Aranıza yeni katılıyorum arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyaçım var

bpk

Katılım
9 Nis 2012
Mesajlar
271
Arkadaşlar mondial 125 ZNU yada asya 125 T Nostalji almak istiyorum fakat etraftan duyduklarım beni çok etkiledi arıza çıkartıyor elinizde kalır gibisinden . Alırsam da eğer sıfır alacağım . Kullanan arkadaşlarımız bilirler neyin ne olduğunu bana yardımcı olursanız çok sevinirim çok kararsızım çünkü eğer tavsiye edebileceğiniz başka modellerde varsa dinleyebilirim sizi . Her gün yaklaşık 100 km yok yapacak alacağım motor bütün yaz sabahın 6'sından gecenin 3'üne kadar altımda olucaktır . Pardon ya kararsızlık baya gözü mü kör etmiş :) hepinize selamlar öncelikle derdimi anlatma heycanıyla unuttum bian affınıza sığnıyorum :) yardımlarınız içinde şimdiden çok teşekkür ederim :)
 
Katılım
22 Şub 2008
Mesajlar
449
Mondial hiç kullanmadım ama çin malı motosiklet kullananlardan da çok şikayet var. Bahsettiğiniz motorların görselliği hoşunuza gittiğinden mi istiyorsunuz ? Birde bütçeniz ne kadar?
 

bpk

Katılım
9 Nis 2012
Mesajlar
271
Evet şekillerinden dolayı beni etkilediler bana yolda sorun çıkarmadığı sürece aslında hızının bir önemi yok bütçem 2500 ila 3000 lira civarı
 
Katılım
22 Şub 2008
Mesajlar
449
Görünüş, tip olarak sizce nasıldır bilmem ama bütçenize göre Kymco Agility, Kymco Like 125 ya da SYM Fiddle II önerebilirim.

"Her gün yaklaşık 100 km yok yapacak alacağım motor bütün yaz sabahın 6'sından gecenin 3'üne kadar altımda olucaktır ." Bakımlarını düzenli yaptırdığınızda bu talebinizi rahatlıkla karşılayacak ve sizi üzmeyecek motosikletlerdir.
 

bpk

Katılım
9 Nis 2012
Mesajlar
271
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için araştırıyorum söylediğiniz motorları .
 

F54

Katılım
25 Haz 2010
Mesajlar
14,951
suzuki an 125 i de araştırman senin faydana olacaktır:cat:
 
Katılım
4 Haz 2009
Mesajlar
2,147
aramıza hos geldın . cın malı motordan uzak dur dıyebılırım sadece =))))
 

bpk

Katılım
9 Nis 2012
Mesajlar
271
suzuki an 125 i de araştırman senin faydana olacaktır:cat:

Baktım şöyle bir fiyatlarıda uygun aslında motor hoşumada gitti teşekkürler dostum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:32 ----------

aramıza hos geldın . cın malı motordan uzak dur dıyebılırım sadece =))))

Evet bunu herkesten duyuyorum bu arada hoşbulduk :)
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst