Honda Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Eralp abi beyazı olmasaydı bu motoru almayabilirdim, o kadar yani.:)

Bu arada hiç siyah alan birine rastlamadım.

Ben de aynı şeyi düşünüyorum.. Beyazı gorunce içim gitti zaten.. Dediğin gibi beyaz olmasa bende bu kadar sıcak bakmazdım sanırım :)

Herkese hayırlı gerceler bugün izmir yükseliş honda bayiinden cb125e beyaz renk motorsikletimi teslim aldım :) 3500 tl nakit. Motorsiklet tam istediğim ve beklediğim gibi harika. Özellikle ani hızlanmalar beni çok memnun etti :) Seni seviyorum honda :)

111 km'ye geldim. Gayet keyifli makine, yavaş motor kullanmayı özlemişim. :)

Kesinlikle çok keyifli yavaş kullanıyor olmak. Seleye uyum sağlamada biraz sıkıntı yaşadım, bakalım ne zaman alışacağım. Artçımda aksine çok rahat etti.
Konfor olayını bir şekilde halledersem Türkiye turuna bile çıkabilirim. :)

hondayı kötüleyen arkadaşların mutlaka bi sıkıntıları var.bizimle paylaşırlarsa onlarada yardımcı olmaya çalışalım.sonuçta hepimiz motorcuyuz.bi sorunu yaşamadan kulaktan dolma anlatmak benim için şehir efsanesidir.çıkarın içinizdeki kötülükleri arkadaşlar bakın o kadar çok talep varki sizde gelin katılın.

bu arada metehanın ilk sayfalarda paylaştığı fuar resimlerinde kırmızı cb nin deponun sağ alt kısmında şartel şeklinde baya fonksiyonu olan bi şartel duruyor bu motoramı ait eğer öyleyse nedir acaba

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Aslında o kadar tıpsız deılmisya bıraz abartmıslar belkide beyaz diye benim hoşuma gitti alınır yani

Eralp bey ilginiz icin tesekkurler.sizin cevabinizdan sonra yine sormak istedigim birkac konu olacakti size.
yaptirmis oldugunuz baglanti demiri fena durmuyor.acaba nerede ve kaca yaptirdiginizi ogrenebilirmiyim.
yanisira givi k46 ile e470 sanirim pesin fiyatlar.bu cantalar arasinda belirgin bir fark var mi deneyimlediginiz?

bende cb125 cı oldum :):) bugun gıttım bır kısım nakıt bır kısım k.k aldım koruma demırlı faturalı 3400tl aldım ıyımı sızce? Ls2 396 kaskımıda aldım sımdı bır mont eldıven acıl almam kaldı

bende cb125 cı oldum :):) bugun gıttım bır kısım nakıt bır kısım k.k aldım koruma demırlı faturalı 3400tl aldım ıyımı sızce? Ls2 396 kaskımıda aldım sımdı bır mont eldıven acıl almam kaldı

Kardeş hayırlı olsun acaba buraya motorun koruma demirli fotolarını koyabilirmisin bide öyle görmek isteriz..

Kardeş hayırlı olsun acaba buraya motorun koruma demirli fotolarını koyabilirmisin bide öyle görmek isteriz..
aklıma cekmek gelmedi pazartesı en gec salı teslım alıcam o zaman ceker koyarım koruma demırıne extra 50tl dedıler bende olmusken oda olsun dedım acemiyiz sonucta :)

aklıma cekmek gelmedi pazartesı en gec salı teslım alıcam o zaman ceker koyarım koruma demırıne extra 50tl dedıler bende olmusken oda olsun dedım acemiyiz sonucta :)

Kimse daha koruma demirli görmediği için bu motoru merak konusu olacaktır bekliyoruz saygılar..

Bu arada vites gostergesını canlı gorebılme ve denıyebılme olanagını yakaladım bence mukemmel bırsey ahh honda yanına bıde devır koyaydın ıyıdı ama neyse en azından hangı vıteste gıdıcegımı bılıcem bazı super sportlarda bıle hala yok :D

Kimse daha koruma demirli görmediği için bu motoru merak konusu olacaktır bekliyoruz saygılar..

Nasıl yani kimse koruma demirli göremedi?
Bir önceki sayfada Eralp abi'nin mesajında motorunun fotoğrafları var, koruma demirli olarak.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar