39.4 km -Mini- Gezi

Resimler Super olmuş gezi kısa olabilir ama bol resimle 1500 km lik gezi gibi olmuş :) uzun gezilerinizide beklerim.

moruk bu gezi daha çok honda pcxi reklam amaçla çekilmiş fotolarla dolu :p honda sizi işe alır ha :queen: güzel gezi tekerinize sağlık :)

Güzell :) Allahnicelerini nasip etsin :thumleft:

Çok teşekkürler.. Nice uzun beraber gezilere.. :)

honda reklamı gibi olmyuş bu geiz

Gerçekten mi ya ? O kadar mı çok motorun fotoğrafını çekmişim? Ben hatıra olsun biz olalım motor olsun diye çekmiştim ama.. Galiba biraz abartmışım. :)

moruk bu gezi daha çok honda pcxi reklam amaçla çekilmiş fotolarla dolu :p honda sizi işe alır ha :queen: güzel gezi tekerinize sağlık :)

Tüh ya o kadarda gizli reklam yapmaya çalışmıştım film/dizilerdeki ürün yerleştirme olayı gibi.. :) İşe alsın var ya çırılçıplak soyunup her yerime honda fotoğrafları asıp ana caddede yürümeye hazırım.. Bi de goldwing çeksin altıma. Beheeey :queen:
Şaka bi yana teşekkürler.. :)

Resimler Super olmuş gezi kısa olabilir ama bol resimle 1500 km lik gezi gibi olmuş :) uzun gezilerinizide beklerim.

Fotoğrafla uğraşınca güzel oluyor gerçekten.. Beğendiyseniz ne mutlu bize.. :)
Her ne kadar 1500 km gibi olsa da, yaklaşık 40 km lik gezi olması gerçeğini değiştirmiyo hiç bi şey.. :)
Çok teşekkür ederim..

Haa sanırım haftaya yine ufak çaplı yaklaşık 100 km lik bi gezi yapıcaz.. Aslında tam gezide sayılmaz. Motorları 1000 bakımına götürücez çorluya. Bu sefer babamla ikimiz iki motor ama.. :mrgreen:
Güzel gezi olmuş , tekerinize sağlık...

Çok teşekkür ederim.. Nice beraber gezilere.. :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İYİYMİŞ.BEN DE MİNİ GEZİMİ YAZSAM HERALDE TÜRKİYE TURU DERSİN 800KM :D

köy fotoğrafları güzel olmuş :cat: İzmir yağışlı olduğu için sezon açılış gezimizi yapamadık sabırsızlıkla bekliyoruz bu arada gezenlerin fotoğraflarıyla avunuyoruz :p

köy fotoğrafları güzel olmuş :cat: İzmir yağışlı olduğu için sezon açılış gezimizi yapamadık sabırsızlıkla bekliyoruz bu arada gezenlerin fotoğraflarıyla avunuyoruz :p

Açıcak bu hava az kaldı.. Haftaya açması lazım motorları 1000 bakımına çorluya götürcez.. :)
Ben de uzun süre diğer fotoğraflarla avuttum kendimi.. Kısa da olsa bi gezi yapınca iyi geldi ama..
Çok teşekkür ederim.. :)

Moderatör
39.4 Km'lik geziye 1500 tane resim koyduğuna göre, aman abicim uzun uzun gezme sen. Hatta 25 km.'yi geçme :p
Çorlu'ya geçerken Büyükkarıştıran'a uğrayıp Anama selam söyleyin, bahçede mutlaka yenilebilecek birşeyleri vardır, toplayın yiyin :)
Dicem de, siz nerden bileceksiniz bizim oradaki adresi:)
Neyse gelince haberdar ederim, tanışırız.

39.4 Km'lik geziye 1500 tane resim koyduğuna göre, aman abicim uzun uzun gezme sen. Hatta 25 km.'yi geçme :p
Çorlu'ya geçerken Büyükkarıştıran'a uğrayıp Anama selam söyleyin, bahçede mutlaka yenilebilecek birşeyleri vardır, toplayın yiyin :)
bende senin gibi yazacaktım erken davranmışın..:mrgreen:

Ohoo uzun gezi yaptığım zaman direk blog sayfası açıcam burada şey olmasın diye.. :) Çokta değil sanki be 53 tanecik fotoğraf koydum.. :)
Gerçi uzun gezilerde dur kalklar olmayacağı için bu kadar fotoğrafta olmaz.. Çekmiycem lan fotoğraf filan haketmiyonuz siz :queen:

Çorluya giderken büyükkarıştıran filan çok ters kalıyor.. Sen bu taraflara gelirsen beraber gideriz.. :)

bende senin gibi yazacaktım erken davranmışın..:mrgreen:

Bak bu olmadı şimdi.. Kilo konusunda arkadaşların dediğine göre sana yaklaşmışım.. :queen: İnsan kilodaşına böyle yaparmı.. :queen:
Gerçi zor olur forumdan senin hakkında duyduklarıma göre.. :)

Bu kısa geziyi resimlerle çok güzel bir duruma getirmişssiniz tebrkler.Havalar biraz daha ısındığında bir lüleburgaz turu yapmayı düşünüyrum bnde çiftlikköylüym :) geldiğimde de sizlerle de bi tur düznlemek isterim :)

Ohoo uzun gezi yaptığım zaman direk blog sayfası açıcam burada şey olmasın diye.. :) Çokta değil sanki be 53 tanecik fotoğraf koydum.. :)
Gerçi uzun gezilerde dur kalklar olmayacağı için bu kadar fotoğrafta olmaz.. Çekmiycem lan fotoğraf filan haketmiyonuz siz :queen:

Çorluya giderken büyükkarıştıran filan çok ters kalıyor.. Sen bu taraflara gelirsen beraber gideriz.. :)

Bak bu olmadı şimdi.. Kilo konusunda arkadaşların dediğine göre sana yaklaşmışım.. :queen: İnsan kilodaşına böyle yaparmı.. :queen:
Gerçi zor olur forumdan senin hakkında duyduklarıma göre.. :)
yok beyav..:cat: nedemişler paylaşmak güzeldir..emek verip onca resmi paylaşmısın ne güzel bizde sayende görsellik yaşadık .teşekkür edemedim affet:rendeer:hep erdemin şuçu beni suça teşvik etti karalama kampanyası gibin neyin oldu:mrgreen: bak ben bi kitap tavsiyesi aldım karatay diyeti die yarın başlıyorum nasipse sende al......hoşçakal kiolodaş..:cat:

çok güzel gezi olmuş kıskandırdınız wallahi =))))

40 km de elimizden gelen budur.. Yorumlara göre o kadar çok fotoğraf koymuşuz ki 1500 km lik gezi gibi olmuş, honda pcx reklamı gibi olmuş, ben 400-500 km lik gezi yapsam kim bilir nasıl fotoğraflar koyarmışım.. :queen: Olsun herkes haklı abarttık biraz.. :)
Çok teşekkür ederim..

yok beyav..:cat: nedemişler paylaşmak güzeldir..emek verip onca resmi paylaşmısın ne güzel bizde sayende görsellik yaşadık .teşekkür edemedim affet:rendeer:hep erdemin şuçu beni suça teşvik etti karalama kampanyası gibin neyin oldu:mrgreen: bak ben bi kitap tavsiyesi aldım karatay diyeti die yarın başlıyorum nasipse sende al......hoşçakal kiolodaş..:cat:

Yok canım ne affetmesi şaka yapıyorum :mrgreen: Karatay Diyeti ha.. Bakarım bi ara.. :queen: Ama ben acı yiyip sıça sıça kilo vermeyi düşünüyorum :queen:
Kilolar candır..

Bu kısa geziyi resimlerle çok güzel bir duruma getirmişssiniz tebrkler.Havalar biraz daha ısındığında bir lüleburgaz turu yapmayı düşünüyrum bnde çiftlikköylüym :) geldiğimde de sizlerle de bi tur düznlemek isterim :)

Şehirden çok uzaklaşamıyorum ama edebildiğim kadar eşlik etmek isterim.. Bi haber edin yeter.. :)
Çok teşekkür ederim bu arada..

İyiki 39 km lik bir gezi olmuş, es kaza 390 km olsa idi herhakde 5 sayfa resim lere bakmak zorunda kalıdık..
İşin şakası bir tarafa , bu yöresel gezileri severek takip ederim , fakat resimler bira daha seçilmiş olsa idi daha iyi olurdu diye düşünüyorm..
vesselam..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar