http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hyosung-gv-250-81393852/detay
Motorsikletimin ilani
ilgililere duyrulur
Motorsikletimin ilani
ilgililere duyrulur
motoruma kavuştum sonundaçok zevklimiş ilk denememe rağmen baya güzel kullandım
gezilerde buluşmak üzere..
Yavaş yavaş aksesuarları tamamlıyorum da sis farı konusu aklıma takıldı. Estetik açıdan çok hoşuma gitmiyor, siste zaten pek kullanmıyorum motoru. Ne gibi artıları olabilir sis farının?
motor tamam,şimdi kask ihtiyacım var 100-150 tl civarı alabileceğim yarım kask tavsiyelerinizi bekliyorum..
Tamamen bütçe ve senin keyfinle alakalı bir durum. Ama sıfır aldığında istediğin aksesuarla göre en az 500 TL daha harcayacağını unutma.haziran temmuz gibi alicam motoru ama ilk kez alicam motoru ve 0 tecrube ve 0 deneyim ve 0 bilgi...
so 0 gv250 mi alsam yoksa 2. el mi?
arkadaşlar kimse beni özlememiş bakıyorum da o kadar sayfa okudum ama bir arkadaşım ya bu ilker nerelerde dememiş,sen o kadar emek var bu başlığa,30 küsürüncü sayfadan bu zamanlara kadar yalnız bırakma sonra kimse arayıp sormasındemekki motor satılınca ortaklık bitiyormuş..gidip tekrar gv250 alacam valla
![]()
bu arada tekirdağ gezisi muhteşem olmuş..3. fotoğraftı sanırım,toprak yolda kama yada saf düzeninde çekilen.bayıldım,emeğinize ve yüreğinize sağlık..
Hakkaten bu konuda seni takdir ediyorum forumun en eskilerindensin ve motoru sattığın halde hala buradan kopmadın aynı şekilde yazmaya devam ediyorsun bugüne kadar burada kim motorunu satıp başka motor alsa dediği laf şu oluyordu 'merak etmeyin motoru değiştirdim ama yine buralardayım' fakat sonuç olarak şu anda hiçbirisi yok eminim sen yeni motorunu aldığında da yine buralarda olacaksın.:cat:
@mhmtrn, kask olarak LS2, Lazer ve Nolan kullanan arkadaşlar var bildiğim kadarıyla. Şahsen Lazer Granville modelini önerebilirim. Sharp çarpışma testlerinden 4 yıldız alan ve nispeten alınabilir seviyede bir kask. Nolan N90 da çok güzel, sanırım Lazer'dan daha az ses alıyor ama fiyatı ona göre biraz daha fazla. LS2 için çarpışma testi durumu nedir bilmiyorum ama fiyatı Lazer'lara yakın. Bunun dışında Caberg Grip diye bir model var, şekil çok garip, böyle Star Wars filmi karakterlerine benziyorsun takınca ama Sharp'tan 5 yıldız almış, fiyatı da fena sayılmaz. Ama ben bulamamıştım sanki onu aradığımda.
AR 750 siparişi verdim; http://www.feyizoglu.com/AR-750-Deri-canta_45518.html#0 pazartesi salı gibi almış olurum, modifiye konusunu da anladım sanırım. Çünkü benim önceki çanta soldan süspansiyonun bir civata çıkıntısı var, alt taraftan oraya takılmış; ondan sonra çantanın alt tarafı paramparça. Çantanın uyması için mi modifiye etmek gerekiyor? Neler yapmak gerek detaylı anlatabilirseniz sevinirim. Sanayinin yolu gözüktü sanırım bana.
kuralkan.net 'de satılıyor oradan neden almıyorsunuz orası da mı pahalı.Bilmediğim için soruyorum.
Ancak Mr Lee'ye daha ucuz ama daha uzun sürede gelen bir kargo kullanabilir mi diye soracağım. ebay dakilerin yaptığı gibi bir ayda gelenlerden falan gönderse daha ucuz olur mu ki? Bir ara sorar burada sonucu paylaşırım.
LS2'nin kaskları da genelde 4 yıldız almış. Carberg'in garip dediğin kaskı Trip, bir harfle kaçırmışsın.Hatta Murat'ta var.
Bu güzel olur ama çok fazla ümidim yok. Bulunduğu ülkede (Güney Kore) daha ucuz posta hizmeti sağlanıyor olsaydı onu da seçenek olarak sunardı diye düşünüyorum. Mesela benim İngiltere'den 2-3 sterlin (6-9 TL) kargo parasıyla ufak tefek araba parçaları aldığım oldu ama aynı paketi İngiltere'ye bizdeki en ucuz kargoyla (Ptt) geri göndermeye kalkarsam 58 TL kargo ücreti ödemem gerekiyor. Aynı şekilde Amerika'da da kargo ücretleri yüksek.

