[Ankara - MT]

Ya arkadaşlar fuara gittik çekilişe katıldık ama sonuca bir türlü bakamadık. 9 Nisan tarihli fotomaç gazetesinde yayınlacaktı. Gazeteyi alan eden, kime çıktı bir bilen yok mu :silent:

ya abiler siz hangi motor tamircisine gidiyorsunuz. bi bilgi verin coşkun motor bana yakın kendileri nasıldırlar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Koraycım.dün geldiğin için teşekkürler.biralar ve sohbet için.

Sağolsun koraycım dün akşam geldi.dertleştik biraz.

ya abiler siz hangi motor tamircisine gidiyorsunuz. bi bilgi verin coşkun motor bana yakın kendileri nasıldırlar.
Cengiz Coşkun ilgili, temiz, iyi bir arkadaş , ben de motorumu bir kere götürmüştüm tavsiye üzerine,sen de o civarda oturuyorsan gidebilirsin.

Merhaba arkadaşlar. Mondial 150 MR motoruma Çakmaklık(yağmur koruması için plastik kapaklı) uygulaması
ve telefon tutturma daha doğrusu telefon kamerasından çekim yapmak için
gidon a bağlanan TUTACAk arıyorum. nerede bulabilirim ? nasıl yaparız ?

ayrıca başka bir sorum: Ruhsatımı kaybettim, Emniyetteki işlemleri neler, sigorta soruyorlarmı ( sigortasını yeniletmemiştim ) ve istenen parayı bilen var mı ?

Erhan dostum sen şu an tıpta "the depression of model choosing for motorcycle beginner" denilen durumu yaşıyorsun :p bence balatayı yakmadan al birşey-bin, keyfine bak kardeşim :queen:

:queen::queen::queen: valla çok doğru..teşhis konuldu işte...bu ay sonu kısmetse yapcaz artık bişeyler...:)

Eline para geçince daha da zorlanacaksın seçimde.

:queen::queen::queen: valla çok doğru..teşhis konuldu işte...bu ay sonu kısmetse yapcaz artık bişeyler...:)

Abi daha öncede bahsettim ya, cebimde para-ne alsam derken sezon geçti resmen, motor aldım ama bu seferde havalardan ağız tadıyla binemedim, motorcu adam 3 e 5 e bakmaz herkes bilir bunu, paran belli-zevkin belli, düşür bir makina-yapıştır kardeşim ya, sen de benim gibi çok zor karar veriyorsun galiba :king:

Abi daha öncede bahsettim ya, cebimde para-ne alsam derken sezon geçti resmen, motor aldım ama bu seferde havalardan ağız tadıyla binemedim, motorcu adam 3 e 5 e bakmaz herkes bilir bunu, paran belli-zevkin belli, düşür bir makina-yapıştır kardeşim ya, sen de benim gibi çok zor karar veriyorsun galiba :king:

kardeş biz millet olarak fiyat performans olayını maksimum seviyede tutmak uğruna zevklerimizden taviz verebiliyoruz çok rahat..hüseyin abi yeni başladığım için allah tan seçeneklerim sınırlı..zaten üst segmentleri tahmin bile edemiyorum..millet boşuna açmıyo o kadar karşılaştırma başlığını:)

kardeş biz millet olarak fiyat performans olayını maksimum seviyede tutmak uğruna zevklerimizden taviz verebiliyoruz çok rahat..hüseyin abi yeni başladığım için allah tan seçeneklerim sınırlı..zaten üst segmentleri tahmin bile edemiyorum..millet boşuna açmıyo o kadar karşılaştırma başlığını:)

Herkesin içinde bir makina oluyor aslında, alabiliyorsan onu alacaksın bence, alamıyorsanda çok kafana takmayıp eldekiyle yetineceksin, temizz...

burda yayınlandı la..isimlerden taşkın tanıdık geliyo falan demiştim sen miydin yoksa acaba:)

http://www.motosiklet.net/forum/dig...po-2012-fuar-cekilis-sonuclari-aciklandi.html

Keşke haber verseydin Erhan. Bende Ducati Monster'ı Erhan'a başlangıç motoru diye hediye ederim diye içimden geçiriyordum :p

---------- Post added at 08:04 ---------- Previous post was at 08:02 ----------

Seninde içinde bir Enduro ruhu var bunu biliyordum :cat:

---------- Post added at 08:07 ---------- Previous post was at 08:04 ----------

Erhan dostum sen şu an tıpta "the depression of model choosing for motorcycle beginner" denilen durumu yaşıyorsun :p bence balatayı yakmadan al birşey-bin, keyfine bak kardeşim :queen:

Koray asıl ikinci motoru seçmek daha zor oluyor. Başlangıç motoru belli zaten 125cc olsun benim olsun gibi bişey. Gerçi Erhan'ın gözü yükseklerde adam 250 den başlıycam diye tutturdu. Bir sonraki motoru ne olur tahmin edemiyorum :cherry:

Koray asıl ikinci motoru seçmek daha zor oluyor. Başlangıç motoru belli zaten 125cc olsun benim olsun gibi bişey. Gerçi Erhan'ın gözü yükseklerde adam 250 den başlıycam diye tutturdu. Bir sonraki motoru ne olur tahmin edemiyorum :cherry:

250cc de ne var la, bana kalsa pegaso 650 aldırırım erhana, cillop olur, onun içindeki endülücüyü biliyorum ;)

Derbi iyi makinadır bende motoru değiştireceğim zaman bakmıştım biraz ama 125cc derbi için azımsanacak bir değer değil, güçlü makinalar erhan ama iki zamanlı gibi hatırlıyorum tam emin değilim bi bu sıkıntı yaratabilir.

250cc de ne var la, bana kalsa pegaso 650 aldırırım erhana, cillop olur, onun içindeki endülücüyü biliyorum ;)

Derbi iyi makinadır bende motoru değiştireceğim zaman bakmıştım biraz ama 125cc derbi için azımsanacak bir değer değil, güçlü makinalar erhan ama iki zamanlı gibi hatırlıyorum tam emin değilim bi bu sıkıntı yaratabilir.

2 zamanlı değil hacıabi bildiğin 4 zamanlı motur bunun üzerindeki 15hp bi alet bu yalnız aldıktan sonra nasıl satarsın bilmem artık erhan :) büyütmicem abi 5-6 sene binerim ben buna dersen eyvallah da öteki türlü biraz zor be piyasası yok yalnız hakkaten şekil bi alet lastik ebatları benimki ile aynı galiba...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar