Kenaaaaannn Bu ne Herkezi çapırcı yapmışsın nasıl bi adamsın yaaUymayın şuna Yunus bastır abicim nerde Endurocu Ruhu
![]()
Olm yersen, doğru yolu biliyor insanlar, sende biliyorsun ama iyi bi chopper kullanmadığın için onun tadını bilmiyorsunBak Emir bile 600f' i satıp chopper aldı, shadow aldı ama chopper en nihayetinde
Zaten Koray' ın gönlü hep chopperdan yanaydı, oda shadowa gitti ona da anlatamadım ama adamlar iyi makinaya biniyorlar olm =)
) Kenan haklı chopper olayı bı başka beyler, tamam spor motosiklet heyecanlı tutkulu ateşli bisey ama bı yere kadarmış bence henüz ilk bin kilometremin sonlarindayim daha erken belki ama su an için bir chopper gidonu tutuyor olmaktan çok keyif alıyorum.
Bı arada nedir bu kawa kulanicilarinin shadowla alıp veremedigi anlamadım) bizle ugrasacaklarina gidip zincirlerini yağlasinlar
![]()
Arkadaslar yeni motorlariniz hayirli ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin. bu arada bugun bulusuldumu bilmiyorum ama biz arkadaslarla Karagole gittik kahvalti edelim diye , erkenden yola ciktik lakin kar hala duruyormus. Gol hala erimemis ve heryer camurdu. Motoru camura sapladim bir tumsegi gecerken 6 kisi cikaramadik. Traktore cektirdik en son, oyle kurtarabildik motoru. Yikayamadigim icin de uzunca bir muddet lastikler balans yapti beni oldurdu benzinlige kadar. Cikardigimizda motor bu haldeydi.
http://i1100.photobucket.com/albums/g411/davutyuksel/2012-04-08113519.jpg
http://i1100.photobucket.com/albums/g411/davutyuksel/2012-04-08113526.jpg
Siz siz olun bir ay boyunca Karagole gitmeyin![]()
Bu arada benim de bugün buluşma olduğundan haberim yoktu.
bir önceki sayfada sanırım buğra hüseyin abiye tel açacağını söylemişti bugünden için...benim de işim bitince katılacağımı belirttim. sonra herkes aramaya başlayıp katıldı gruba...plansızdı ama sinyalleri verilmişti...
koray sen döndün mü ankara ya...uzun yolda nasıldı shadow...anlatsana arkadaşım nası aldın motoru kaça aldın falan...ne heyecansız adamsın...
Ben 96 liraya yaptırdım axa dan peşin fiyatına kredi kartına 3 taksitle.Arkadaþ gaza getirmesenize insaný gece gece, neyseki bu sefer arkasýnda Ramstein yok :mrgreen: Hüseyin abi sen bu sigorta iþini yeni yaptýrmýþtýn, benim makinanýn trafik sigortasý kaç liradýr sence ortalama? kazýklanmayalým sonra...
Ben 96 liraya yaptırdım axa dan peşin fiyatına kredi kartına 3 taksitle.