Sağolasın ya ucuz atlattıkemre ne perşembeymiş yawbaya atraksiyonlu olmuş.şaka bi yana geçmiş olsun.
Emre öncelikle geçmiş olsun. Maceralı bir perşembe olmuş. Benim de cumartesim ona benziyordu biraz kız arkadaşım telefonunu unutur koşturur döner onu alırım gecenin bir yarısı yollarda. Tam giderken öküzün teki kırmızı ışıkta geçti yolun ortasında durdu, ona çarpıyordum da neyse. Sonra toprak yolda motorcuyla karşı karşıya tos vuruyorduk ondan da kurtardım öyle enteresan bir cumartesiydi benim de. sonra telefonu aldım götürdüm eve geldim baktım çanta parçalanmış alt taraftan.r:
O fren pedalı gayet güzel ve rahat oldu aparatı takınca. Üzerinde yeşil bir lastik tabaka vardı da saçma bişey olduğuna karar verip o kısmı çıkardım. Bu haliyle çok çok rahat oldu ama, araba freni gibi neredeyse. Herkese tavsiye edebilirim.
Çanta konusunda da kaynak yaptırırım çoğunluk gibi ama tam çözüm olmaz sanki. Toprak moprak paldır küldür gidiyorum. İç tarafa alüminyum sac gibi bişey yapıştırsak kırmızı contayla çözüm olabilir mi ki? Aklıma öyle bişey geldi.
Sağolasın ya ucuz atlattık
Sağolasın, sanada geçmiş olsun, evet senin gününde benimkine benziyor. Şimdi sen üzerinde yeşil tabaka var diyince aklıma geldi, ben o pedalı rengi yüzünden almamıştım, demek üzerindeki yeşil lastik çıkabiliyormuş, iyiymiş
Benim aklıma birde süspansiyon vidasını bir şekilde kaplamak geldi. Kalın bir lastik conta ile mesela. Ben şimdilik kalın pullar ile demir aparatı motordan uzaklaştırıp demiride bükerek çantayı korumayı denicem bakalım ne kadar gidecek.
gülermisin ağlarmısınHerkese tünaydın;
Korkunç kötü bir perşembe günü ve inanılmaz yoğun bir haftasonu geçirdim. Pek giremedim foruma ama maşallah forumumuz pek bi hareketli
Başka kimsede yok zannediyordum şuan 2 kişi olduk, @mertcebi benim egzozumda açık, gerçekten bende düşük devirdeki sesini çok seviyorum ama genelde 5000-8000 arası sürüyorum motorumu.
Murat motorun çok hoş olmuş, güle güle kullan, motorumu ilk aldığımda sendeki fren pedalına bende yan yan baktım bir süre ama sonra vezgeçtim, şimde sendeki resimlere bakınca anladım ki pek de iyi yapmamışım
İlker taşınmak zor iş bir süredir yazmıyorsun farkındayım, taşınmana vermiştim ki öyleymiş hadi daha aktif katılım bekliyoruz senden arasıra ufaklığın resimlerinide ekle
Eren (rnks) ben yakın sayılırım sana ama yazdıklarını daha yeni okudum istersen önümüzdeki haftasonu gezeriz.
Çanta ile ilgili yazışmalar olmuş bende bu haftasonu çantalarımı yenilemek zorunda kaldımr:
bende herkezde bulunan standart çantadan aldım, evet suspansiyona çarpma olayı var, benim aklıma çantanın demir aparatı ile sisybarın demiri arasına kalın kalın pullar sıkıştırmak geldi, bu sayede biraz daha uzaklaştırabilirim diye düşündüm. tam ilgilenemedim ama bu hafta içi o işi tam çözücem. içine biraz yüklenince yollar nedeniyle süspansiyona çarpmaya devam edecektir, belki çantanın süspansiyona değen kısmına bişi montelemek işe yarayabilir.
