asfaltın durumuna göre yatırmak lazım, shinkolar en ufak tozda yeri öptürebiliyor aman dikkatçok güzel bende de dönüşlerde sorun var tam yatırıyorum motoru korkup topluyorum motoru
Ah sen bi getireydin gürcü şarabını rus votkasını mohawkla yerleri süpürecektim :cherry: ben kimseden ders almadım :cat:hacım sen o telefonumu açsaydın sana Gürcü şarabı alıcaktım,sen kaskı eritirdin o asfaltta.:cherry: Tebrikler diyorum ve bu hareketin öğreticisi olan Görkem kardeşime sevgilerimi yolluyorum![]()
teşekkürlerSonunda ya sürat haricinde Hyosung'un limitlerini zorlayanlar var.Viraj konusundada marifetliymiş meğer.![]()
Eyw:cat:Ali azimli ve yapmayı kafaya koydumu inadına yapmaya çalışan motor konusunda karakteri güçlü....Bir gün zaten başarıcağını biliyordumBundan sonra çalışmalarda mümkün olduğunca beraber olucak gelişicek.... Baksın görsün herkez shinko kötü lastik diyenler tamam sert hamurlu lastik fakat ısıtınca çokta başarılı ...bu iş marifete bakar bahanelerle olmaz....
Bence Aliyi tebrik etmelisiniz... yaptığı kolay değil üstelikte bu kısıtlı imkanlarla....
Dikkatli sür ali başarılarBiliyosun ben sonrasında grenajı çizdiri vermiştim lastiğe fazla güvenipte...
![]()
bu arada Can abim yorumun için bende ayrıca teşekkür ederim...ama ali kendisi bunu başardı ben sadece öncü olarak başardığımdan bir nebze yapılabiliyor olduğunu ön görerek motoruna güvenmesini belki sağlamışımdır...
sıra sağ tarafa diz vermeye geldi... bende hep sola çalışmıştım..
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.ne...0581854421_624129420_7848562_1355455918_n.jpg
teşekkürlerTebrik ediyorum Ali.Güzel hareketler bunlar
teşekkürler
Grenajlar sürttü bi ara geri toplamak zorunda kaldım :queen:sliderlı bir pantolon bakacağım böyle olmuyor
http://p1.bikepics.com/2012/04/03/bikepics-2377545-800.jpg
Ali azimli ve yapmayı kafaya koydumu inadına yapmaya çalışan motor konusunda karakteri güçlü....Bir gün zaten başarıcağını biliyordumBundan sonra çalışmalarda mümkün olduğunca beraber olucak gelişicek.... Baksın görsün herkez shinko kötü lastik diyenler tamam sert hamurlu lastik fakat ısıtınca çokta başarılı ...bu iş marifete bakar bahanelerle olmaz....
Bence Aliyi tebrik etmelisiniz... yaptığı kolay değil üstelikte bu kısıtlı imkanlarla....
Dikkatli sür ali başarılarBiliyosun ben sonrasında grenajı çizdiri vermiştim lastiğe fazla güvenipte...
![]()
bu arada Can abim yorumun için bende ayrıca teşekkür ederim...ama ali kendisi bunu başardı ben sadece öncü olarak başardığımdan bir nebze yapılabiliyor olduğunu ön görerek motoruna güvenmesini belki sağlamışımdır...
sıra sağ tarafa diz vermeye geldi... bende hep sola çalışmıştım..
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.ne...0581854421_624129420_7848562_1355455918_n.jpg
evden battaniyeyi kaptım getirdim.Sonra serdim altıma, verdim pozu verdim pozubak doru sölemotor duruyodu ve sen dizinle destek olurken çektiler demi
![]()
teşekkürlerSüper valla İnşallah kazasız belasız yatırmaya devam. Selamlar...
Doğrudur geçen haftada çalışmıştım önce el verdik bu haftada diz çalışması yapayım dedimulen Ali senin yüzünden gıp gıcır ybr'yi satıp comet alcam sonundayağlayıp ballayıp durma motoru :mrgreen:
azminden dolayi tebrik ederim, bu hareketler ciddi pratik ister. ancak sanki daha önceden facebook ta görmüştüm seni bu hareketleri yaparken?
rr olsa alide yatmaz zatenvalla iyi cesaret
bende rr olsa bile yatmazdım heleki orginal lastikle