Nasıl yani kimse koruma demirli göremedi?
Bir önceki sayfada Eralp abi'nin mesajında motorunun fotoğrafları var, koruma demirli olarak.
evet bende atlamısım dun bakmıstım halbukı tıpkısının aynısı arkadaslar
Bir önceki sayfada Eralp abi'nin mesajında motorunun fotoğrafları var, koruma demirli olarak.
Bir arkadaşım eksozdaki katalitik konvertörü kestirip aldırdı.BAkalım nasıl olucak .
Bir arkadaşım eksozdaki katalitik konvertörü kestirip aldırdı.BAkalım nasıl olucak .
Bugün ufak bir gezi yaptım Anadolu yakasının Karadeniz cephesinde. 330 km'ye geldi motor.
Tüm yolu artçımla gittik, sarfiyat 100 km'de 2,3 lt oldu şimdilik.
bu arada metehanın ilk sayfalarda paylaştığı fuar resimlerinde kırmızı cb nin deponun sağ alt kısmında şartel şeklinde baya fonksiyonu olan bi şartel duruyor bu motoramı ait eğer öyleyse nedir acaba
Şalter dediğin şey korna kardeş![]()
Şu an için herhangi bir ayar yapılmadı motor gayet güzel çalışıyor bu arada aynı arkadaşım ön fren hortumunu çelik yaptıdı fren pedlerini de değiştşrdş ayrıca amortisörü sertleştirdi bırde on grenaja cam yaptırdı bakalım test ediyoruz bir fark olucakmı yolda bendeki modifiyesiz ondaki modifiyeli oldu şu rodaj bitsin o zaman tam anlıycaz.
Eralp bey ilginiz icin tesekkurler.sizin cevabinizdan sonra yine sormak istedigim birkac konu olacakti size.
yaptirmis oldugunuz baglanti demiri fena durmuyor.acaba nerede ve kaca yaptirdiginizi ogrenebilirmiyim.
yanisira givi k46 ile e470 sanirim pesin fiyatlar.bu cantalar arasinda belirgin bir fark var mi deneyimlediginiz?
Olabilir, gerçi yol şartları ve kullanım şekli de etkiler. Bugün bir test daha yapacağım, gece yazarım yine.300 gramlık sarfiyat farkı artcıdan kaynaklanıyo olsa gerek![]()
hayırlı olsun kardeşim...bol foto beklerim...bol yol hikayeleri beklerim...vs vs allah kaza bela vermesin...bende cb125 cı oldumbugun gıttım bır kısım nakıt bır kısım k.k aldım koruma demırlı faturalı 3400tl aldım ıyımı sızce? Ls2 396 kaskımıda aldım sımdı bır mont eldıven acıl almam kaldı
hayırlı olsun kardeşim...bol foto beklerim...bol yol hikayeleri beklerim...vs vs allah kaza bela vermesin...