Arkadaşlar yeni motor alacağımda acemi biri olarak yorumlarınıza ihtiyacım var

chopper hayalimdeki tarz bu sebebden dolayı düşünüyorum peki arkadaşlar benim arkadaşta ybr125 var 10bg güzel performansı var çin chopper motorlarında ise 250cc 19bg ybr ile iyi mi yoksa kötü mü arkadaşlar en kötü ihtimal gv250 için para biriktiremezsem sizce ne düşünmeliyim

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:48 ----------

chopper tarzı motorlar hep hayalimdi bu sebepten dolayı istiyorum sonradan pismanlik duymayayim diye benim amca oğlunda ybr 125 10bg var o bu motordan çok memnun bende diyorum ki en kötü ihtimal gv250 için daha fazla birikim yapamazsam çin chopper 250cc 19bg ben bu motordan performans alamazmıyım

chopper hayalimdeki tarz bu sebebden dolayı düşünüyorum peki arkadaşlar benim arkadaşta ybr125 var 10bg güzel performansı var çin chopper motorlarında ise 250cc 19bg ybr ile iyi mi yoksa kötü mü arkadaşlar en kötü ihtimal gv250 için para biriktiremezsem sizce ne düşünmeliyim

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:48 ----------

chopper tarzı motorlar hep hayalimdi bu sebepten dolayı istiyorum sonradan pismanlik duymayayim diye benim amca oğlunda ybr 125 10bg var o bu motordan çok memnun bende diyorum ki en kötü ihtimal gv250 için daha fazla birikim yapamazsam çin chopper 250cc 19bg ben bu motordan performans alamazmıyım

kardeş benim eski motorum mct 250 sakın alma bekle 5 bınlıraya daha ıyı bısı almanı tavsiye ederim zaten alacağın modeller belli kewey var skygo var onlar da pek fazla iyi sayılmaz ama mct sakın alma uzak dur cok canın yanar aldığına pişman olursun.Daha alır almaz değiştirmen gereken parçalar olacak benden sana tavsiye çinden uzak dur.Ben çin alacak olsam bi tek cup alırım ama o da senın benım gıbı cusselı adamlara olmaz biraz kaba tabir olacak ama saplanmıs gıbı durur o nedenle chopper iyi tercih tarz olarak ama mct sakın istersen sonra daha ayrıntılı bilgi verebilirim.

Vatan kardeş teşekkür ederim bilgilendirdigin için mct250 listeden kesinlikle çıkardım

arkadaşlar biraz araştırma sonuçunda GV250 karar kıldım ancak 100km/5 litre benzin yakıyor. peki arkadaşlar ramzey QM 250 chopper var http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ramzey-temiz-motor-cigeri-saglam-81479477/detay nasıl değerlendirirsiniz ybr125 kullanan bir arkadaştan konuştuk TVS appech şiddetle tavsiye ediyor 0km 4000tl çivarı sizce 0km appech almalımıyım hangisi benim için daha iyi olur arkadaşlar inanın bana çok kararsız kalıyorum sizlerinde bu sorular ile umarım sıkmıyorumdur şimdeden teşekür ederim. QM250cc motor 18,5bg appach 150cc 13,5bg

GV 250 100 km'de 4 litreden fazla yakmaz. 5 litre diyenin motorunda sıkıntı vardır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
birincitercih bisan roadstar 2. mct 250 3. tercih tiger 250

:) neye göre 3. tiger?
bütün ustalara, kullanıcılara sormak lazım..
ben 3ünüde denedim, ve tiger aldım mesela..

---------- Post added at 20:39 ---------- Previous post was at 20:34 ----------

Arkadaşlar pm250 için ne düşünüyorsunuz

pm değil, qm olucak.. oldukca sattı, ama kullanıcısı ne diyor bakmak lazım..

Yorumları okudum ama iyi diyen oldukça çok ama ben tvs apacih 13.5bg bu qm250 ise 18.5bg hangisini seçmeliyim yukarıda bir sitedeki düşündüm çok sizin gibi değerli arkadaşlardan yorum almak istedim

arkadaşım öncelikle hayırlısı olsun..ancak sen daha tarzını tam olarak seçememişsin..eğer imkanın varsa gv250 al..ayrıca gv250 100 km de 5 litre yakıt yakmaz..bunu kitapçığı da yazmaz.baştan aşağı biliyorum çünkü..bu arada sen commiter tarzını seçeceksen o zaman ybr ile apache arasında tercih yapmak için araştırma yap.ama cruiser tarzı düşünüyorsan o zaman ramzey alma,bisan roadstar iyidir,tiger ile mct şekil olarak farklı olsalar sa hemen hemen aynı kefededirler..sadece tiger firenleme olarak biraz daha avantajlı çünkü ön tekerde çift disk var..arkaya da tek disk koyabilirlermiş ama kampana ile idare etmişler.yani sonuç olarak senin motora nasıl baktığına ve temiz bir motor alıp almadığına bağlı bir durum oluşacak..çin menşeili bir motor alacaksan o zaman güzel bakım yaptığın sürece kullanabilirsin.ben 60.000 km lerde mct de gördüm tiger da..hatta sitede alparslan abimiz var.yıllardır tiger kullanıyor,neredeyse ülkemizde dolaşmadığı yer kalmadı,hala güzel güzel biniyor.yani sonuç itibari ile gv250 için uğraş,olmazsa temiz roadstar o da olmazsa o zaman cüssene bağlı olarak tiger altında sırıtmaz diye düşünüyorum...hayırlısı olsun.

Yörük kardes ben öncelikle chopper tarzini beğeniyorum ancak Gaziantep te belli başlı chopper yok bisan var ancak 60000km 3250 istiyor fym var 14000 3250 istiyor qm250 16000km 1850tl istiyor güzel kaliteli ucuz chopper bulamadığım için tvs apacih yöneldim ileride pişman olurmuyum bilmiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar