Arkadaşlar yeni motor alacağımda acemi biri olarak yorumlarınıza ihtiyacım var

İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR
YOĞUN TRAFİKTEN BIKMIŞ DURUMDAYIM BU SEBEBDEN DOLAYI BİR MOTOR ALACAĞIMDA CHOPPER TARZI MOTORLARDA GÖZÜM VAR 1 AYDAN FAZLA OLDU ARAŞTIRMA YAPIYORUM AMA DENEYİM OLMADIĞI İÇİN DENEYİMİ OLANLARDAN BİLGİ ALMAK İSTİYORUM BOYUM 182CM 115KG BİRİYİM CHOPPER TARZI MOTORLARI DÜŞÜNÜYORUM TABİKİ HANİ MOTORA BİNDİĞİMDE GÜN OLUR BİR ARKADAŞ BİR AİLE BİREYİ İLE İKİŞİ MOTORA BİNDİĞİMİZDE YOKUŞLARDA 50-60KM BİR YOLDA BENİ ÜZMEYECEK BİR TARZ ARIYORUM BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSALAR BENİM GİBİ OLAN ARKADAŞLARADA ÖNCÜLÜK ETMİŞ OLURUZ ŞİMDİDEN TEŞEKÜREDERİM.
GAZİANTEPTE HER MARKA MOTOR 2.EL BULUNMUYOR YÜKSEK FİYATLI MOTORLARDAN DA UZAK DURUYORUM

FİYAT KONUSUNDA BİRAZ SORUNUM VAR ONA GÖRE ARKADAŞLAR

MONDİAL 250MCT

Bisan Roadstar 250

Kanuni tiger 250
(YOKSA BU TARZ MOTOR ALMAMALIYIM)

ŞİMDİDEN TEŞEKÜREDERİM

Moderatör
Chopper alacaksaniz, cift v silindirli birsey alin. Cusseye aldanip tek silindirli bir makina almayin.
Ayrica buyuk harfle yazmayin diyecegim ama cussenizden tirstim demiyorum :)

v silindir motor olarak tercihlerimin içinde Bisan Roadstar 250 varda 60000km ikinci el bende kilometresi fazla olduğu için biraz soğuk bakıyorumda yoksa 2006 modele göre km normal mi?

Lucos kardeş :) bende bu motorlardan özelliklerine bakıyorum ama sadece bg küçünü anladım hemen hemen hepsi yaklaşık olarak 20bg dir yamaha ybr mi alayım derken oda 10bg küçünde ve chopper hayalimi de bitirmek istemiyorum

Hocam Keşke forum kurallarını okusaydın
başlıklar ve yazdığın yazıların tamamı büyük harfle olmayacak şekilde olmalıydı muhtemelen konu kapatlıacak

bilmiyorumdum inan ki düzelte bilirsem hemen düzelteceğim özür dileyerek uyardığınız içinde teşekür ederim

krd

Sn atlp bisan roadstar i 3000 km kadar kullandim sıfır alıp. Fiyatina göre gayet makul bir makine kesinlikle 1. tercihiniz olmalı. Düz yolda 2 kişi üzmez ama yokuşta 2 kişi ile beklentinizi düşük tutun derim. Bakımı servisi yedek parçası yakıtı ekonomik. Titreşim çok az.

v silindir motor olarak tercihlerimin içinde Bisan Roadstar 250 varda 60000km ikinci el bende kilometresi fazla olduğu için biraz soğuk bakıyorumda yoksa 2006 modele göre km normal mi?

Lucos kardeş :) bende bu motorlardan özelliklerine bakıyorum ama sadece bg küçünü anladım hemen hemen hepsi yaklaşık olarak 20bg dir yamaha ybr mi alayım derken oda 10bg küçünde ve chopper hayalimi de bitirmek istemiyorum

dostum gv 250 yi ilk olarak değerlendirmeni olmuyosa diğerlerine yönelmeni tavsiye ediyorum. gv 250 29 beygir olduğundan dolayı iki kişiyi çok rahat ettirir...kalı olarak da diğerlerinden daha iri olduğundan dolayı sen de kendini daha rahat hissedersin...

erro kardeş gerçekten doğru söylüyorsun bencede gv 250 düşünmeliyim.

Eren Özer kardeş şuan ki bütçem 3000 TL kadar ancak Erro kardeşin söylediği gibi GV250 düşünmek bir kaç ay geç motor alıp güçlü bir motor tercih etmeliyim.

3000 tl ye gv bulman oldukca zor olur şöyle 5000,6000 ayarlarsan uzun yıllar seni üzmeyecek bi gv bulabilirsin ama

3000 nin 1000 tlsini korumaya çık arkadaşım geriye sana 2000 kaldı hadi hayırlısı

b) bisan roadstar v motor yakıt ekonomisi ve tork için gayet yeterli bir sebep.

Eğer imkanın varsa GV 250 favori bir seçimdir. Eğer imkanın yoksa Ramzey QM 250 öneririm, ben çok memnunum. Ama senin ihtiyaçlarını karşılarmı bilemem. Tavsiyem V motor tercih etmendir. ( Not:Eğer hep 2 kişi bineceksen motora kesinlikle V motor al. QM 250 önermem yanlış olur.Çünkü ben hep tek biniyorum.)

arkadaşlar gv250 birinci tercihim ancak maddi yönden sıkıntı çekersem ikinci tercihim sizce hangisi olmalı

c90

NAçizane fikrim chopper tarzını tercih etmezdim bende ukt125 2009 da sıfır aldım şuan 125mh drift 2012 kullanıyorum daha rahat daha konforlu 10-15 km sonra bi yerlerinizin uyuşması hoşunuza gidiyorsa vibrasyon size masaj gibi geliyorsa o zaman bi şey dememe gerek yok sırt ağrısı da üzerine tatlı sayılır

F54

arkadaş başka şehirden gidip alsan olmaz mı başka şehirler daha güzel seçenekler mevcut sanki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar