Tamer abi çakarlar 2 x 22 led mi? Bende aacaktım ama ölçülerinde 12*16 cm yazınca buyuktür diye almamıştım.
yok Görkem her bir sis kutusu içinde 6 adet 1 watt power led var,kasa genişlik çap 8 cm.neye takmayı düşünüyorsun cbf 1000 ise daha güzel bir kaynak buldumhem uğraşmıyorsun bile montajı çok kolay
bak burdaki power ledlerden bahsediyorum.
BMW F650 FB power sis lambası
hım pardon kardeş valla saymadım ledleri ama daha ufak boyutlusuda var,göztepe sanayiden aldım onları.sanada alırız ayıpsın.Sisleri demiyorum abi. Maşaların yanındaki çakar lambaları diyorum.![]()
arkadaşım nerede o kaynak...resim link vs :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------
hani bana bir adres göndermiştin oradakilermi...ben gerçi hala uğrayamadım oraya :salut:
ah be abim verdimya sana adres bilgilerini,sen üşengeç isen ben ne yapayım
aslında bende yeni motora almayı düşünüyorum ordan ama yol uzak geliyor gözüme,taaaa karşısı![]()
Tamam beya bağırma bana ...üşengeçlik değil, zaman... hemen hemen hergün önünden geçiyorum ama üzerimde evrak oluyor duramıyorumale:
Bu arada yeni canavarın hayırlı olsun ...
valla iyiki o taraflara yolum düşmüyor yoksa bir sürü para harcarım
teşekkürler abim canavar bana bakıyor karşımda durmuş,lastiklerimi yıka der gibi![]()
Çakarları ne kadara aldın abi? ınternettekınle aynısa ,görüpte almakta fayda var derım. Ben sisleri hella aldım .Yarın bakımla beraber aradan cıkartım dıyorum.![]()
Abi sen oraya gittiğin zaman bana driver dahil fiyat sorabilirmisin
18 li pcb 9 ar adet 50 ve 15 derece lens 3 ve 1 w powerled günışığı veya beyaz led
Ve bunlarında 3erli gruplayacakken uygun driver
Tamer ne yaptın kardeşim sorabildin mi?