a cbf ciler,pisiklet görüntülü ybr cileri çıldırtayım biraz
2011 model az km yapılmış temiz uygun fiyatlı,aksesuarlı ve siyah renkli olması tercihtir cbf-150 arıyorum...satan,satanı tanıyan,niyeti olan,niyet etmeye niyetlenen varsaburadan haberleşelim ...
QUOTE=zenon;2648363]Beyler yağmurda benim buji su alıyor nasil oluyor bilmiyorum amabuji piposu su aliyor buji ıslanıyor.
sen ybr almayacakmıydın ya bizi mi kandırdın :queen: sen kimin motoruna büsüklet diyon lan tutmayın lan beni :queen:
Bir sorunum var arkadaşlar, benim motorun ön fardaki ampül inatla patlıyor. Çok şükür başka sorunum yok ama her seferinde alıyorum, bir gün geziyorum, ertesi gün motoru çalıştırdıktan abartısız 5 dakika içinde önce kısa, sonra uzun far yanıyor (patlıyor). Bir servise gideceğim, farz oldu ama özellikle baktırmam gereken bir şey var mı sizce? Acaba diyorum bir yerde temassızlık veya şasiye deyip bir kısa devre filan mı oluyor. Bu arada ön far haricinde elektirik tesisatında başka bir sıkıntı yok. En sonunda kızıp bende xenon taktıracam, direk çözüm üreteceğim konuya.
Bu arada xenon muayenede sorun oluyor deniliyor ama acaba hafif kusur mu sayılıyor? Hafif kusur sayılıyorsa pek bir sıkıntı olmaz gibime geliyor. Bu konuda taktırıp muaneye giren var mı aramızda?