Gelelim perşembe günüme;
Sabah 7:30 da kalkacağıma alarmı ertele tuşu yerine kapata bastığım için 8:30 da kalkabildim. Acele giyindim çıktım falan derken sağından geçtiğim bir halk otobüsünün(normalde hiç yapmam korkarım) kapısından boşalan insanlardan birini az daha eziyordum, ayaklarına vurdum ön lastikler:
akşam çıkışta lastiğimin patladığını fark ettim, benzinimde bitmişti çektim shell e adam tam doldurmaya başlıcaktı ki cüzdanımı iş yerinde unuttuğumu anladımr:
adam acıdı halime 10 liralık benzin attıda lastiği şişirip yola çıktım, ablamlara gittim. Yemek ye sohbet falan dedim ben eve gidiyim, 15-20 dk yoldan sonra evdeyim ve aklıma evin anahtarlarının cüzdanımda olduğu geldir:
mecbur geri döndüm anahtar aldım yola çıkarken beton saksıya sağ çantayı vurdum paramparça oldur:
o sinirle yola çıktım gene ve yolda 2 taksici beni altına alıyordu bariz 2 kere ölümden döndüm
eve gidip şükür namazı kıldım![]()
Herkese tünaydın;
Korkunç kötü bir perşembe günü ve inanılmaz yoğun bir haftasonu geçirdim.
Arkadaşlar ben hala mont ve bot alamadım. Bana yazlık ve uzun yol için mont tavsiye edebilir misin? Mecburen şehir içi için yazlık bir mont daha alacağım.
Max 400e kadar. Dış görünüş olarak çok gösterişli olmayan sade bir şey arıyorum. Her ne kadar deri daha güvenli olsada tekstil mont bana cazip geliyor.
Bot olarak yazlık terletmeyen ama güvenli bir bot arıyorum. max 200'e kadar.
Merhaba ilker.
Hakkaten bu konuda seni takdir ediyorum forumun en eskilerindensin ve motoru sattığın halde hala buradan kopmadın aynı şekilde yazmaya devam ediyorsun bugüne kadar burada kim motorunu satıp başka motor alsa dediği laf şu oluyordu 'merak etmeyin motoru değiştirdim ama yine buralardayım' fakat sonuç olarak şu anda hiçbirisi yok eminim sen yeni motorunu aldığında da yine buralarda olacaksın.:cat:
Ne yaptın yeni motor bakıyormusun Transalp mi Vstrom mu karar verebildin mi?
hakan hocam,teşekkür ederim.ben birgün bir yerlerde karşılaşacağımız ihtimaline inanıyorum.motor olarak enduro tarzını seçtim ve enduro olarak bakacağım artık.aslında cruiser tarz olarak beni karşılıyor ama işte arada bir yeşillik arazi havası da çok cezbediyor.bunları gv250 ile sağlıklı bir şekilde yapmak biraz sıkıntı o yüzden enduroda karar kıldım.Hocam sizinle olan dostluğumuz pek fazla yazışamasak da her zaman devam eder. Yeni evinizde mutlu mesut yaşamanızı dilerim. Yeni motor olarak ne düşünüyorsunuz? Enduroları benim hanım sevmiyor çapırcı oldu başıma, benim de kafam çok karışık yeni motor hususunda. Ancak bu sezon gv ye devam galiba.
hüseyincim teşekkür ederim dostum..ayazın sağlıklı bir şekilde büyümesi için motoru daha yukarıda bahsettiğim gibi bir sezon erteleyeceğiz artık.şuan için öyle karar verdik.Merhaba İlker, gerçekten baya oldu sen görünmeyeli. Evi taşımışsın, geçmiş olsun. Ev taşımak kadar nefret ettiğim şey azdır. Eşyaları kolilemek bir dert, o kolileri açıp tekrar yerleştirmek bambaşka bir dert. Gerçekten tam bir karmaşa. Giderler için lastik tıpalar var, gider hortumlarını içine sıkıştırdığın. Ev yeniyse çoğu evde olmayabiliyor, onlardan alıp takman gerekebilir, zaten takmazsan zaman içinde koku da yapar.
E artık evi de taşımışsın, sıra motora geldi![]()
ben biliyordum zaten öküz ölünce ortaklığını biteceğiniBiz motoru olmayanları dikkate almıyoruz.Evi taşıdığını biliyorum, dolayısıyla internete girememeni de tahmin ediyordum.
![]()
emre eyvallah..katılacaz artık işlerim hafifledi biraz.imageshack de problem var çözer çözmez yeğeninizin bir fotosunu ekleyeceğim..bu arada kabus gibi perşembe günün için çok geçmiş olsun..İlker taşınmak zor iş bir süredir yazmıyorsun farkındayım, taşınmana vermiştim ki öyleymiş hadi daha aktif katılım bekliyoruz senden arasıra ufaklığın resimlerinide ekle![]()