Of Cumhuriyeti'ne gezimiz:)

off memleketim yaw yaz gelsede gitsem ofa buarada harika çekım yapmısınız emeğinize sağlık tşkler

Fotoğrafla rgenellikle güzel, fakat bazı resimlerde ışığa yeteri kadar dikkat edilmemiş mesela beşinci fotoğrafta ışık ters tarafta ; sürmene tabelasının önündeki yakın çekim ve motor üstünde kasklı fotoğraf gibi durumlarda flaş kullanılsa daha iyi sonuç alınır diye düşünüyorum ..nice güzel turlarınızın fotoğraflarını zevkle izlemek üzere hoşçakalın herşey gönlünüzce olsun:cat:

Çok güzel :cat:

O çektiklerinin dikdörtgen oldukları gerçekten ilk olarak senin aklına gelmiş olabilir :)

Fotoğrafla rgenellikle güzel, fakat bazı resimlerde ışığa yeteri kadar dikkat edilmemiş mesela beşinci fotoğrafta ışık ters tarafta ; sürmene tabelasının önündeki yakın çekim ve motor üstünde kasklı fotoğraf gibi durumlarda flaş kullanılsa daha iyi sonuç alınır diye düşünüyorum ..nice güzel turlarınızın fotoğraflarını zevkle izlemek üzere hoşçakalın herşey gönlünüzce olsun:cat:

doğru ya. o tür çekimlerde flaş süper oluyor, hiç aklıma gelmedi:pr: bundan sonra dikkat edeceğim. teşekkürler. sizin fotoğrafa ilginiz bayağı var sanırım. ışığa çok dikkat ediyorsunuz. bu tür yorumlarınızı sürekli bekliyorum. gelişimime katkı sağlayacaktır. tekrar teşekkürler.

---------- Post added at 23:44 ---------- Previous post was at 23:37 ----------

bu arada yorum yapan herkese teşekkürler. Doğan bi dahakine kaçırma:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar