Dikkatlice, bolca mola verip dinlenerek, sag-salim git insallahDostum saolsun arkadaşlar gereken bilgilendirmeyi yapmışlar ama ben yinede ikinci posta cevaplamış olayım, bütçemi artırmak amacıyla motoru satma planım vardı ama sonradan gerek kalmayınca o da iptal oldu, ama sana tavsiye olarak YBR125 i öneririm, doğru karizması yok ama kullanması gerçekten kolay ve risksiz bir makina, tam acemiler için, fakat ankarada temizini bulmak çok zor olabilir, imkanın varsa başka ilden al derim hatta o derece!!
Bu arada arkadaşlar yarın motorla Kocaeline gidiyorum kısmetse, ilk uzun yol deneyimim, 360 km :cat: dualarınızı esirgemeyin :thumleft:
Dostum saolsun arkadaşlar gereken bilgilendirmeyi yapmışlar ama ben yinede ikinci posta cevaplamış olayım, bütçemi artırmak amacıyla motoru satma planım vardı ama sonradan gerek kalmayınca o da iptal oldu, ama sana tavsiye olarak YBR125 i öneririm, doğru karizması yok ama kullanması gerçekten kolay ve risksiz bir makina, tam acemiler için, fakat ankarada temizini bulmak çok zor olabilir, imkanın varsa başka ilden al derim hatta o derece!!
Bu arada arkadaşlar yarın motorla Kocaeline gidiyorum kısmetse, ilk uzun yol deneyimim, 360 km :cat: dualarınızı esirgemeyin :thumleft:
Dikkatlice, bolca mola verip dinlenerek, sag-salim git insallah
hayırlı yolculuklar..
uzun yola çıkmak için ne kadar bir tecrübe gerekir acaba?
bazen bu sıfır tecrübe ile şehir dışından motor getirebilirmişim gibi geliyo..![]()
Dostum saolsun arkadaşlar gereken bilgilendirmeyi yapmışlar ama ben yinede ikinci posta cevaplamış olayım, bütçemi artırmak amacıyla motoru satma planım vardı ama sonradan gerek kalmayınca o da iptal oldu, ama sana tavsiye olarak YBR125 i öneririm, doğru karizması yok ama kullanması gerçekten kolay ve risksiz bir makina, tam acemiler için, fakat ankarada temizini bulmak çok zor olabilir, imkanın varsa başka ilden al derim hatta o derece!!
Dikkatli ol koray yanına yağmurluğun yoksa çöp poşeti al yağarsa bi nebze korunursun.
Motoru mu almaya gidiyorsun.
Hava gayet güzeldi keyifli geçti , Gittim akşamda döndüm Erhan kardeş,sakin ve kimsenin olmaması temiz havanın keyfinin çıkarmama ayrıca etkili olmuşturİşletme çalışanı abi iyiki pazar günü gelmedin motordan arabadanb çoluktan çocuktan adım atacak yer yoktu dedi ,bende bildiğim için bunları hafta içi geldim dedim
bugün öğleden sonrada eymir planım var malüm önümüz 4-5 gün yağmurlu birde benim iş yoğunluğum olacak ,arzu eden olursa görüşmek üzere diyorum..
Dikkatli ol koray yanına yağmurluğun yoksa çöp poşeti al yağarsa bi nebze korunursun.
Motoru mu almaya gidiyorsun.
muhtemelen vermeye gidiyo![]()
hayırlı yolculuklar..
bazen bu sıfır tecrübe ile şehir dışından motor getirebilirmişim gibi geliyo..![]()
bence uzun yol yeni alınan motoru tanımak için en iyi fırsattırilk deneyim, ilk motorsa bilemem..
tek problem, motorda bir arıza, bir sıkıntı, ses fln çıkarsa nerden, nasıl geldiğini anlayamayız, ustayı aramak gerekebilir..
yolun açık olsun, kazasız belasızresimleri unutma :cat:
hayırlı yolculuklar..
günaydın beyler;
TSE nin önünde sürekli bi cross motor oluyodu..bugün siyah cbr 250 gelmiş bi tane...aramızda mı kendisi...?
Erhan sen TSE de mi çalışıyorsun ?
Merhaba. Şehir dışından motosiklet alacak gibiyim. Ancak ben şehir dışına işlerim dolayısıyla çıkamadığım için orada bulunan arkadaşım alacak motoru. Ben ona vekalet verip motoru benim adıma alabilirmi? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
Arkadaşımı bende göremeyeceğim için vekaletle direkt benim adıma alması daha kolay olacak (tabi mümkünse). Diğer türlü uzun bir süre motor onun adına kalmış olur![]()
bence mümkün..vereceğiniz vekalette neler yapabileceği belirtiliyo...zaten size sorarlar ne için olduğunu...