Aranıza yeni katılıyorum arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyaçım var

bpk

Arkadaşlar mondial 125 ZNU yada asya 125 T Nostalji almak istiyorum fakat etraftan duyduklarım beni çok etkiledi arıza çıkartıyor elinizde kalır gibisinden . Alırsam da eğer sıfır alacağım . Kullanan arkadaşlarımız bilirler neyin ne olduğunu bana yardımcı olursanız çok sevinirim çok kararsızım çünkü eğer tavsiye edebileceğiniz başka modellerde varsa dinleyebilirim sizi . Her gün yaklaşık 100 km yok yapacak alacağım motor bütün yaz sabahın 6'sından gecenin 3'üne kadar altımda olucaktır . Pardon ya kararsızlık baya gözü mü kör etmiş :) hepinize selamlar öncelikle derdimi anlatma heycanıyla unuttum bian affınıza sığnıyorum :) yardımlarınız içinde şimdiden çok teşekkür ederim :)

Mondial hiç kullanmadım ama çin malı motosiklet kullananlardan da çok şikayet var. Bahsettiğiniz motorların görselliği hoşunuza gittiğinden mi istiyorsunuz ? Birde bütçeniz ne kadar?

bpk

Evet şekillerinden dolayı beni etkilediler bana yolda sorun çıkarmadığı sürece aslında hızının bir önemi yok bütçem 2500 ila 3000 lira civarı

Görünüş, tip olarak sizce nasıldır bilmem ama bütçenize göre Kymco Agility, Kymco Like 125 ya da SYM Fiddle II önerebilirim.

"Her gün yaklaşık 100 km yok yapacak alacağım motor bütün yaz sabahın 6'sından gecenin 3'üne kadar altımda olucaktır ." Bakımlarını düzenli yaptırdığınızda bu talebinizi rahatlıkla karşılayacak ve sizi üzmeyecek motosikletlerdir.

bpk

Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için araştırıyorum söylediğiniz motorları .

F54

suzuki an 125 i de araştırman senin faydana olacaktır:cat:

aramıza hos geldın . cın malı motordan uzak dur dıyebılırım sadece =))))

bpk

suzuki an 125 i de araştırman senin faydana olacaktır:cat:

Baktım şöyle bir fiyatlarıda uygun aslında motor hoşumada gitti teşekkürler dostum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:32 ----------

aramıza hos geldın . cın malı motordan uzak dur dıyebılırım sadece =))))

Evet bunu herkesten duyuyorum bu arada hoşbulduk :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar