2007 den bu taraf a kullanıyorlarMerhaba arkadaşlar. Bende gv650 almak istiyorum. ama custom yapıcam uğraşıcam baya. bir sorum olucaktı. forumda en uzun süreli gv650 sahibi kaç sene kullanmış. Bilginiz vamı*
merhaba
düşük devirlerde depodan gelen takırtılar, kapak contasındanmı kaynaklanır? deponun içindeki takozlardanmı?
Selamın Aleykum Arkadaslar size bir sorum var bu gidonun üzerinde ve altında AMORTİSÖR SÖNÜMLEME KUVVETİ AYARI var benimkilerde hepsi hard da idi ve softa doğru ayarladım fakat net emin olamadım işe yaradımı yaramadımı anlyamadım en ufak çukurdan gecerken veya yatıp viraja girerken geçtiğm ufacık tepelerde amartüsör çok sertolduğu için doğal olarak lastik yerden kesiliyor yumuşatıp lastiğin yerden kesilmemesini sağlamak amacım bununla daha önce uğrasan varsa yardımını bekliyorum kullanma klavuzunda ayarlardan bahsetmiş fakat tik sayıları net değil bir sıfırlama noktası arıyorum ve yardımlarınızı bekliyorum .:silent:
Viceroy sayfa ya uğradığında bunun bilgisini verecektir ama ben onun olduğunu sanmıyorum çünkü viceroy un sattığı GV 650 çift eksozdu..sonradan tekrar değiştirildiyse bilmem..Teşekkür ederim. Motorun son hali bu 8000 de
http://f1203.hizliresim.com/v/x/3x192.jpg
benden önceki binici hiç düzgün kurutmamış su lekeleri var aksesuar civatalarında hafif paslanma var polisaj makinası aldım bugünde krom macunlarım geliyor ufak ufak başlıcam söküp parlatmalara
Ledo ve GV 650 nin motorları 2006 model yani 6 yıldır kullanıyorlar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------
Viceroy sayfa ya uğradığında bunun bilgisini verecektir ama ben onun olduğunu sanmıyorum çünkü viceroy un sattığı GV 650 çift eksozdu..sonradan tekrar değiştirildiyse bilmem..
satarken eksozlarını çıkarmış diye okudum bu topic ği 1. sayfadan 226. sayfaya kadar okudum![]()
varYarenler var mı satılık gv 650? Eşten dosttan..
Bir haber eyler misiniz bana?
Telefon numarası göremedim. Motor ilanda mı şuanda?
lhyosung soprce den alıyoruz anlaşmamız var ne lazımsa ara beni yarı şiparişi gecegim geçikirsen daha sonraki şiprişe ekleriz 5322124353sipariş geçtiğin yer neresi
ve alımları nasıl yapıyorsun
belki birkaç şey bakabilirim
Bugün Kanunin iki bayisii ni aradıım.Ellerinde fuardaki gri renkli 2010 model GV 650 dışında motor kalmamış.daha önce ellerinde motor kaldığı içinde 2012 için sipariş verilmemiş.Yeni almayı düşünenlere duyurulur..
haldun baskanım o gv nın alıcısı cok olur![]()