TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

herkese selam,

geçenlerde depoyu fulledim yakıt ölçümü için bugün yine fulledim kmde 11,5 kuruş

yani 100 km de 2,4 litre yakıt tüketmişim dengeli kullanıyorum motoru merak edenler için yazayım dedim

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Siyah olduğundan bende belli olmaz o ama gecen duvarı sıyırdım otoparkta hıyarın biri sıkıştırdı
Egsoz bendede aynı pat pat hep yapyor ve 28 derecede bile jiklesiz stop ediyor hep 1 2 dakika gunesin altında bekletiyor

Hacı sendede aynı sorun var yalnız değilim diye sevinmek istiyorum ama olmuyor :D Bu sorunu halletmemiz lazım karbürator açıkca ayarsız veya sorunlu ..sınavlardan fırsat bulursam bizim ustaya bi daha götürcem ..

hobi amaçlı....
O zaman havalı alabilirsin hedef vurmak için mod 80 veya 125 mi ne önermişlerdi o başlıkta geçen ay yazılanlarda vardır

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------

Hacı sendede aynı sorun var yalnız değilim diye sevinmek istiyorum ama olmuyor :D Bu sorunu halletmemiz lazım karbürator açıkca ayarsız veya sorunlu ..sınavlardan fırsat bulursam bizim ustaya bi daha götürcem ..

Nasıl yapıcaz ki tanıdık ustada yok benim ta bandırmaya kadar gitmekte bana zor geliyor açıkcası ısınıp soguduktan sonar problem yoka ertesi gün binersem illa jikleyle çalışıcak:)

arkadaşlar motordan sibop sesine benzer bir şıkırtı geliyor çözemedim bi çözümü varmı???sibop sesi değil

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Nasıl yapıcaz ki tanıdık ustada yok benim ta bandırmaya kadar gitmekte bana zor geliyor açıkcası ısınıp soguduktan sonar problem yoka ertesi gün binersem illa jikleyle çalışıcak:)

Demin gittim ustanin başi baya kalabalikti neyi var dedi.. Boyle boyle dedim.. Siboplar cok sıkıdır karburatorde bisi yoktur dedi.. :/ sonra bakicak zamanim yoktu ama sibopla pek oynatmayi dusunmuyorm.. Belki benzin kirlidir fln belli olmaz.. Beklicem bakam.. Su benzn bitsn gotururm tekrar..

Demin gittim ustanin başi baya kalabalikti neyi var dedi.. Boyle boyle dedim.. Siboplar cok sıkıdır karburatorde bisi yoktur dedi.. :/ sonra bakicak zamanim yoktu ama sibopla pek oynatmayi dusunmuyorm.. Belki benzin kirlidir fln belli olmaz.. Beklicem bakam.. Su benzn bitsn gotururm tekrar..
Subabsa gerek yok bencede parmaklamaya jikleyle giderim bende:)böyle güzel bir motorda bunları okuyanlar belden vurur yakında:)
Bu arada benim motora bp benzini yaramıyor haci sen nereden alıyorsun ben opette sardım şu sıralar

Son düzenleme:
Buyurun arkadaşlar jantları temizleyip boyadıktan sonra bi güzel yıkadım yağmur yağmıştı peşine. Ve tekrar yağmur gelecekmiş buralara örttüm üstünü üşümesin. Kereta. :queen: :bounce:

20120417084.jpg

20120417085.jpg

20120417086.jpg

20120417087.jpg

20120417088.jpg

20120417089.jpg

20120417090.jpg

20120417091.jpg

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Subabsa gerek yok bencede parmaklamaya jikleyle giderim bende:)böyle güzel bir motorda bunları okuyanlar belden vurur yakında:)
Bu arada benim motora bp benzini yaramıyor haci sen nereden alıyorsun ben opette sardım şu sıralar

Bende sadece bp ve petrol ofisinden aliyodm ama ustads skntili oralardan alma total yada opet tercih et dedi.. Totalden aldm snra baktm aytemiz kampanya yapmis 4.35 flndi dayanamadm ustune ordan aldim yine karisti xD total yada opet takilalim yine kafamz rahat olsn.. Bakcaz ben çözecem bu sorunu kafaya kkydm :)

Herkez tıtreyerek geziyor galiba ses soluk yok
:mrgreen: azer bülbüle bağladık :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------

Bende sadece bp ve petrol ofisinden aliyodm ama ustads skntili oralardan alma total yada opet tercih et dedi.. Totalden aldm snra baktm aytemiz kampanya yapmis 4.35 flndi dayanamadm ustune ordan aldim yine karisti xD total yada opet takilalim yine kafamz rahat olsn.. Bakcaz ben çözecem bu sorunu kafaya kkydm :)
opet çok iyi bence genelde opetten alırım ve aynı benzinlikten alırım ve buaralar 97 oktan alıyorum arkadaşımda cbf ine shell 97 alıyo memnunuz
po dan hiç almam ne gaz ne benzin
Enes senin motorda ne var

Ucuz benzine solvent katılıyor motorlara zararlı oda dieseldede gaz yağı mı ne katıyorlarmış o yüzden hiç almam birkaç kuruş ucuz diye fullde dahil 1 kez aldım dieselini acayip vuruntu ve sarsıntı yapmıştı

arkadaşlar ön fren hidroliğinin gözüktüğü o küçük yuvarlak cam veya plastiği çatlattım bugün. bunu nasıl yaparız komplemi değişicek yoksa o cam gibi olan ufak parçamı değişiyor? yağ akmıyor ama biraz bastırınca çok az dışına çıkıyor gibi üstüne japon sürdüm bugün belki bi işe yarar die ama bilmiyorum bana masrafı ne olur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar