GüzellAllahnicelerini nasip etsin :thumleft:
honda reklamı gibi olmyuş bu geiz
moruk bu gezi daha çok honda pcxi reklam amaçla çekilmiş fotolarla doluhonda sizi işe alır ha :queen: güzel gezi tekerinize sağlık
![]()
Resimler Super olmuş gezi kısa olabilir ama bol resimle 1500 km lik gezi gibi olmuşuzun gezilerinizide beklerim.
Güzel gezi olmuş , tekerinize sağlık...
İYİYMİŞ.BEN DE MİNİ GEZİMİ YAZSAM HERALDE TÜRKİYE TURU DERSİN 800KM![]()
köy fotoğrafları güzel olmuş :cat: İzmir yağışlı olduğu için sezon açılış gezimizi yapamadık sabırsızlıkla bekliyoruz bu arada gezenlerin fotoğraflarıyla avunuyoruz![]()
bende senin gibi yazacaktım erken davranmışın..:mrgreen:39.4 Km'lik geziye 1500 tane resim koyduğuna göre, aman abicim uzun uzun gezme sen. Hatta 25 km.'yi geçme
Çorlu'ya geçerken Büyükkarıştıran'a uğrayıp Anama selam söyleyin, bahçede mutlaka yenilebilecek birşeyleri vardır, toplayın yiyin
Dicem de, siz nerden bileceksiniz bizim oradaki adresi
Neyse gelince haberdar ederim, tanışırız.
39.4 Km'lik geziye 1500 tane resim koyduğuna göre, aman abicim uzun uzun gezme sen. Hatta 25 km.'yi geçme
Çorlu'ya geçerken Büyükkarıştıran'a uğrayıp Anama selam söyleyin, bahçede mutlaka yenilebilecek birşeyleri vardır, toplayın yiyin
Dicem de, siz nerden bileceksiniz bizim oradaki adresi
Neyse gelince haberdar ederim, tanışırız.
bende senin gibi yazacaktım erken davranmışın..:mrgreen:
yok beyav..:cat: nedemişler paylaşmak güzeldir..emek verip onca resmi paylaşmısın ne güzel bizde sayende görsellik yaşadık .teşekkür edemedim affet:rendeer:hep erdemin şuçu beni suça teşvik etti karalama kampanyası gibin neyin oldu:mrgreen: bak ben bi kitap tavsiyesi aldım karatay diyeti die yarın başlıyorum nasipse sende al......hoşçakal kiolodaş..:cat:Ohoo uzun gezi yaptığım zaman direk blog sayfası açıcam burada şey olmasın diye..Çokta değil sanki be 53 tanecik fotoğraf koydum..
![]()
Gerçi uzun gezilerde dur kalklar olmayacağı için bu kadar fotoğrafta olmaz.. Çekmiycem lan fotoğraf filan haketmiyonuz siz :queen:
Çorluya giderken büyükkarıştıran filan çok ters kalıyor.. Sen bu taraflara gelirsen beraber gideriz..
Bak bu olmadı şimdi.. Kilo konusunda arkadaşların dediğine göre sana yaklaşmışım.. :queen: İnsan kilodaşına böyle yaparmı.. :queen:
Gerçi zor olur forumdan senin hakkında duyduklarıma göre..![]()
çok güzel gezi olmuş kıskandırdınız wallahi =))))
yok beyav..:cat: nedemişler paylaşmak güzeldir..emek verip onca resmi paylaşmısın ne güzel bizde sayende görsellik yaşadık .teşekkür edemedim affet:rendeer:hep erdemin şuçu beni suça teşvik etti karalama kampanyası gibin neyin oldu:mrgreen: bak ben bi kitap tavsiyesi aldım karatay diyeti die yarın başlıyorum nasipse sende al......hoşçakal kiolodaş..:cat:
Bu kısa geziyi resimlerle çok güzel bir duruma getirmişssiniz tebrkler.Havalar biraz daha ısındığında bir lüleburgaz turu yapmayı düşünüyrum bnde çiftlikköylüymgeldiğimde de sizlerle de bi tur düznlemek isterim
![]()