ameliyat öncesi selam olsun. Denizli servergazi hst.

ameliyattan çıkmış olması lazım arkadaşın yok mu bi haber...?

Konuyu yeni gördüm,şaşkınlığımı anlatamam.
Herşey insanoğlu için,sağlıklı günlerine çabuk döneceğine yürekten inanıyorum,o güç damarlarında var asker.

evet arkadaslar zor bir ameliyattan çıktım. Karaciğerin büyük bir kısmı alındı. Safrakesesinide almak zorunda kalmıslar. Kaç gün yattım hatırlamıyorum. Şuan cok zor yazıyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Zorlu bir süreç var önümde.

evet arkadaslar zor bir ameliyattan çıktım. Karaciğerin büyük bir kısmı alındı. Safrakesesinide almak zorunda kalmıslar. Kaç gün yattım hatırlamıyorum. Şuan cok zor yazıyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Zorlu bir süreç var önümde.
Takipteyim,herhangi bir ihtiyaçta oradayım.

ramo allah yar ve yardımcın olsun, dualarım seninle.. morelini sürekli iyi tut.. karaciğer moral bozukluğunu hiç sevmez :cat:

arkadaşlar az önce Ramazan ile konuştum. dediği gibi karaciğerin büyük bir bölümü ve safra kesesi 5 saat süren bir ameliyattan sonra alınmış siteye zar zor bişeyler yazdım abi dedi sesi epey yorgun geliyor...

Ramazan kardeşime acil şifalar diliyorum...

Dualarım seninle kardeşim acil şifalar diliyorum.

Büyük geçmiş olsun...
Bir an önce eskisinden sağlıklı dönmen dileğiyle...

HUN

İNŞALLAH sonrasını da çabucak atlatıp iyileşicen çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun Ramazan bir an önce iyileşmen dileğiyle. :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Zoru gitti ramazan,bak kendine geldin bizimlesin,bugün zor yazarsın yarın biraz daha kolaylarız hep birlikte,
karaciğer safranın kesesi falan eksilebilir,sana lazım olan moraldir
oda bizde çok, paylaşırız geçer gider.

Merhabalar,

Ameliyat öncesinde ziyaret ettik baya morali vardı ve iyiydi Ramazan abi.

En son ameliyat sonrası facebook'da yazdığı:

Karacigerin büyük kısmı alındı. Safra kesesi alındı 2 eksik parça ile durmak yok yola devam.

Kısa sürede tekrar yanına gidip bilgi alıp yazarız buraya, yada kendisi her zamanki gibi hızlı çıkar sizlere bilgi verir :)

Çok çok geçmiş olsun, bir an önce sağlığınıza kavuşmanızı dilerim...

Çok geçmiş olsun, bir an önce sağlığınıza kavuşmanızı dilerim...

ALLAH ŞİFA VERSİN...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar