@cd0345 Hocam tamam sert bi uslupla yazdık kusura bakma ama düşüncelerin bize gerçekten cok saçma geldi.
Birde görsellik falan demişsiniz benim mesajımı alıntı yaparak.Oldumu bu şimdi, ben size verdiğim örnekte parca kalitesinden bahsettim, görsellikten değil.
Yıllarca cin malı motor kullanmış biri olarak size şunuda söyliyim.
Cbf ten sonra hyo ya gecerseniz, cbf i aramazsınız (honda kalitesini ve sorunsuzluğunu).
Bumoto dediğiniz şeye 3 kuruş daha fazla ucuza sahip olunuyo diye alırsanız, bayiden eve gidene kadar sorunlar cıkmaya başlar

. eğer 2-3 yıl takıliyim derseniz o aradaki farkın 2-3 katını tamire verirsiniz, yolda kalmalarınız, parca bulamamanız gibi de ekstralar cabası.
Bu yazdıklarımı cok fazla yoruma dayamıyorum, tamamen bilgi ve tecrübe sahibiyim.
Madem ucuzluk diyosunuz alın size vasat bi model daha
http://www.sahibinden.com/motosiklet-kuba-xy250-5a?viewType=Gallery
piyasa düşelide baya oluyo neden tutmuyo bunlar sizce ?
Ben söyliyim zamanında cbr 125 r ın cin malı türevleri ve bilimum racingi andıran cin malı modeller 2006-2008 yıllarında piyasada peynir ekmek gibi satıldı, ama millet ne olduğunu anladı artık kimse cin malına para vermek istemiyo.
Diğer bir yandanda insanlar benzin ve bakım masrafından kacmak icin, 600 cc 1000 cc racingini satıp hyo ya geri dönüş yapıyo.Eğer senin dediğin gibi olsa tecrübeli insanlar bunu hiç yaparmıydı? birde bir sürü 2-3 defa hyo alanlar var model yenileyenler, insan memnun kalmasa aynı motoru alırmı?
Ben de şuan 2. hyomu kullanıyorum.