ameliyat öncesi selam olsun. Denizli servergazi hst.

merhaba arkadaşlar nasılsınız. Ben iyiyim ve daha iyi olmak için ameliyat olacağım. Karaciğerinde ondört cm lik kist varmış. Puan denizli servergazi hastanesi 215nolu oradayım . Yarin ameliyatın var. Dualar inizi eksik etmeyin.

gecmis olsun. Allah sifa versin. En kisa zamanda gelismeleri yaz lutfen.

Şimdiden gelmiş geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ve en kısa zamanda motorunun üstünde yolların rüzgarı yüzüne vursun ... :cat:

geçmiş olsun ramazan abi ameliyatın başarılı geçer inş. en kısa zamanda kendine gelir ve ayağa kalkarsın inş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ramazan moralini yüksek tut,Hepimiz seni çok seviyoruz..

Allah tan acil şifalar dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşman için dualarımız seninle

Allah acil şifalar vermesi dileğiyle çok geçmiş olsun ameliyat sonrası iyi haberleri bekliyoruz :rendeer:

Sevgili Ramazan ben 53 yaşındayım ne hastalıklar , ne ameliyatlar geçirdim. her şey yoluna girer ama her şey... Önemli olan şey nedir biliyormusun ? moral...! Sen ameliyatıda o kadar gözünde büyütme ... En kısa zamanda "iyi oldum , MOTORUMUN ÜSTÜNDE YÜZÜME VURAN RÜZGARDA ÖZGÜRLÜĞÜ, MUTLULUĞU KOKLUYORUM " gibi, mesajlarını bekliyor gözlerinden öpüyorum sevgili genç arkadaşım..

Haydi bakalım şimdiden geçmiş olsun diyelim, güzel haberlerini bekliyoruz.

Allah şifa versin arkadaşım. Eğer hiç ameliyat geçirmediniz ise tedirgin olursunuz normaldır. Artık hastanelerimizde kalp, beyin, organ naklı vvs. gibi çok ciddi ameliyatlar büyük bir başarı ile yapılmaktadır. Ben birkaç operasyon geçirdim. Hatta yakın bir gelecekte yeni bir kesilme biçilme beni bekliyor. Doktorum dolu. Ben sureklı bana nezaman sıra gelecek diye soruyorum. Karaciğer kendini yenileyen organ. Bu yüzden çok çabuk iyileşeceğin kesin. Hadi bir an önce sağlığını yakala. Ameliyatından sonra nekadar lüzümsüz stres ettiğini anlayacaksın..
Ben ameliyatımdan sonraki 3. gün motosiklet sürdüm. 1 hafta sonra iş makınası kullandım bu nedenle dikişim kaydı. Şimdi yeniden tamir ettirecem.

Tekrar geçmiş olsun. Allah şifa versin... Sonrasındakı Ben burdayım demeni bekliyoruz.:rendeer:

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Şimdiden geçmiş olsun Ramazan, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

büyük geçmiş olsun delikanlı.
ameliyattan sonra da habersiz bırakmayın.

25 yaşıma kadar çizik yoktu şimdi 137 dikişim var :bounce:
alışkanlık yapar dikkat et :)

geçmiş olsun abilerin dediği gibi moral çok önemli

Çok geçmiş olsun en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun inşalah. :cat:

Geçmiş olsun kardeşim , genç adamsın üstesinden gelir aramıza dönersin kısa zamanda inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar