mono kapak özel yapım olabilir ama ebaya bakmak lazım ninjada varartı selesi yerine koyulan o parçadan var mı acaba ebayde falan
hidroliklere baktık doluydu, en kısa zamanda servise gidicez daha baktırmadık..problemine baktırdınız mı frenin?
hidrolikler dolumuydu?
bundan öncede arkadaşınızın plaka lambasımı yanıyordu paso servise götürmüştühidroliklere baktık doluydu, en kısa zamanda servise gidicez daha baktırmadık..
yok o problem başka birisinde olmuştu sanırım, benim de selektör tuşunda bi problem var sürekli basılı gibi, uzunlar sönmüyobundan öncede arkadaşınızın plaka lambasımı yanıyordu paso servise götürmüştü
selektörle arka plaka ışığı küçük garantilik işlerde fren işi kötüymüş acaba montajda bağlantılarımı iyi sıkamadılar fren bağlantılarını türkiyedemi yapıyolar bilmiyorum gerçi ama çok kötü bi olay ilk kez karşılaştımyok o problem başka birisinde olmuştu sanırım, benim de selektör tuşunda bi problem var sürekli basılı gibi, uzunlar sönmüyo![]()
evet fren olayı hakatten ciddi bir olay ben de ilk kez karşılaştım. yağmurlu havada iki kişi gidiyolardı, acil bi durumda iki freni de aynı anda kullanması gerekse patlayabilirdi..selektörle arka plaka ışığı küçük garantilik işlerde fren işi kötüymüş acaba montajda bağlantılarımı iyi sıkamadılar fren bağlantılarını türkiyedemi yapıyolar bilmiyorum gerçi ama çok kötü bi olay ilk kez karşılaştım
o kadar para verip de böyle sorunlar yaşamak gerçekten üzüyor insanı, sonuçta ucuz bişey değil bu makinalar, 10bine satıyosan bu motoru ona göre de kalite yap be kardeşim, kimse süper bişey beklemiyor tamam ama sıfır motorda da sorun olmasın yav bi zahmetya bu s&t lerin kalitesinin düştüğüne inanmaya başlıyacam artık sıfır motorlarda böyle sorunlar olmaması lazım.benim bi arkadaşım biri enjeksiyonlu 2008 biri de 2010 model enjeksiyonlu olmak üzere iki hyosung kullandı 2 sinde de sorunlar yaşadı sonra 2007 karbüratörlü aldı şimdi hiçbir sorun yok
bi yerden yanlış bağlantı yapıp kısa devreyemi sebeb verdin acaba bu sayfada başlı başına sorun sayfası olduMotorun arka sinyallerini degistirim 1 gun sonra hic bir sinyal calismamaya basladi flasorden cit cit ses de gelmiyor flasor nerden bulabilirim 2011 model