ameliyat öncesi selam olsun. Denizli servergazi hst.

Kardeşim moralini daima yüksek tut. En önemli ilacın bu. Ben yüksek moral sayesinde kanserle savaştım ve kurtuldum. Sen de iyi olacaksın. Sağlığına kavuşman dileğiyle. Dualarımız seninle.

ameliyat a girdik çıktık... şuan ağrı sızı tabiki var ama çok şükür iyiyim..87 kilo girdiğim ameliyattan 73 kilo çıktım... hastaneya yatmadan 2 gün önce yemeği kestirdiler ve 25 03 2012 den 06 04 2012 ye kadar hastanede yattım.. şuan halen çorba içmekteyim.. karaciğerin 4/3 nü aldılar ki normal karaciğer haricinde 16 cm lik büyük bir ksit vardı karşılarında... safra kesesinide sardığı için ekstradan onuda almışlar... bende mevcut olan göbek neeredeyse yok denilecek kadar azaldı....
ben 25 sene baktım besledim büyüttüm onlar 5.5 saatte aldılar.... ameliyat 5.5 saat sürdü.. 90 gün evdeyim sonrasında kontroller .. beni düşünen iyi dileklerini eksik etmeyen herkse teşekkür ederim...

Büyük geçmiş olsun,yaşadıklarının en kötüsü bu olsun. Allah c.c daha beterinden korusun zor olanı atlatmışsın bundan sonrası daha güzel olur inşallah

bu arada denizli mt de arkadaşlara adlarını tek tek yazmayım ayrıca teşekkür ederim.... benden haber alamayınca istanbuldan hastaneye ulaşıp ordan bana ulaşan meslektaşıma ve diyerlerine yani beni düşünen herkese teşekkürler.... dostlar kötü günde belli oluyor...

Allah şifalar versin abi önemli kısım bitmiş, hayırlısıyla ayaklanırsın inşallah.

çok geçmiş olsun Ramço Allah acil şifalar versin kardeşim.
geçen ay bende sag gögüs hizasında vardı aldırdım,ama benim kist 1.4 cm di küçük bir şey senin kist maşallahı varmış.
90 gün hava degişimi sana iyi moral yapar yedin askerliği desene.

çok geçmiş olsun Ramço Allah acil şifalar versin kardeşim.
geçen ay bende sag gögüs hizasında vardı aldırdım,ama benim kist 1.4 cm di küçük bir şey senin kist maşallahı varmış.
90 gün hava degişimi sana iyi moral yapar yedin askerliği desene.

çürük verme ihtimalleri yüksekmiş... şimdi rapora bakarken c/45 e uygundur ibaresi gördüm.. nedir bu c45 bilen varmı..

Super Moderator
Geç kalmışım sanki biraz ama çok geçmiş olsun... Oldukça zor bir süreçmiş sanırım, bir de askerlik süresinde oluşu daha da bir stres yaratmıştır. Yine de sağlıklı bir şekilde dönüp yazabiliyor olman güzel... Tekrar geçmiş olsun.

Geç kalmışım sanki biraz ama çok geçmiş olsun... Oldukça zor bir süreçmiş sanırım, bir de askerlik süresinde oluşu daha da bir stres yaratmıştır. Yine de sağlıklı bir şekilde dönüp yazabiliyor olman güzel... Tekrar geçmiş olsun.

tam olarak süreçten bişey anlamadım.. gün içinde acil ameliyat a aldılar... çünkü patlamak üzereymiş o kitle.... ameliyatta baya sıkıntılı geçecek bir ana damar ile birleşmiş aileni çağır dediklerinde çok kötü olmuştum..çok şükür aştık zor kısmı...

Şifa

kardeşim Allah azze ve celle acil şifalar ihsan buyursub inşallahualem.kal sağlıcakla:salut:

Ramazan abi yanına geldiğimde de seni rahatlatabilmek amacıyla anlatmaya çalıştım. Arkadaşımın aynı ameliyatla ilgili sıkıntılı sürecini. Herşeyde bi hayır vardır abi. İyi ki karaciğerinde oluşan bi kitle çünkü akciğerde olsaydı gerçekten sıkıntılı oluyo. Şükür atlattın karaciğer sıfırdan büyür artık senin :cherry:

Ramazan abi yanına geldiğimde de seni rahatlatabilmek amacıyla anlatmaya çalıştım. Arkadaşımın aynı ameliyatla ilgili sıkıntılı sürecini. Herşeyde bi hayır vardır abi. İyi ki karaciğerinde oluşan bi kitle çünkü akciğerde olsaydı gerçekten sıkıntılı oluyo. Şükür atlattın karaciğer sıfırdan büyür artık senin :cherry:

aynen ama ben dayanıklı insanım..... dualarınızı eksik etmeyin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar